Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Fagyöngy Lakópark

Budapest III. kerület, Csillaghegy

Ahová jó hazatérni

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 716 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Fagyöngy Lakópark

Tervezett átadás

2020. május

Ár

50.6-134.5 M Ft

Alapterület

44–100 m2

Szobaszám

2–5 szoba

Összes lakás

160 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Fagyöngy Lakópark Kft.

  Cím: 1038 Valéria utca 11. Értékesítési iroda

  Telefonszám: +36 70 716 megnézem

  Fodor Ilona
  Fodor Ilona

  Ingatlan tanácsadó

  +36 70 454 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Átadás: 2020. május

  A HIRDETÉSBEN KULCSRAKÉSZ LAKÁSOK ÉRTÉKESÍTÉSI ÁRAI SZEREPELNEK. 

  Fagyöngy Lakópark Projekt Budapest, III. kerületében a Valéria utca - Róza köz – Körös utca – Papírgyár utca közötti 13.802 négyzetméteres, zöldövezeti, kertvárosi területen valósul meg.

  A lakóparkban összesen 160 lakás kerül kialakításra.

  A Fagyöngy Lakópark területén belül 10, kisebb, egymástól parkosított terekkel elválasztott épület helyezkedik majd el. Ezzel biztosítjuk azt a vevők számára, hogy egy kellemes, csendes, kertvárosias hangulatú parkban vásárolnak ingatlant.

  Műszakilag a jelenlegi piacon legfejlettebb felszereltségű otthonokat kínálunk, ahol a korszerű, energiatakarékos műszaki kialakításnak köszönhetően a havi rezsi költségek akár 60%-kal csökkenthetők.

  A Fagyöngy Lakópark külső és belső terei egyaránt a természetességet, otthonosságot hordozzák magukban, természetközeli anyagok használatával, egyszerű, letisztult designnal.

  A Fagyöngy Lakóparkban a modern otthon szerves része az aktív kert, ahol a zárt, parkosított kertben helyet kap egy aktív szabadidő töltésre alkalmas kültéri edzőpark (felnőtt játszótér) és egy egyedi játszótér is.

  Az értékesítésre kínált lakásokat kulcsrakész állapotban értékesítjük.

  A hirdetésekben megjelenített  alaprajz tájékoztató jellegű, a megvalósult állapottól eltérhet, nem képezi az adásvételi előszerződés mellékletét. A lakásról részletesebb információkat az adásvételi előszerződés mellékletét képező műszaki alaprajz tartalmaz.

  A környék

  Csillaghegy szívében, családok számára kiemelten kedvező környezetben építjük a III. kerület egyik legszebb lakóparkját! A fejlesztő célja, hogy szakítva a szokásos megoldásokkal, egy magas minőségű, energia hatékony lakókörnyezetet teremtsen az itt otthonra találó családok számára.

  A Fagyöngy Lakópark zárt, belső kertjét csendes, biztonságos, kertvárosi utcák veszik körül. 5 perc sétatávra található a felújított Csillaghegyi strand, 7 perc alatt autóval elérhetó a Római part. 

  A környék tömegközlekedése és infrastruktúrája kiváló!

  Jöjjön el hozzánk a lakópark területe mellett található értékesítési irodánkba, ahol bemutatjuk Önnek lakáskínálatunkat, a terület adottságait és segítünk kiválasztani a legjobbat családja számára!

  Előnyök

  10 épületben összesen 160 igényes lakás kerül kialakításra, a hozzájuk tartozó garázsokkal, beállókkal és tároló helyiségekkel.

  A Fagyöngy Lakópark ezeket biztosan kínálja Önnek:

  - Természetes anyagok használata,

  - Aktív, igényes zöld területek kialakítása,

  - Gyermekek számára valódi élményt nyújtó játszótér,

  - Minőségi közösségi terek életre hívása, és a

  - Lakások magas műszaki kivitelezése a kitűzött cél és a vállalt feladat!

  A kertkapcsolatos, 1 hálószobás lakásoktól, a 3 hálószobás penthouse jellegű lakásokig mindenki találhat az igényeinek megfelelő új otthont, melyet 2020 tavaszától vehetnek majd birtokba a lakástulajdonosok.

  Kedvező hitellehetőségekkel és CSOK ügyintézéssel is várjuk érdeklődését!

  A beruházó

  Bemutatkozás - Fagyöngy Lakópark Kft.

  A Fagyöngy Lakópark beruházó: Redwood Holding Kft/Resonator Vagyonkezelő Kft.

  REDWOOD HOLDING KFT.

  Prémium kategóriás fejlesztésekkel foglalkozó innovatív ingatlanfejlesztő cég, mely elsősorban exkluzív, egyedi projektekkel foglalkozik.

  Portfóliójában található iroda- szálloda- és lakópark fejlesztés is. Épületeik a maguk szegmensében a legkorszerűbb, legújabb technológiai-, illetve hotel trendeket hozzák el a magyar piacra.

  A RedWood célja egyedit, kiemelkedőt, és mindenképpen minőségit alkotni, a jelenlegi mennyiségi kínálat által jellemzett piacon minőségi, egyedi projekteket megvalósítani.

  RESONATOR VAGYONKEZELŐ KFT.

  Fő tevékenysége a saját tulajdonú ingatlanok működtetése, fejlesztése, valamint az érdekeltségi körébe tartozó társaságok irányítása, melyek három szakmai csoportba tartoznak: gyártás, szolgáltatás, ingatlanfejlesztés és üzemeltetés.