Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Fagyöngy Lakópark

Budapest III. kerület, Csillaghegy

Berendezett mintalakásaink előre egyeztetett időpontban megtekinthetőek.

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 716 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

68.8-147.38 M Ft

Alapterület

49–86 m2

Szobaszám

2–5 szoba

Összes lakás

160 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Fagyöngy Lakópark Kft.

  Cím: 1038 Valéria utca 13. Értékesítési iroda és minta lakás (Előzetes időpont egyeztetéssel!)

  Telefonszám: +36 70 716 megnézem

  Fodor Ilona
  Fodor Ilona

  Ingatlan tanácsadó

  +36 70 454 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Az építkezés befejeződött.  Lakásaink azonnal költözhetőek.

  Fagyöngy Lakópark Projekt Budapest, III. kerületében a Valéria utca - Róza köz – Körös utca – Papírgyár utca közötti 13.802 négyzetméteres, zöldövezeti, kertvárosi területen épült fel.

  A Fagyöngy Lakópark területén belül 10 épület kap helyet – ebből 6db épület földszint + 2 szintes, 4 épület pedig földszint + 4 szintes. A lakópark Róza közi oldalán elhelyezkedő épületek alatt mélygarázs található.

  A lakópark épületei egymástól kellemes távolságra helyezkednek el, kellő intimitást biztosítva a lakóknak. A Fagyöngy Lakóparkban a lakástulajdonosok egy kellemes, csendes, kertvárosias hangulatú parkosított zárt kerten belül vásárolnak ingatlant.

  Műszakilag a jelenlegi piacon legfejlettebb felszereltségű otthonokat kínálunk, ahol a korszerű, energiatakarékos műszaki kialakításnak köszönhetően a havi rezsi költségek akár 60%-kal csökkenthetőek.

  A Fagyöngy Lakópark külső és belső terei egyaránt a természetességet, otthonosságot hordozzák magukban, természetközeli anyagok használatával, egyszerű, letisztult designnal.

  A Fagyöngy Lakóparkban a modern otthon szerves része az aktív kert, ahol ha zárt, parkosított kertben egy 400m2-es játszótér és a kültéri kondigépek várják, hogy a kis lakók és szüleik élettel töltsék meg a lakópark közel egy hektáros zöld parkját.

  Lakásainkat kulcsrakészen értékesítjük és azonnal költözhetőek.  A különleges vevői igényeknek megfelelve a legexkluzívabb lakásaink szerkezetkész állapotban várják az érdeklődőket, melyeket ingyenes belsőépítészeti tanácsadást követően, egyedi vevőigények szerint kulcsrakészen befejezve adunk át a tulajdonosnak.

  A környék

  Csillaghegy vonzereje, hogy autóval néhány perc alatt rengeteg kikapcsolódási lehetőség elérhető.  A Fagyöngy Lakóparkból 5 perces sétára található a Csillaghegyi strand, uszoda- és wellness központ, néhány perces autótávra fekszik számos kirándulóhely az Óbudai hegyekbe, 7 perc autóval a Dunapart, 10 perc a Lupa- sziget, 20 perc Szentendre és mindössze 10 perc alatt elérhető az Árpád híd.

  Előnyök

  - korszerű anyaghasználat és design

  - magas minőségű kivitelezés

  - tágas, élhető teraszok

  - földszinti privát kertek

  - 5000 m2 aktív, parkosított kert

  - 400m2-es játszótér

  - kültéri kondigéppark

  - energiatakarékos gépészet

  - biztonsági szolgálat

  - folyamatos gondnoki szolgálat

  - tágas, elegáns lépcsőház

  - kedvező hitellehetőség

  - CSOK ügyintézés

   

  A beruházó

  Bemutatkozás - Fagyöngy Lakópark Kft.

  A Fagyöngy Lakópark beruházó: Redwood Holding Kft/Resonator Vagyonkezelő Kft.

  REDWOOD HOLDING KFT.

  Prémium kategóriás fejlesztésekkel foglalkozó innovatív ingatlanfejlesztő cég, mely elsősorban exkluzív, egyedi projektekkel foglalkozik.

  Portfóliójában található iroda- szálloda- és lakópark fejlesztés is. Épületeik a maguk szegmensében a legkorszerűbb, legújabb technológiai-, illetve hotel trendeket hozzák el a magyar piacra.

  A RedWood célja egyedit, kiemelkedőt, és mindenképpen minőségit alkotni, a jelenlegi mennyiségi kínálat által jellemzett piacon minőségi, egyedi projekteket megvalósítani.

  RESONATOR VAGYONKEZELŐ KFT.

  Fő tevékenysége a saját tulajdonú ingatlanok működtetése, fejlesztése, valamint az érdekeltségi körébe tartozó társaságok irányítása, melyek három szakmai csoportba tartoznak: gyártás, szolgáltatás, ingatlanfejlesztés és üzemeltetés.