Harsánylejtő Vízimenta Házak

Budapest III. kerület, Harsánylejtő

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 20 981 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Harsánylejtő Vízimenta Házak

Tervezett átadás

2019. november

Ár

125-125 M Ft

Alapterület

150–150 m2

Szobaszám

5–5 szoba

Összes lakás

6 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Téglaház Kft.

  Cím: 2040 Budaörs Domb u. 1. B/4.

  Telefonszám: +36 20 981 megnézem

  Tokaji Márk
  Tokaji Márk

  értékesítés - angol nyelvű érdeklődöknek

  +36 20 669 megnézem

  Dohány Csaba
  Dohány Csaba

  értékesítés

  +36 20 981 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A Harsánylejtő Vízimenta Házak 3 darab 2 lakásos ikerház, melynek értékesítését közvetlenül a beruházó végzi. Az épületek kulcsrakész átadására 2019. IV. negyedévében kerül sor. Az ingatlanok kiemelten energiatakarékosak, magas műszaki tartalommal készülnek. A házak villamosenergia-ellátását szinte teljes egészében napelemes rendszer biztosítja. A kertvárosi környezet ideális választás a zöld környezetbe vágyók számára.

  A környék

  A méltán népszerű Harsánylejtő Kertváros Budapest legnagyobb kertvárosi fejlesztése. A lakókörnyezet rendkívül impozáns, jelenleg Budapesten nem található hasonló egybefüggő terület, ahol egységesen új lakókörnyezet kerül kialakításra. A projekt a valóban festői és békés Testvérhegy, Csúcshegy és Hármashatárhegy határán valósul meg, ahonnan a Pilis lábainál húzódó búzamezőktől, az épített környezeten át, a Vihar-hegy fenyőkkel borított csúcsáig körpanorámában gyönyörködhetünk. A városrész az elmúlt évek átfogó infrastrukturális fejlesztéseinek köszönhetően teljes körű közüzemi hálózattal és kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik.

  Előnyök

  A kertvárosi zöld környezet nem jelent kompromisszumot Budapest belvárosának elérésében, csúcsidőben személyautóval akár 20 perc alatt megtehető a távolság. A környék adottságainak köszönhetően a túrázni vágyók akár gyalogosan, otthonukból indulva is több túraútvonalat elérhetnek. Az újonnan épülő városrész prémium és modern környezetet teremt minőségi élettérben. A mindennapi szükségleteket kielégítő sportolási lehetőségek, üzletek, óvoda, tömegközlekedés karnyújtásnyira elérhetőek.

  A beruházó

  Bemutatkozás - Téglaház Kft.

  A Téglaház Kft. több, mint 20 éve működő magyar tulajdonú cég. Egyedi megoldásokat kínálunk a tervezéstől, a kivitelezésen át, a belső tér kialakításáig. A munka nálunk egyet jelent a minőséggel. Az alapanyagokat nagy körültekintéssel és szakmai alapon választjuk. Célunk időtálló értéket teremteni.