Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Harmony Terrace

Budapest XIII. kerület, Angyalföld – Lőportárdűlő

Egy modern lakópark amely harmoniát épít a természettel

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 1 700 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2021. december

Ár

32.3-113.5 M Ft

Alapterület

31–106 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

88 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  GEOS Group Hungary

  Cím: 1092 Budapest, Bakáts tér 4.

  Telefonszám: +36 1 700 megnézem

  Verbai Rita
  Verbai Rita

  Real Estate Portfolio Manager

  +36 1 700 megnézem

  Kocsis Zoltán
  Kocsis Zoltán

  Real Estate Portfolio Manager

  +36 1 700 megnézem

  Muzslai Mónika
  Muzslai Mónika

  Real Estate Portfolio Manager

  +36 1 700 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A XIII. kerület közkedvelt és megújuló részén kerül megvalósításra Harmony Terrace lakóparkunk, amely nem véletlenül kapta ezt a megnevezést. Igyekeztünk egy modern urbanista lakóparkot tervezni, amely harmonizál a természettel. A nagy üvegfelületekkel és teraszokkal továbbá a maximális zöldfelület kialakítással a földszinti és az első emeleti udvarokban, tetőteraszon igazi stílusos kombinációt alkot leendő tulajdonosai számára. A folyosók természetes megvilágítást és szellőzést kapnak a homlokzati ablakokon keresztül. Az emeleteken a lakások tájolása Kelet-Dél-Nyugat, minden lakás bevilágítása és tájolása optimális, északi tájolású lakás nincs tervezve az épületben. A lakásokhoz balkonok, teraszok kapcsolódnak. Az épület fenntarthatóságot az előbb ismertetett homlokzatkialakításon kívül további modern gépészeti megoldásokkal kívánjuk erősíteni. A lakópark a BREAM környezet és energiaminősítő rendszerek szerinti legmagasabb fokozat elérésére törekszik. 

  A környék

  Több szempontból is előnyös helyen épül a Harmony Terrace lakóparkunk, amely ötvözi az városi élet minden előnyét az idilli kényelemmel. Egy csendes utcában helyezkedik el a Váci úti irodafolyosó szomszédságában. A környéket kitűnő közlekedési infrastruktúra jellemzi: M3-as metró, buszok, MOL bubi, elektromos robogók (lime).  Emellett séta távolságra: egészségügyi létesítmények, éttermek, kávézók, fitnesztermek találhatóak.

  Előnyök

  Irodanegyedhez közel, sokak által keresett környéken.  Mindenhez közel mégis békés utcában helyezkedik el a lakóépületünk. Befektetésnek is ideális, hiszen garantáltan bérbeadható. Harmony Terrace nemcsak homlokzatával hivatott jellemezni a modern városi lakóépületet, de belső felépítésével is. A tervezők a mai városi élet minden aspektusát igyekeztek figyelembe venni a tervek megalkotásánál, ennek megfelelően élhető alaprajzokat alkottak. A belsőkertet idillinek és békésnek tervezve, ezzel kizárva a külvilág hétköznapi morajlását.

  A beruházó

  Bemutatkozás - GEOS Group Hungary

  Cégcsoportunk 15 éves múltra visszatekintő megbízható ingatlanfejlesztő vállalat, amely számos rangos díjat érdemelt ki Európában. GEOS magyarországi leányvállalata 2015-ben kezdte meg tevékenységét. Jelenleg két lakóház építése zajlik eredményesen, mindkettő Budapest frekventált területein helyezkedik el, ezek a Ráday Resindence és az Erkel Residences. Intelligens megoldásokat szem előtt tartva tervezzük otthonainkat.

  Mi otthonokat teremtünk nem csupán egy ingatlant!