Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Gizella Garden

Budapest IX. kerület, Középső-Ferencváros – Malmok

Modern életre tervezve Budapest szívében

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 20 382 megnézem
Üzenet a hirdetőnek
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Gizella Garden

Tervezett átadás

2018. március

Ár

29.9-83.5 M Ft

Alapterület

38–131 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

68 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Lakópark Management Kft.

  Cím: 1095 Budapest, Ipar u. 2/A., B. ép. fszt. 1. értékesítési iroda

  Telefonszám: +36 20 382 megnézem

  Ignátisin Ella
  Ignátisin Ella

  Értékesítő

  +36 20 382 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A Gizella Garden Lakópark különösen jó elhelyezkedésével, a közvetlen környezetében elérhető áron biztosít lakás- vagy üzletvásárlási lehetőséget minden kedves érdeklődőnek! Széles lakásválasztékunkban mindenki talál az igényeinek és elvárásainak leginkább megfelelő otthont. A két épület által közbezárt belső park az itt lakók kényelmét és gyerekeik biztonságát hivatott szolgálni a kialakításra kerülő hangulatos sétáló utakkal, pihenő padokkal. A lakásokhoz természetesen az épület alatti teremgarázsban beálló helyek vásárolhatók.

  A környék

  A lakópark 300 méterre van a Duna-parttól, a 9. kerület egyik legfrekventáltabb részén. 15 perc távolságra helyezkedik el a Közgazdaságtudományi Egyetemtől, a SOTE és a Műszaki Egyetem sincs 10 percnél messzebb !
  A 2-es, 4-es/6-os villamos megállók, HÉV megálló 400 méteren belüli megközelíthetősége nagyban hozzájárul, így akár a felsőoktatásban részvevőknek is ideális választás lehet.
  Üzleti szempontból a jó megközelíthetőség és a 9. kerület dinamikus fejlődésének köszönhetően kitűnő ingatlanbefektetési lehetőség lehet.
  A közelben mindenki megtalálja az érdeklődésének megfelelő szolgáltatást, legyen az óvoda vagy bevásárló központ a családoknak, illetve irodaépületek, műszaki üzletek és szórakozóhelyek a fiatalabb, üzleti beállítottságú érdeklődőknek.

   

  Előnyök

  - Egyedülálló, újépítésű lakókörnyezet, közel a városközponthoz
  - Különféle méretű és fekvésű új építésű lakások (30-100 m2)
  - A belvárosban ritka, kertkapcsolatos és kétszintes, exkluzív lakások
  - Zárt parkolási lehetőség

  A beruházó

  Bemutatkozás - Lakópark Management Kft.

  A Gizella Garden Lakópark beruházójának célja volt, hogy kiváló minőségű otthonokat építsen megfizethető áron, hazánkban elismert partnercégeik közreműködésével.
  A Mandarino Kft. tulajdonosa a Swietelsky Magyarország Kft., amely saját ingatlanfejlesztésének keretében valósítja meg a Gizella Garden Lakóparkot. Az 1936-ban alapított Swietelsky, amely ma az egyik legnagyobb osztrák építőipari cég, az elmúlt 80 év alatt gyakorlatilag az építőipar majd minden szegmensében megjelent; illetve nemzetközi szinten is terjeszkedésbe fogott.
  A Swietelsky Kft. több száz lakást épített saját fejlesztésű lakóházainak kivitelezése során (Harmatház, Vendel ház, Balázs Házak, Passzázs ház), emellett részt vett több közlekedési létesítmények megvalósításában (M1-M7 autópálya bevezető szakasza, Kelenföldi Járműtelep, M4 metró, stb), korházépítési projektekben (Sote-Korányi, Szolnoki Hetényi Géza Kórház, Jósa András tömbkórház, stb), tovább számos más magasépítési projektekben: Palazzo Dorottya ház, Soproni Városi Bíróság felújítása, Gyulai Várfürdő, átalakítása és bővítése, Laurus Irodaház, Dunaújvárosi Városrehabilitáció, Audi Aréna generálkivitelezése, Liszt Ferenc Zeneakadémia rekonstrukciója, Várkert bazár rekonstrukciója, Fertődi Kulturális és Szolgáltató Központ, Tüskecsarnok, Hotel Füred korszerűsítése és átalakítása.
  A Swietelsky Magyarország Kft. azért, hogy a vásárlók igényeit még jobban kiszolgálja, saját beruházásban kezdett bele társasház-építkezésbe, ezzel nem csak az építőipari kivitelezés minőségét tudja garantálni, hanem a vásárlói igények minél teljesebb kielégítését is biztosítani tudja.