2 szoba erkéllyel földszint,
Gesztenye-liget

Komárom
Várható átadás: Elkelt

Tervezett átadás

2023. I. negyedév

Ár

25,05 M Ft

Alapterület

40 m²

Szobaszám

2

Emelet

földszint

Lakás adatai

típus tégla
szobák száma 2 szoba
ár 25,05 M Ft
alapterület 40 m²
emelet földszint
erkély 4,66 m²
tájolás kelet
kilátás udvari
fürdőszoba és wc külön
belső két szintes nem
lakás belső azonosító FSZ/7

Épület adatai

lift nincs
fűtés típusa padlófűtés
akadálymentesített nem

Leírás

A Gesztenye liget Komárom legújabb és legmodernebb épülő társasháza a város lüktető központjától távolabb épül, ahol a nyugodt környezet garantált, de mégis karnyújtásra vannak a jelentős infrastrukturális intézmények és kereskedelmi egységek, mint iskola, óvoda, orvosi rendelő. Az M1-es autópálya is mindössze 10 perc alatt elérhető.

Az impozáns épületben 20 lakás, 14 tároló, felszíni gépkocsi beállók, illetve mélygarázsi parkolók kerülnek kialakításra.
Az épületben található társasházi lakások jól használható vagy hasznosítható, értékálló befektetések!

Közép-Európa egyik legnagyobb akkumulátort gyártó üzeme épül jelenleg Komáromban, közel 3 000 új dolgozót várnak a térségbe, és az eladásra kínált ingatlanok mennyisége nem elégíti ki a már most is fokozódó keresletet. A jelenleg magas albérleti árak tovább nőnek, ahogyan az új építésű lakások ára is dinamikusan emelkedik. Az ideális elhelyezkedésű ingatlanok pedig nemcsak értékállóak, de kiemelkedően magas hozamot biztosítanak tulajdonosaik számára.

Legfőbb célunk az volt, hogy a modern életstílust ötvözzük az otthonos, családias hangulattal. A 20 lakásnak otthont adó társasház a lehető legszéleskörűbb igényeknek próbál megfelelni. A lakáskínálat sokrétű palettáját egyaránt képezik 28-38 négyzetméteres garzonok, nappali plusz egyszobás stúdiólakások, illetve 70 négyzetméteres családi otthonok is.  

A tervek szerint az épület az energiatudatos építészet jegyében épül, a korszerű műszaki megoldásoknak köszönhetően, gazdaságosan üzemeltethető fűtő rendszerek és az épület kiváló hő technikai jellemzői által a rezsiköltségek várhatóan rendkívül alacsonyak lesznek.
További adatok a projektről

Elhelyezkedés

Komárom Vállalkozók útja 12.