Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Germering Prémium Társasház

Balatonfüred

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 20 574 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

132-140 M Ft

Alapterület

76–88 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

60 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Füred Prémium Kft

  Cím: 8000 Székesfehérvár, Ady Endre u.21/A

  Telefonszám: +36 20 574 megnézem

  Germering Premium Társasház Értékesítés
  Germering Premium Társasház Értékesítés

  Értékesítés

  +36 20 574 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A projekt keretében közös pinceszintű, a pinceszinten teremgarázst és tárolókat tartalmazó, két 5 szintes épületben 60 lakás épül. A pinceszinten külön megvásárolható teremgarázsok és tárolók kapnak helyet. Emellett szintén külön megvásárolható felszíni parkolók is kialakításra kerülnek. A lakóépületek középfolyosós kialakításúak, szintenként 7-7 db, kedvező tájolású panorámás lakással, melyekhez egy-egy saját terasz tartozik. A lakóépületek együttes homlokzati megjelenését tagolt, ugyanakkor egyszerű, letisztult formavilág, modern anyag és színhasználat jellemzi. A telek délkeleti felében pihenő és rekreációs kert található, ami a nagyméretű zöldfelületen a háromszintes növényzeten túl szabadtéri úszómedencét és játszóteret is magában foglal.

  A környék

  Az ingatlan nyugodt, dinamikusan fejlődő kisvárosias környezetben fekszik a vitorláskikötő és a Kisfaludy strand közvetlen szomszédságában. Az ingatlan gépjárművel történő megközelítése a 7-es számú főútról a Germering utcán át célszerű, a gyalogos megközelítése és a gépkocsi bejárat a Germering utca felől biztosított.

  Előnyök

  A vízpart, a vitorlás kikötő és a strand közelsége,  nyugodt környezet, magas műszaki színvonal (hőszivattyús hűtés- fűtés, felületfűtés,közcélú terekben  energiatakarékos fényforrások).

  A beruházó

  Bemutatkozás - Füred Prémium Kft

  A Füred Prémium Kft fő tevékenysége: 6810' 08 Saját tulajdonú ingatlan adás vétele. A társaság Balatonfüred, Germering u., hrsz: 3938/23 alatti ingatlanon, a vitorláskikötő és a Kisfaludy strand közvetlen szomszédságában épít, 60 prémium minőségű lakásegységet magába foglaló, két épülettömegben megjelenő, közös pinceszintű, a pinceszinten teremgarázst és tárolókat tartalmazó épületegyüttest.