Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Egyetemvárosi luxuslakások

Debrecen

Exkluzív lakások - luxus minőségben

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 749 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2021. június

Ár

36.5-126.75 M Ft

Alapterület

38–100 m2

Szobaszám

1–3 szoba

Összes lakás

65 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Új lakás Debrecen

  Cím: 4032 Debrecen, Böszörményi út 68. fsz.2.

  Telefonszám: +36 30 749 megnézem

  Posta Andrea
  Posta Andrea

  Project Manager

  +36 30 664 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Exkluzív lakások - luxus minőségben

  Az egyetem közelében  újonnan épülő, exkluzív , modern, nagy üvegfelületekkel büszkélkedő társasház lakásait kínáljuk igényes vevőinknek.

  Ez a fejlesztés egy olyan beruházás, mely a maga nemében páratlan: mind a lokáció, technológia vagy az épület jellege tekintetében. Olyan exkluzív kategóriát képvisel a városi ingatlanpiacon, amely a legigényesebb vásárlók elvárásait is képes kielégíteni.

  Az épület külső megjelenésében is a magas fokú igényességet sugározza.

  Az épület lakásai mennyezet fűtés-hűtéssel,  padló fűtéssel, gépesített minőségi konyhabútorral és beépített bútorokkal kerülnek átadásra.

  Az új lakástulajdonosok a nagyerdei övezet mellett a társasház nyújtotta szolgáltatásokat is nap, mint nap élvezhetik, mint például a 24 órás recepciót, vagy a tetőteraszon kialakításra kerülő panorámás napozót, medencét, jakuzzit és szaunát. A földszinten a lakók biztonságáról gondoskodó porta kényelmi szolgáltatásokat is ellát majd, mint a házhoz rendelt csomagok átvételét, vagy akár a taxi rendelést.

  Szeretne luxus körülmények között élni, mindennapjait egy reggeli úszással kezdeni, majd a nap végén a szaunában, jakuzziban kikapcsolódni? Akkor Önnek épül Debrecen egyik legkiemelkedőbb, építészetileg, műszaki paramétereiben és szolgáltatásaiban is egyedinek tekinthető 9 szintes épülete.

  Ez az ingatlan az első olyan a régióban, ahol a luxus és a kényelem áll a középpontban. Az egyedülálló tervezésnek és szolgáltatásoknak  köszönhetően, olyan lakások kerülnek kialakításra, amelyben a tulajdonos úgy érezheti magát, mintha egész évben egy hotelben élne.

  A környék

  Debrecen frekventált helyén, Egyetemek közelében épül ez az exkluzív 65 lakásos komplexum. A Nagyerdő, valamint a belváros is rövid sétával elérhető, de számos tömegközlekedési csomópont is könnyen megközelíthető.