Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Etheles Park

Budakeszi

Modern otthon zöldenergiával

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 990 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Etheles Park

Tervezett átadás

2019. március

Ár

91.95-91.95 M Ft

Alapterület

189–189 m2

Szobaszám

3–5 szoba

Összes lakás

8 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  NOVOSEL Kft.

  Cím: Értékesítési Iroda : 1107 Budapest, Árpa utca 8. Időpont egyeztetés szükséges.

  Telefonszám: +36 30 990 megnézem

  Sárai György
  Sárai György

  Beruházó

  +36 30 990 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Az otthon megteremtése igazi művészet. Cégünk célkitűzése, hogy az Ön igényeit figyelembe véve, elérhető áron, korszerű technológiák alkalmazásával, különleges és egyedi otthont építsen.

  A házak kialakítása során fontos szempont, hogy a jelenlegi legmodernebb módszerek és anyagok alkalmazása mellett, a jövő műszaki elvárásainak megfelelő, alacsony energiaszükségletű és gazdaságosan üzemeltethető otthon születhessen. Nem lakótérben, hanem életterekben gondolkodunk. Házainknál olyan építéstechnológiát alkalmazunk, mely lehetőséget nyújt a falak könnyű áthelyezésére, így a kivitelezés során a helyiségek elrendezése és elosztása szinte szabadon alakítható, teret engedve a leendő tulajdonos egyedi fantáziájának. Házaink kialakítását az élhetőség, a kényelem és a környezettudatosság jellemzi.

  Segítünk Önnek és családjának megteremteni az igazi otthont, mely a tartalmas és gondtalan élet létfontosságú feltétele.

  A környék

  Budakeszi frekventált részén fekvő, kiváló adottságú és elhelyezkedésű telkeken kerül kialakításra ez a különleges projekt. A környék infrastruktúrája kiemelkedő, hiszen pár száz méteren belül található óvoda, iskola, játszótér, sportpálya és bevásárlási lehetőség is. Tömegközlekedéssel 15-20 perc alatt Buda szívébe, a Széll Kálmán térre érünk, a 22-es, 22/A-s és a 222-es buszokkal.

  Elsősorban azoknak ajánljuk, akik a csendet és a nyugalmat kedvelik, igényesek a környezetükre és nyitottak a jövőbe mutató technológiákra otthonukat illetően egyaránt..

  Előnyök

  A megújuló energiaforrásokat kiváló befektetésnek tartjuk ezért az Etheles Parkban elhelyezkedő házakat kivétel nélkül ellátjuk geotermikus hűtő és fűtő rendszerrel és az ehhez szükséges energiát biztosító napelem panelekkel. Ezen rendszerek használatával háza üzemeltetési költsége szinte nullára csökkenthető. 

  A település mikroklímája jelentősen kedvezőbb Budapestéhez viszonyítva, így a levegő szennyezettsége jóval alacsonyabb a főváros hegyi kerületeinél. Az átlaghőmérséklet 2 °C-kal alacsonyabb, viszont több a napsütéses órák száma. Ennek megfelelően elengedhetetlen a jövőbe mutató, megújuló energiahordozók használata és hasznosítása. A fosszilis energiahordozók drágulásának és a technológia fejlődésének köszönhetően a geotermikus és napenergia ma már versenyképes alternatívája a hagyományos gáz és villamos energiafelhasználásnak.

  HOFSTADTER az új generációs ablakok, melyek a jövőbe mutató csúcstechnológiát harmonizálják a modern, lényegre törő, formatervezett designnal. Bluevolution a jövő ablakrendszere.

  SCHÜCO terméknél különlegesen fontos szerepet játszik a design és az innovatív megjelenés. Prémium kategóriás termékekkel, illetve nagyon széles választékkal rendelkezik.  Termékpalettája szabadságot biztosít a legvakmerőbb elképzelések megvalósításához.