Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Green Lakópark

Kecskemét

A Mercedes városában - egy lépéssel a többiek előtt

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 411 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2022. szeptember

Ár

49.9-55.4 M Ft

Alapterület

91–98 m2

Szobaszám

5–5 szoba

Összes lakás

138 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Molnár-Szabó Gábor EV.

  Cím: 6000 Kecskemét, Máriahegy 195/B.

  Telefonszám: +36 70 411 megnézem

  Szucsán András
  Szucsán András

  Projektmanager

  +36 70 623 megnézem

  Molnár-Szabó Gábor
  Molnár-Szabó Gábor

  Ingatlanfejlesztő

  +36 70 411 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Ezeket az energiatakarékos otthonokat úgy terveztük, hogy a 2022-es szabványoknak teljes mértékben megfeleljenek. Tervezésnél figyelembe lettek véve a családok igényei, ízlései így a megfelelő elrendezésnek köszönhetően élvezhetik majd új otthonaikat. A rezsiköltségre is figyeltünk, hiszen a hőszivattyúnak köszönhetően egy kíváló fenntartású otthont tudunk átadni Kedves ügyfeleinknek. Különböző mérető és elrendezésű tervek közül tudnak választani, így mindenki megtalálja a neki megfelelő saját New Home-ját. Keressen bizalommal a részletekért.

  A környék

  Kecskemét főterétől 5 km-re (autóval 13perc) délnyugati irányban helyzekedik el ez a 90.000m2-es rét, amelyet a bevásárló központokkal és a déli iparteleppel (Mercedes, Knorr-Bremse, Nissin Foods, Axon, Abrazív, stb.) egy újonnan épülő szilárd burkolatú út köt össze. Ezen út átadása után a lakóparkból 2 km megtétlével érhetjük el az 54-es út 4 sávos szakaszát, ami közvetlenül csatlakozik az M5-ös autópályára, illetve a déli ipartelepre. Így a lakópark kényelmes távolságra került mind az autópályától, mind az iparteleptől. Ezek nincsenek túl közel, mégis gyorsan elérhetők a kiváló útviszonyok miatt. A lakópark központjában közel 2.000m2-es közösségi tér kerül kialakításra.

  Előnyök

  A "Green" lakópark lesz Kecskemét első -így teljesen egyedülálló- tudatosan tervezett lakóterülete, ahol mind a házak külleme-; élhetősége-; energiatakarékossága-; elhelyezése, a terület úthálózata, a közösségi tér elhelyezése, jól ágondolt, gondosan megtervezett koncepció szerint készült. Ennek megfelelően a házakban hőszivattyús megoldás biztosítja a fűtést, villanybojler a használati melegvizet, és biológiai szennyvíztisztító kezeli a szennyvizet. Így 100%-ban mentesülnek a csatornadíj havi rendszeres fizetésétől. A lakóparkban minden egyes ház megfelel a hamarosan bevezetésre kerülő "Zöld hitel" feltételeinek is.