Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Duna Resort Társasház

Budapest XX. kerület, Gubacs

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 545 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

48.99-49.99 M Ft

Alapterület

50–54 m2

Szobaszám

2–4 szoba

Összes lakás

44 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  KSDNPRT Kft.

  Cím: 1171 Budapest, Zrínyi utca 217.

  Telefonszám: +36 30 545 megnézem

  Andorkó Tibor
  Andorkó Tibor

  Kapcsolattartó

  +36 30 545 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Az épület -1 szint + fszt. + 5 emeletes. Az 5. emelet részben tetőtér beépítéses. Az 1-3. emeletek egyforma alaprajzúak. A 4. emelet kissé eltér az általános emeletektől. Földszinten is lakások találhatóak. Az épületek főbejárata a hosszoldal közepéről nyílik. Szemben vele található a nyitott, füstmentes lépcsőház, melyben a kétkarú lépcső a 13 személyes személyfelvonó található. A lakások zárt folyosóról nyílnak.

  Szintenként 8 lakást helyeztünk el, az 5. emeleten 4 db-ot. Az épületben összesen 44 db lakás található.

  A lakásokhoz tartozó közös terek az előcsarnokot kivéve a pinceszinten találhatóak. Itt lesznek a kazánház, hulladéktároló, takarítószer, és a különböző gépészeti és elektromos helyiségek is. A lépcsőházak a pinceszintig mennek. A pinceszint nagyobb belmagasságú, az álltalános szintekhez képest.

  A lakások nagysága a garzontól a 3-4 szobás 75 m2-esig terjed. Kevés kivétellel a wc helyiséget a fürdőtől függetlenül alakítottuk ki.

  A tűzhely elektromos kialakítású. Néhány lakástípusban ablakos konyha található, a többi ún. amerikai konyhás nappali.

  Mindegyik lakáshoz nagyméretű erkély, vagy terasz tartozik.

  A mélygarázsban 20 db parkolóhely áll rendelkezésre, a külső területeken 24 db parkoló kerül kialakításra.

  A környék

  A Duna szerelmesei, egészségtudatos, környezetükre igényes családok, fiatalok és a csendet, nyugalmat kedvelő idősebb korosztály is kedvére válogathat kínálatunkból. A természet közelsége, a jó levegő kiváló lehetőséget nyújt kikapcsolódásra. A hangulatos parkosított területeken játszóterek kerültek kialakításra. Kiváló sportolási lehetőségeket találunk a lakópark szomszédságában: a Pesterzsébeti uszodát és a Pesterzsébeti Jégcsarnokot, valamint közvetlen a Duna parton az FTC Kajak-kenu Egyesületét. Rövid sétával akár gyalogosan is megközelíthetjük a Pestszenterzsébeti strandot illetve a Fitness 2000 központot. Elhelyezkedésének köszönhetően a dinamikusan fejlődő dél-pesti régióból nem csak a Belváros, de Pest, illetve Buda legfontosabb részei is gyorsan megközelíthetőek. A mediterrán hangulatú lakóparkban, jó közlekedés mellett - a pezsgő Belváros autóval és tömegközlekedési eszközzel is rövid idő alatt, könnyen elérhető. Rövid sétával a H6-os HÉV (Közvágóhídtól 2 megálló) illetve a 23-as busz (Boráros tértől 10 megálló Pesterzsébet felső HÉV állomás megállóig) kapcsolatot teremt a város belső és külső kerületei felé is. Pesterzsébetről a 35-ös és 151-es autóbuszokkal is megközelíthető a társasház.