Kapcsolat

2 + fél szoba Terasszal 3. emelet, Garden lakópark

Második ütem!
Székesfehérvár

Garden lakópark

Székesfehérvár
Második ütem!

Tervezett átadás

2023. szeptember

Ár

66,30 M Ft

Alapterület

46 m²

Szobaszám

2 + fél szoba

Emelet

3. emelet

Lakás adatai

típus tégla
szobák száma 2 szoba
félszobák száma 1
ár 66,30 M Ft
alapterület 46 m²
emelet 3
kertkapcsolat nem
tetőtér nem tetőtéri
erkély 28,71 m²
terasz 28,94 m²
tájolás dél-kelet
kilátás kertre néző
fürdőszoba és wc külön
belső két szintes nem
légkondícionáló igen
komfort összkomfortos
akadálymentesített igen
hirdetés belső azonosító 2/L19

Épület adatai

lift van
fűtés típusa padlófűtés
akadálymentesített igen

Parkolóhelyek

parkolóhely típusa udvari beálló
parkolóhely használata megvásárolható
parkolóhely ára 1.50M Ft
parkolóhely típusa teremgarázs hely
parkolóhely használata megvásárolható
parkolóhely ára 5.50M Ft

Hirdetés leírás

2/L19.-es
A lakás 45,84 nm erkély 28,94 nm
A harmadik emeleti lakás, fantasztikus, gyakorlatilag minden igényt kielégít annak a tulajdonosnak, aki nyugalomra, napfényre és tágas erkélyre vágyik. Mindez, az erkély fekvéséből és méretéből adódik, hiszen közel 30nm. -es, déli fekvésű, félig fedett erkélye van. A lakásba belépve, tágas előtérbe érkezünk, amelyben közel 4m hosszan, rakodó előszobafalat lehet kialakítani úgy, hogy megmarad a tágas közlekedő szakasz. A fürdőszoba alapterülete megengedi, hogy kádat építsenek be, a wc külön helyiségben lett kialakítva. A nappaliban mennyezetig felfutó ablak van beépítve, amely az erkélyen túl, a parkra néző kilátást biztosítja. A hálószoba két oldalról, nyílászáróval felszerelt, amelynek köszönhetően a keleti napfény és a nappali déli fény, is megvilágítja a hálószobát. És mind e mellett különlegessége, hogy egy ablakos gardrób szobába is bejuthatunk a hálóból. A gardrób szintén jól bútorozható, és sok rakodófelület elhelyezhető benne. Az egész lakás alapterülete 46 nm, amely két fő részére ideális, kellemes otthont biztosít. Az erkély a fekvéséből és a méretéből adódóan, külön élettér lehet az itt lakók számára, mely egy elszeparált, könnyen berendezhető terület. Elhelyezhető szauna, kültéri zuhany, kisebb medence. Zöld növényzettel berendezhető, így a terasz központi helye lehet az esti vacsoráknak, és a meleg nyári napokon napozásnak, egyéb időtöltésnek. A lakás fűtése padlófűtés, házközponti működéssel, egyedi méréssel a bejövő fő vezetékre telepített hőmennyiségmérővel. A lakás nyílászárói, műanyag, 6 légkamrás háromrétegű nyílászárók, rejtett redőnytokkal és alumínium redőnnyel felszereltek. A hűtése klímával megoldható, melynek az előkészítése megoldott.
A kulcsrakész befejezéshez a tulajdonosnak kell kiválasztani a burkolatokat, beltéri ajtókat és a szanitereket. Az anyagválasztáshoz egy összegkeretet biztosítunk. A kulcsrakész befejezés, az előszerződés aláírásától számított 4-6 hét.
A vételár kifizetésével kapcsolatosan, a pénzügyi egyedi kedvezményekről, valamint az elérhető hitelellehetőségekről, Állami támogatásokról és egyedi megoldásokról, személyesen egyeztetünk a helyszínen lévő projektirodánkban.
Előre egyeztetett időpontban a lakás megtekinthető, minden kötelezettség nélkül.

Kérdésed van?
Érdeklődj!

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban!

Szegedi Anita

Értékesítési Vezető

+36 30 940 +36 30 940 4976
Az ÁSZF-et megismertem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
Feliratkozom a Lakóparkfigyelőre
Székesfehérvár Tasnádi utca 6879/135 hrsz.