Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Green Court Residences

Budapest XIII. kerület, Angyalföld - Lőportárdűlő

Az Év Tervezett Lakóprojektje 2017 - Döntős

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 1 700 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

47.99-79.9 M Ft

Alapterület

44–64 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

136 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Pesti Házak Zrt.

  Cím: 1097 Budapest Ferenc tér 2-3. 6. emelet

  Telefonszám: +36 1 700 megnézem

  Pesti Házak Zrt.
  Pesti Házak Zrt.

  értékesítési iroda

  +36 1 700 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A Green Court Residence a Pesti Házak Zrt. és a Codic International S.A. egyik legújabb építési projektje, mely két épületből álló – egy 136 és egy 140 lakást magában foglaló – modern, jövőcentrikus társasház-komplexum.Mottónk: Élj a jelenben, lakj a jövőben! A Green Court Residence-t azoknak az új építésű lakást keresőknek ajánljuk, akik szerint a kényelem nem luxus, hanem alapfelszereltség kell, hogy legyen, akárhány éves is az ember. Mi azt valljuk, hogy attól, hogy valami új, még nem lesz időtálló is, ezért mi mindig tovább gondoljuk az innovációt, és rengeteg plusz értéket építünk be a házainkba és a lakásokba.

  A környék

  A Green Court elnevezés egy olyan építészeti projekt összefoglaló neve, mely nemzetközi összefogást takar. A Green Court projekt egy irodaházból és két lakóépületből áll. A Green Court Office a terület Dózsa György úti frontján fog elhelyezkedni, mely így teljesen felfogja a város zaját. A Green Court Residence két társasházból áll, melyek a Kassák parkra fognak nézni. Ezzel az épületkomplexummal egyrészt létrejön egy új belső park az épületek ölelésében, illetve tovább szépül és modernizálódik a Kassák park környéke. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a következő években ez lesz Budapest legmenőbb helye, egy zöld ékkő a város szívében.

  Előnyök

  Miért érdemes még a Green Court Residence-t választani? 

  Zöld, amerre a szem ellát a Green Court Residence a XIII. kerületben, közvetlenül a Kassák park mellett épül, és a lakásokból mindkét oldalon zöldövezetre látnak rá a lakók, hiszen a belső udvaron is belső kert lesz kialakítva, növelve a komfortérzetet, és közel hozva a természethez. Nem kell kitennie a lábát azért, hogy a természet zöldjében gyönyörködjön! Garantált, értékálló és biztonságos befektetés az ingatlan, főleg ezek az új építésű ingatlanokok, amik az ideális elhelyezkedés alapelveinek is megfelelnek. A Green Court Residence ilyen, így nemcsak értékállóságot, hanem kiemelkedően magas hozamot biztosítanak tulajdonosaik számára.

  Csok igényelhető: a nagy sikerű CSOK a Creen Court Residence lakásaira is igényelhető, hitelügyintéző kollégáink készséggel segítenek önnek az ügyintézésben.