Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Gömb Ház

Budapest XIII. kerület, Angyalföld

Velünk kerek a Világ

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 20 239 megnézem
Üzenet a hirdetőnek
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Gömb Ház

Tervezett átadás

2018. december

Ár

18.3-59.7 M Ft

Alapterület

31–99 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

125 db

Akció

Vásároljon kedvező fizetési konstrukcióval, 20%-80% !

Gömb Ház - Akció

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Gömb Ház Kft

  Cím: 1082 Budapest Kisfaludy utca 3.

  Telefonszám: +36 20 239 megnézem

  Vida Szabina
  Vida Szabina

  értékesítés

  +36 20 239 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Az épület pinceszint+földszint+5 emelet kialakítású, összesen 125 lakással;

  Az épület egy lépcsőházzal és 2 db korszerű bútorszállításra is alkalmas lifttel rendelkezik.

  A földszinten saját előkertekkel rendelkező lakások találhatók;

  A belső udvar egy része a földszinti kertkapcsolattal rendelkező lakások magánterülete, míg a fennmaradó zöldterület a lakók részére kialakított pihenőkert lesz;

  A gépkocsi parkolók az épület alatti mélygarázsban, illetve a földszinten kialakított zárt garázsokban kerültek kialakításra.

  A környék

   

  A 13. kerületben, frekventált helyen, metro közelében, de csendes mellékutcában található legújabb innovatív Projektünk, a GömbHáz...Velünk kerek a világ!

  Iskolák, óvodák a Társasház szomszédságában, bevásárlási lehetőségek, patikák karnyújtásnyi távolságra!

  Ha a városközpontban szeretne élni, de mégis elszeparáltan a forgalom zajától, nagyon jó választás ez a nagy, gondozott belső parkkal rendelkező Társasház!

  Ha pedig befektetésben gondolkozik, megtalálta az ideális megoldást! A 13. kerület ezen része a bérlők legkeresettebb környéke!

  A beruházó

  Bemutatkozás - Gömb Ház Kft

  KATEGORA

  Real Estate

   

  Beruházások és tanácsadás - Nemzetközi ingatlan befektetések 8 éves tapasztalattal

   

  Külföldi befektetési lehetőségeket és szolgáltatásokat, integrált irányítási eszközöket kínálunk ügyfeleinknek. Ezzel az úttörő termékkel 4 országban vagyunk jelen.  Spanyolországban, Lengyelországban, Magyarországon és az Egyesült Királyságban vannak irodáink. Több mint 40 magasan képzett szakemberrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Közel 800 ingatlant kezelünk a világon 300 intézményi és magánbefektetőnek. Különböző területeken, mint például a szállodaiparban és a lakossági szektorban is jelen vagyunk. Jelenleg négy apartman szállodát egy kollégiumot és több száz albérletet menedzselünk.

  A Kategora Magyarország ügyfeleinek hozzáférést biztosít egy lakossági és kereskedelmi vagyonkezelő szoftver portálhoz a QDEA-hoz.

  Ez a világ vezető vagyonkezelő eszköze, melyhez hasonló hozzáadott értéket előtte az ügyfelek soha nem használhattak.

  A Kategora Magyarország elkötelezett Ingatlan befektetési tanácsadó magánbefektetők és intézmények számára is.

  Célja, hogy ügyfeleit professzionális befektetésekhez segítse.

  A Budapesti ingatlanpiac mélyreható ismeretével és szakértelmével a Kategora Magyarország szakemberei biztosítják, hogy a befektetők biztonságos lakó-, kereskedelmi vagy irodai ingatlanbefektetései a maximális hozamot termeljék.

  A Kategora Hungary fő célja az, hogy közel hozza ügyfeleit a beruházásaihoz.

  Egyrészt minden ügyfél a hozzá legközelebbi ügyfél menedzserrel tarthatja a kapcsolatot, függetlenül attól, hogy befektetése földrajzilag hol helyezkedik el.

  Másrészt, minden ingatlan egy helyi ingatlankezelő menedzserhez tartozik, így a napi végrehajtás és irányítás közvetlenül végezhető.


   

  KATEGORA Magyarország Kft.

  Cégünk immáron 8 éve foglalkozik Magyarországon ingatlanbefektetési tanácsadással és ingatlan üzemeltetéssel. Ezen üzletágainkban ügyfeleinket elsősorban befektetési döntéseikben segítjük, hogy mindig a piaci átlag feletti hozamot érhessenek el.

  Befektetőink kérésére a megvásárolt ingatlanok kezelését, üzemeltetését is ellátjuk, legyen szó hosszútávra szóló bérbeadásról vagy szálloda üzemeltetésről. Budapesten az V., VI., VII. és VIII. kerületekben kezelünk ingatlanokat, apartmanszállodáink is itt találhatók.

  Az elmúlt 2 évben - látva a hazai lakossági igényeket - elindítottuk ingatlan kivitelezési üzletágunkat is, melynek keretében több saját projektet bonyolítottunk le sikeresen, s épp most zajlik legújabb projektünk, a Budapest VII. kerületi Vörösmarty utca 14. szám alatt található társasházban elegáns, loft lakások kialakítása a meglévő legfelső emelet lakásainak felújításával és egy plusz emelet ráépítéssel.

  Mindazok, akik bennünket választanak, egy biztos alapokon álló, dinamikusan fejlődő, nemzetközi cégcsoport partnereivé válnak. Spanyol anyavállalatunkon keresztül Magyarországon kívül Spanyolországban, Lengyelországban és az Egyesült Királyságban is jelen vagyunk.