1 szoba erkéllyel kertkapcsolattal,
Gesztenye-liget

Komárom
Várható átadás: 2023. I. negyedév

Tervezett átadás

2023. I. negyedév

Ár

23,82 M Ft

Alapterület

31 m²

Szobaszám

1

Kapcsolat

Lakás adatai

típus tégla
szobák száma 1 szoba
ár 23,82 M Ft
alapterület 31 m²
kertkapcsolat igen
erkély 15,5 m²
kilátás udvari
fürdőszoba és wc külön
belső két szintes nem
lakás belső azonosító P/3

Épület adatai

lift nincs
fűtés típusa padlófűtés
akadálymentesített nem

Leírás

A Gesztenye liget Komárom legújabb és legmodernebb épülő társasháza a város lüktető központjától távolabb épül, ahol a nyugodt környezet garantált, de mégis karnyújtásra vannak a jelentős infrastrukturális intézmények és kereskedelmi egységek, mint iskola, óvoda, orvosi rendelő. Az M1-es autópálya is mindössze 10 perc alatt elérhető.

Az impozáns épületben 20 lakás, 14 tároló, felszíni gépkocsi beállók, illetve mélygarázsi parkolók kerülnek kialakításra.
Az épületben található társasházi lakások jól használható vagy hasznosítható, értékálló befektetések!

Közép-Európa egyik legnagyobb akkumulátort gyártó üzeme épül jelenleg Komáromban, közel 3 000 új dolgozót várnak a térségbe, és az eladásra kínált ingatlanok mennyisége nem elégíti ki a már most is fokozódó keresletet. A jelenleg magas albérleti árak tovább nőnek, ahogyan az új építésű lakások ára is dinamikusan emelkedik. Az ideális elhelyezkedésű ingatlanok pedig nemcsak értékállóak, de kiemelkedően magas hozamot biztosítanak tulajdonosaik számára.

Legfőbb célunk az volt, hogy a modern életstílust ötvözzük az otthonos, családias hangulattal. A 20 lakásnak otthont adó társasház a lehető legszéleskörűbb igényeknek próbál megfelelni. A lakáskínálat sokrétű palettáját egyaránt képezik 28-38 négyzetméteres garzonok, nappali plusz egyszobás stúdiólakások, illetve 70 négyzetméteres családi otthonok is.  

A tervek szerint az épület az energiatudatos építészet jegyében épül, a korszerű műszaki megoldásoknak köszönhetően, gazdaságosan üzemeltethető fűtő rendszerek és az épület kiváló hő technikai jellemzői által a rezsiköltségek várhatóan rendkívül alacsonyak lesznek.
További adatok a projektről

Kérdésed van? Érdeklődj!

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnel többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban!

+36 20 318 +36 20 318 8777

Az ÁSZF-et megismertem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
Feliratkozom a Lakóparkfigyelőre

Elhelyezkedés

Komárom Vállalkozók útja 12.