Kapcsolat

2 szoba Erkéllyel 1. emelet, Garden lakópark

Második ütem!
Székesfehérvár

Garden lakópark

Székesfehérvár
Második ütem!

Tervezett átadás

2023. szeptember

Ár

56,20 M Ft

Alapterület

44 m²

Szobaszám

2

Emelet

1. emelet

Lakás adatai

típus tégla
szobák száma 2 szoba
ár 56,20 M Ft
alapterület 44 m²
emelet 1
kertkapcsolat nem
tetőtér nem tetőtéri
erkély 13,26 m²
belső két szintes nem
légkondícionáló igen
komfort összkomfortos
akadálymentesített igen
hirdetés belső azonosító 2/L04

Épület adatai

lift van
fűtés típusa padlófűtés
akadálymentesített igen

Parkolóhelyek

parkolóhely típusa udvari beálló
parkolóhely használata megvásárolható
parkolóhely ára 1.50M Ft
parkolóhely típusa teremgarázs hely
parkolóhely használata megvásárolható
parkolóhely ára 5.50M Ft

Hirdetés leírás

2/L04.-es első emeleti lakás. 44,44 nm +13,26 nm
Ezt a lakást, annak ajánlom, aki szereti a csendes, parkosított környezetet, a madárcsicsergést. Aki a fáradt munkanap végén, szeretne pihenni az erkélyen, és hallgatni a madarakat, és adott esetben nézni a csillagokat. Javaslom, mielőtt dönt a vásárlásról, jöjjön el egy sétára, és hallgassa meg a valóságban. Ajánlom azoknak is, akik itthonról dolgoznak, vagy éppen a gyermekkel tartózkodnak itthon.
A Tasnádi utca családiházas övezetben helyezkedik el. Iskola és óvoda, valamint bölcsőde gyalogosan pár perc alatt elérhető. A napi bevásárlást könnyen megtehetjük, hiszen szintén pár perc sétára van az INTER SPAR, Praktiker, Tedi, Pepco, Gyógyszertár és Posta.
A városi forgalom kikerüléséhez, az elkerülő út azonnal elérhető, de aki Budapestre ingázik az a sztrádára is eljut percek alatt.
Egy balatoni séta is választható, hiszen az elkerülőn, 40 perc autózásra elérhető. Aki viszont vonattal szeretne eljutni a Balatonra, az is lehetőség anélkül, hogy az állomásig át kell utazni a fél városon.
Aki szeret kerékpározni, annak erre lehetőséget biztosit a kiépített kerékpár útvonal.

Egy hálószoba + nappali elosztású, amerikai konyhás, északi oldalról világos lakás. Külön nyíló hálószobával. Az előtérből nyílik a külön helyiségben kialakított fürdőszoba és wc. A fürdőszobában választható, hogy kád vagy zuhanyzó legyen beépítve. A tágas nappali-konyha és étkező könnyen berendezhető úgy, hogy az adott funkciókat kényelmesen tudjuk használni. A nagy, földig érő ablakon a reggeli napfény, és a délutáni nap fénye is bejut. A hálószoba külön nyíló, melyben van lehetőség gardrób beépítésére, és nagyobb méretű franciaágy elhelyezésére is. A hálószobából és a nappaliból is kijuthatunk az erkélyre, mely csendes, zöld fás területre néz. A lakás fűtése padlófűtés, házközponti működéssel, egyedi méréssel a bejövő fő vezetékre telepített hőmennyiségmérővel. A lakás nyílászárói, műanyag, 6 légkamrás háromrétegű nyílászárók, rejtett redőnytokkal és alumínium redőnnyel felszereltek. A hűtése klímával megoldható, melynek az előkészítése megoldott. A nappaliban és a hálószobában is kiépítésre került a TV, internet, telefon csatlakozás. Az épületben a TELEKOM és a DIGI szolgáltat. Liftes épület, tágas világos lépcsőházzal. A lakáshoz tartozó mérőórák (vízóra, villanyóra,) a folyosón van felszerelve.
A parkolásra fedett beállókban, illetve felszíni beállókon van lehetőség. Tartozik az épülethez, zárt kerékpártároló. Megvásárolható saját tulajdonú, zárt tároló is.

Az épületet, a Tasnádi utca folytatásaként, aszfaltos úton lehet megközelíteni. A lakóparkhoz tartozó park, zöld fás terület, melyen pihenőtér lesz kialakítva, padokkal és zöldnövényzettel.

A kulcsrakész befejezéshez a tulajdonosnak kell kiválasztani a burkolatokat, beltéri ajtókat és a szanitereket. Az anyagválasztáshoz egy összegkeretet biztosítunk. A kulcsrakész befejezés, az előszerződés aláírásától számított 4-6 hét. A kulcsrakész lakásokban, a konyhabútor és egyéb bútorok nem tartoznak, de szakemberek elérhetősége, és kedvezmények ajánlásával, ebben is segítséget nyújtunk. Nagy választék, kreativitás, egyedi gyártás, kedvezményes ár és rövid határidő. A kulcsrakész befejezésnél, a tulajdonos egyeztethet a szakemberekkel, így az egyedi igényeket lehet alkalmazni. A lakások műszaki átadása, a megfelelő jogszabályban foglaltak alapján történik. Garancialevél és jótállási jegy, illetve használati és karbantartási útmutatóval együtt. A birtokbavételt követően, a társasház alapítása után is, kapcsolattartás van a beruházó céggel.

A vételár kifizetésével kapcsolatosan, a pénzügyi egyedi kedvezményekről, valamint az elérhető hitelellehetőségekről, Állami támogatásokról és egyedi megoldásokról, személyesen egyeztetünk a helyszínen lévő projektirodánkban. Hitelügyintézés, a helyszínen díjtalanul. Naprakész információkat adunk a hitelekről, az ügyintézés helyben történik, és egyedi kamatkedvezmények elérhetőek. Az Ügyvédi munkadíjat a szerződéskötéskor a Beruházó állja, igy azzal a költséggel nem kell számolni. Beruházó cégünk, közel 10 éve épít társasházi lakásokat, Székesfehérváron és Győrben. Évről évre fejlődünk a kivitelezésben, valamint igazodunk a vevői igényekhez.
Bízunk benne, hogy a jelenlegi projekt elnyerte ízlését és igényeit.
Projektirodánk a helyszínen (Székesfehérvár Tasnádi utca 8/A Fsz.1) várja az érdeklődőket, és teljeskörű felvilágosítást ad a még elérhető lakásokról. Bejárjuk a lakóparkot, az elérhető lakásokat, hogy minél könnyebb legyen a választás.
Előre egyeztetett időpontban a lakás megtekinthető, minden kötelezettség nélkül.
Székesfehérvár Tasnádi utca 6879/135 hrsz.