Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Gesztenyés Park

Paks

Hazaértél.....

Ajánlatot kérek

Telefonon +36 70 940 megnézem
Emailben
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Gesztenyés Park

Átadás

2018. december

Ár

31.9-86.49 M Ft

Alapterület

65–136 m2

Szobaszám

2–5 szoba

Összes lakás

32 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Leírás

  Az épület

  A lakópark öt épülettömben összesen 77 lakásnak ad helyet. A lakások alapterülete: 42,6 és 136,5 m2 között változik. Tervezett felszíni és teremgarázsban lévő parkolók száma összesen 152 Az épülettömbök alsó szintjei 5 db kereskedelmi és szolgáltató egység számára biztosítanak helyet A beruházás két ütemben valósul meg, az első, A ütem építése 2017.-ben kezdődik. A. ütem: 32 db lakás, 78 db parkoló, 5 földszinti kereskedelmi és szolgáltató egység kialakítása a Gesztenyés úttal párhuzamosan. B. ütem: 45 lakás, 74 db parkoló. Épületgépészeti, épületfelügyeleti megoldások

  Az épület, illetve a lakások új generációs épületgépészeti megoldások igénybevételével valósulnak meg: . felület fűtő-hűtő rendszerek, . lakásonként működtethető, digitális alapú minőségi szabályozás és fogyasztásmérés, . távoli elérés és távdiagnosztika, . korszerű épületfelügyeleti üzemeltetés. A lakások fűtési-hűtési rendszere interneten keresztül - akár mobil applikációval - felügyelhető, irányítható. A felület fűtő-hűtő rendszerek: . kedvezőbb hőérzetet biztosítanak és akár 25%-os energia-megtakarítást is eredményezhetnek egy átlagos társasházi kialakításhoz képest. . teljesen zajmentesek, . nincs huzat és allergizáló hatás, minimális légmozgás, nincs szűrőcsere, nincs legionella fertőzésveszély, . és csak minimális karbantartási igény merül fel.

  Paks jelenlegi legjelentősebb egységes lakópark fejlesztéseként a Gesztenyés Park elegáns lakókörnyezetet és minőségi életteret kínál a lakók és tulajdonosok számára.
  A lakások A+ energetikai besorolásúak, alacsony energiafelhasználással, lakásonként egyedi mérési pontokkal és távhőszolgáltatással, kitűnően optimálizálható rezsiköltségekkel. A lakások felszerelését illetően egyedi kialakítás kérhető, és a vásárlói igényeknek megfelelően automatizálási és intelligens rendszerek beszerelésére is van lehetőség.
  Minden épülettömb lifttel és mélygarázzsal rendelkezik. A mélygarázsoknak köszönhetően a tervezők az épülettömbök között tágas közösségi tereket alakíthattak ki a pihenésre alkalmas kert és a játszótér számára.

  A környék

  A Gesztenyés Park lakópark a Pollack Mihály utca és a Kishegyi út között elhelyezkedő szakaszon, a Gesztenyés utcánál épül, Paks Újváros részén, tágas, zöld környezetben.

  Közlekedési szempontból lakópark optimális távolságra található Atomerőműtől, amely autóval 10 perc alatt megközelíthető, de az Ipari Park dolgozói is eljutnak 5 perc alatt a munkahelyükre, ezért a Gesztenyés Park tökéletes választás lehet a munkalehetőség miatt Paksra költözőknek.

  Előnyök

  A környezet infrastrukturális ellátottsága kiváló:

  a közelben található posta, bank és gyógyszertár,a környék kávézói, a jégpálya, a sporttelep, a szabadtéri strand, a Csengey Dénes Kulturális Központ, a könyvtár, valamint a közelben található lovastanya könnyen elérhető és megközelíthető helyszíneket és lehetőségeket kínálnak a szabadidős és rekreációs programokhoz.

  Gesztenyés Park

  Kapcsolat

  EPI Első Paksi Ingatlanfejlesztő Kft

  Cím: 7030 Paks, Gesztenyés út 5122/247 hrsz.

  Telefonszám: +36 70 940 megnézem

  Tihon Kitty
  Tihon Kitty

  értékesítő

  +36 70 940 megnézem

  Miklós Ágnes
  Miklós Ágnes

  értékesítő

  +36 30 478 megnézem

  Ajánlatot kérek

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!