Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Harsánylejtő Lakópark

Budapest III. kerület, Harsánylejtő

Testvérhegy, Csúcshegy és Hármashatárhegy határán

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 1 332 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

86.9-86.9 M Ft

Alapterület

73–73 m2

Szobaszám

2–4 szoba

Összes lakás

20 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Budapesti Ingatlan Nyrt.

  Cím: 1037 Budapest, Polgár utca 8-10. E lph. III. em.

  Telefonszám: +36 1 332 megnézem

  Értékesítés
  Értékesítés

  Értékesítő

  +36 20 444 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A Harsánylejtő Lakópark 16 darab 5 lakásos társasháza a Budapesti Ingatlan Nyrt., a Harsánylejtő Kertváros fejlesztőjének saját beruházásában valósul meg. A 2019 végéig átadásra kerülő mintegy 80 darab új építésű társasházi lakás a legkülönbözőbb vásárlói igényeket is kielégíti. Az ingatlanok építészetileg és műszakilag is modern kivitelezése garantálja a minőségi környezetet. A pinceszinten kialakított garázsoktól és tárolóktól lift biztosítja a kényelmes közlekedést a földszinti kertkapcsolatos és az emeleti lakásokhoz. A Kertváros társasházi lakásai ideális választás a zöld környezetbe, de nem családi házba vágyók számára.

  A környék

  Egyedi lakásaink Óbudán, a valóban festői és békés Testvérhegy, Csúcshegy és Hármashatárhegy határán találhatóak, mindeközben a belváros alig 20 perc alatt elérhető. A környéket azonban nem csak a környező érintetlen erdők teszik vonzóvá a családok számára, hanem a nagyon magas minőségben kivitelezésre kerülő épített környezet is. A frissen a városi vérkeringésbe csatlakozott városrészben az elmúlt évek átfogó infrastrukturális fejlesztéseinek köszönhetően teljesen kiépült a közlekedési és közüzemei hálózat.

  Előnyök

  A környék adottságainak köszönhetően több túraútvonal karnyújtásnyira található, mely mellett -a terület szélcsatornában való fekvése miatt - a levegő minősége is kiváló. Az épülő új városrész modern és elit környezetet valamint minőségi életteret teremt. A lakóközösséget kiszolgáló fontosabb szolgáltatások köre folyamatosan bővül a mindennapi szükségletek kielégítő üzlethelyiségekkel, sportolási lehetőségekkel, gyermekek számára hasznos infrastruktúrával. A legtöbb lakásunkra igényelhető a „CSOK 10+10” támogatás. A Kertváros biztonságos, zöld, családbarát és elit.