Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Hajdu28

Budapest XIII. kerület, Angyalföld

Foglalózzon most, fizessen a legvégén!

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 369 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

47.9-47.9 M Ft

Alapterület

54–54 m2

Szobaszám

1–6 szoba

Összes lakás

41 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  F65 Investment kft.

  Cím: 1138 Budapest, Újpalotai út 2. fsz. 2.

  Telefonszám: +36 70 369 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A XIII. kerület legdinamikusabban fejlődő részén, Angyalföldön, a Hajdú utca 28. szám alatt kezdtük meg legújabb társasházunk építését.

  A széles, gyér forgalmú utcát, ősfák szegélyezik, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy az itt élők megízleljék a kertvárosi életérzést.  A kivitelezést, gondos tervezés előzte meg. Az alkotók nem bíztak semmit a véletlenre, olyan társasházat álmodtak meg, mely funkcionálisan és esztétikailag is alkalmazkodik mind a mai kor igényeihez, mind a környezethez, ill. a környékbeli épületekhez. Az ingatlan 6 emeletén különböző méretű, változatos elrendezésű lakások lettek kialakítva, a földszinten és a -1 szinten pedig a gépkocsi parkolók kaptak helyet. A tudatosság a praktikumot is szem előtt tartotta, így ha kisebb méretű lakásra esik a választása, vagy az évek során tetemes mennyiségű kincset sikerült felhalmozni, vásárolhat tárolót is.

   A legkisebb ingatlanjainkat, - tárolóval vagy anélkül, egyedülállóknak, illetve befektetőknek ajánljuk; de természetesen gondoltunk a most összeköltözőkre, a gyerekesekre, a nagycsaládosokra, a playboyokra, az ingatlanhalmozókra, és a biztonságot keresőkre is. Sőt, az utóbbiakra gondoltunk a leginkább. Nálunk a legfontosabb, hogy a projekt végéig (és utána is), mind Ön/Önök, mind pedig mi nyugodtan aludjunk. Ezért a finanszírozás 10%-90%. Hogy ez mit jelent? Minden utalás egy zárolt számlára történik, amihez senki nem férhet hozzá a projekt átadása előtt. A 10% foglaló befizetése után, Önnek csak az építkezés legvégén kell újra pénzügyi tranzakciót végrehajtania. Oldalakon keresztül sorolhatnánk társasházunk előnyeit, de mi jobban hiszünk a személyre szabott megoldásokban. Így, ha felkeltette legújabb beruházásunk a figyelmét, akkor keresse kollégáinkat.

  A környék

  A Hajdú28 társasház igazi „Jolly Joker”.  Nyugodt, csendes, kertvárosi környezet, a nagyforgalmú, zajos utcáktól éppen kellő távolságra. A szmog, a zavaró hanghatások távolabb esnek a háztól, de persze csak annyira távolt, hogy a bennük rejlő potenciált (gyors, dinamikus közlekedés) a leendő lakók ki tudják használni. A közelben található Váci út biztosíték arra, hogy akár közösségi közlekedéssel, akár saját gépjárművel könnyen elérhetőek legyenek Budapest központi helyei.

  Legközelebbi metrómegálló 7 perc (Árpád híd)

  Legközelebbi villamosmegálló 6 perc (1-es villamos és 14-es villamos)

  Ha kipihente magát a nálunk vásárolt, nyugodt, csendes, modern lakásában, akkor mozduljon ki. Menjen el az Oxygen Wellness-be, vagy sétáljon le a Margitszigetre. A környék tele van kiváló kisebb-nagyobb üzletekkel, pénzintézetekkel, nagyszerű oktatási intézményekkel.

  Ha ide költözik, nem csak lakhat, de élhet is.

  Előnyök

  - remek lokáció, kiváló lakókörnyezet,

  - modern, minőségi, esztétikus kivitelezés,

  - 100% -os vevői biztonság (10-90 %-os fizetési konstrukció)

  - biztos fedezet (banki háttér),

  - számos referencia,

  - befektetésnek is kiváló (garantált hozam),

  - CSOK kompatibilis lakáskínálat