Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Fűz Liget Lakó- és Üdülőpark

Balatonfűzfő

Nyaralás élménye egész évben!

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 350 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

76.9-76.9 M Ft

Alapterület

87–87 m2

Szobaszám

2–4 szoba

Összes lakás

50 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Milton-Property Kft

  Cím: 8175 Balatonfűzfő, Fűzliget sétány 3.

  Telefonszám: +36 70 350 megnézem

  Fűz Liget értékesítő csapata
  Fűz Liget értékesítő csapata

  Kapcsolattartó

  +36 70 350 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Csodálatos panoráma, világos terek, modern elegancia! A tervezés során fontos szempont volt, hogy minden épületből egyformán élvezhető legyen a Balaton gyönyörű látványa. A lakások saját intim terasszal, változatos elrendezéssel és optimális térkihasználással fognak rendelkezni.

  Prémium minőség, korszerű műszaki tartalom! A lakásokba beépített anyagok magas minőséget képviselnek. Az intelligens gépészeti megoldások az energiahatékony üzemeltetéshez járulnak hozzá. Az épület extrái az elektromos redőny, modern hűtés-fűtés rendszer, amely költséghatékony hőszivattyús megoldással lett kialakítva, ezzel garantálva az alacsony fenntartási költségeket egész évben.

  A 33 m2-es stúdió lakásoktól a 87 m2-es 4 szobás otthonokig

  Balatoni panoráma minden lakásból

  Tóra néző erkélyek

  Kulcsrakész átadás időpontja: 2019. IV. negyedév

  A környék

  A Fűz Liget lakó- és üdülőpark a Balaton észak-keleti csücskének egyik tradicionális településén, Balatonfűzfőn kerül kialakításra. A város legszebb adottságú részén, a Fűzfői-öböl partján épül meg a Laguna Yacht Club és a Marina Fűzfő vitorláskikötő közötti szakaszon.

  A várost könnyű megközelíthetőség, rendezett környék és élénk fürdő- és vitorlásélet jellemzi. A lakópark egyik erőssége a településen belüli kivételes elhelyezkedése: egyrészt csendes, zöld fűzligetben épül, továbbá a vízpart közeli környezet garantált nyugalmat és kikapcsolódást fog biztosítani minden új lakás tulajdonos számára. A dinamikusan fejlődő Balatonfűzfő Budapestről az M7-es autópályán mintegy másfél óra alatt elérhető. A déli partra vezető Tihanyi révhez, Balatonfüredre, és a déli part fővárosának tartott Siófokra gépkocsival egyaránt fél órán belül eljuthatunk. A projekt városon belüli ideális elhelyezkedése biztosítja a lakók nyugodt pihenését, és mindemellett számos bevásárlási lehetőség, étterem és játszótér is található a közelben.

  Gyógyszertár, ATM, saját városi uszoda és sportpálya is mind megtalálható ebben a hangulatos kis városban, amelyeket akár bicikliúton is megközelíthetünk.

  A vitorlázást kedvelőinek fontos szempont lehet, hogy a Fűz Liget lakópark a város legszebb adottságú részén, a Fűzfői-öböl partján épül meg a Laguna Yacht Club és a Marina Fűzfő vitorláskikötő közötti szakaszon.