1 szoba Kertkapcsolattal földszint, Gesztenye-liget

Komárom

Gesztenye-liget

Komárom

Tervezett átadás

2023. I. negyedév

Ár

21,76 M Ft

Alapterület

27 m²

Szobaszám

1

Emelet

földszint

Lakás adatai

típus tégla
szobák száma 1 szoba
ár 21,76 M Ft
alapterület 27 m²
emelet földszint
kertkapcsolat igen
saját kert mérete 13 m²
terasz 14 m²
kilátás kertre néző
fürdőszoba és wc egyben
belső két szintes nem
komfort összkomfortos
accessibility id nem

Épület adatai

lift nincs
fűtés típusa padlófűtés
akadálymentesített nem

Hirdetés leírás

Komárom belvárosi részén, ugyanakkor csendes, zöldövezeti részen, - a Gesztenye Lakóparkban - eladó saját kertkapcsolattal rendelkező garzon lakás.

A lakás alapterülete 27,28 m2, melyhez 13,93 m2-es terasz, valamint 12,63 m2-es saját kert kapcsolódik.

Az igényes kialakítású társasház környezetbe illeszkedését rendezett kert, kiváló minőségű térkővel burkolt udvar teszi teljessé.

A kert a társasház közös használatába kerül, kivéve a kertkapcsolatos lakások kert részeit, melyek kizárólagos használati joga az adott lakások tulajdonosait illeti meg. (Ezen kertrészeket kerítés zárja el a közös használatú területtől.)

A lakástulajdonosok autóinak elhelyezésére teremgarázs helyek illetve zárt udvari beálló helyek állnak rendelkezésre.

-- A szigetelés dryvit rendszerben készül, mely biztosítja a felület esztétikus kivitelezését, homogenitását.
-- A lépcsőházban (kivéve teremgarázs) és a folyosókon jó minőségű, PEI 4-es kopásállóságú kerámia burkolat kerül elhelyezésre.
-- A födémekben lépésálló hangszigetelés és lépéshangszigetelés kerül elhelyezésre. A szigetelés fölé C12 anyagminőségű 6 cm vastag esztrich beton kerül.
-- A lakásbejárati ajtók RC3 biztonsági előírásnak megfelelő, 14 ponton záródó, központi biztonsági zárral ellátott nyílászárók, léghanggátlásuk 47 dB.
-- Az ablakok és az erkélyajtók 6 légkamrás profilból, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel készülnek, amelyek tökéletes hő- és hangszigetelést biztosítanak.
-- A nyílászárók alumínium redőnyökkel ellátottak, a parapetes ablakok kombi redőnnyel (szúnyogháló + alumínium redőny) felszereltek.
-- Az erkélyekre fagyálló, csúszásmentes burkolat kerül. A teraszokon márvány fedkővel ellátott, szerelt mellvédfal kerül kialakításra.
-- Az elektromos hálózat padlóban és falban szerelt védőcsövekben húzott vezetékkel készül, megfelelő biztonsági földeléssel. Minden lakáshoz egyszer 32A-es villamos hálózat készül. Az épületben korszerű gyengeáramú hálózat kerül kiépítésre, amely magában foglalja a kaputelefon, kábeltévé, internet hálózatot.
-- A lakások fűtése padlófűtéssel megoldott, mely a fürdőkben törölközőszárítós radiátorokkal egészül ki, melyek termosztatikus szeleppel szabályozhatóak. A fűtés- és melegvíz-ellátásról központi kazánok gondoskodnak, melyek a földszinten lévő gépészeti helységben kerülnek elhelyezésre. A lakások egyedi hőmennyiség-méréssel kerülnek kialakításra.

A lakások emeltszintű fűtéskész állapotban, illetve kulcsrakész állapotban vehetők át.
/A megadott ár emeltszintű-fűtéskész állapotra vonatkozik./

Kulcsrakész befejezés esetén a burkolatok, szaniterek, stb. egyedi igények alapján készülnek el.

A lakásokhoz udvari beállók (1,8 MFt), teremgarázs helyek (4,4 MFt), illetve tárolók is vásárolhatók.

Az épület átadása: 2023. március
Komárom Vállalkozók útja 12.