Kapcsolat

2 szoba Erkéllyel 1. emelet, Dragon Társasház

Siófok

Dragon Társasház

Siófok

Tervezett átadás

2024. III. negyedév

Ár

92,02 M Ft

Alapterület

47 m²

Szobaszám

2

Emelet

1. emelet

Lakás adatai

típus tégla
szobák száma 2 szoba
ár 92,02 M Ft
alapterület 47 m²
emelet 1
kertkapcsolat nem
tetőtér nem tetőtéri
erkély 7,9 m²
tájolás kelet
kilátás panorámás
fürdőszoba és wc egyben
belső két szintes nem
légkondícionáló igen
komfort összkomfortos
akadálymentesített nem
hirdetés belső azonosító B106

Épület adatai

lift van
fűtés típusa mennyezeti hűtés-fűtés, hőszivattyú
akadálymentesített nem

Parkolóhelyek

parkolóhely típusa udvari beálló
parkolóhely használata megvásárolható
parkolóhely ára 4.45M Ft

Hirdetés leírás

Az Aranypart Ingatlanfejlesztő Alap 2010 óta folytat sikeres lakóingatlan fejlesztéseket Siófokon.
Az ingatlan fekvése, beépítésének arányai egy szellős, nagy felületű lakóövezet további fejlesztését teszik lehetővé ezen a kivételes adottságú területen, ahol Siófokon egyedülálló módon, panorámás vízparti lakások helyezhetők el.
A véglegessé vált építési engedély alapján megépülő lakások vételárát a hatályos jogszabályoknak megfelelően 5 %-os áfa figyelembevételével alakítottuk ki. A banki hitelek és kedvezmények szempontjából a lakások új építésű lakásnak minősülnek.
Siófok ezen hangulatos, érintetlen panorámás részén, a Liszt Ferenc sétányon, a gondos és alapos tervezői munka eredményeként kerülnek megvalósításra a közvetlen vízparti újépítésű társasházaink. A tervezés során fontos szempont volt a praktikum, a használhatóság, a fenntarthatóság, melyet a korábban általunk értékesített 750 siófoki lakás és nyaraló tervezésének és értékesítésének tapasztalata szült, megannyi vásárlói visszajelzés alapján.
A harmadik újépítésű ütemünk, a Dragon Társasház, második otthont kínál a Balaton szerelmeseinek, ahol akár egész évben élvezhetik a korszerű apartmanok kényelmét és a természet közelségét. A lakások közvetlen vízparti elhelyezkedése mellett az igényes tervezés, a minőségi kivitelezés az apartmanok remek kihasználhatóságát és értékállóságát biztosítják az Ön számára is. Az ötemeletes apartmanház a Balatonra merőlegesen helyezkedik el, így biztosítva a lakásokból az örök balatoni panorámát boldog tulajdonosainak. A társasház tetején korlátozott számú exkluzív panorámás grill és napozó tetőterasz kerül kialakításra, hogy a lehető legnagyobb privátszférát biztosítsák a tulajdonosainak és alkalmi vendégeiknek, ahol egyedi vízvétel és áramvétel biztosítása mellett minden lehetőség adott lesz egy kellemes, panorámás vízparti, naplementés rooftop party élvezetéhez.
A beépítendő anyagok kiválasztásánál a magas minőség elengedhetetlen szempont volt. A lakáselválasztó falak fokozott hangszigetelésűek, az épület 15 cm vastag külső hőszigetelési rendszerrel lesz ellátva. A födémekben 4 cm vastag hő/hangszigetelő táblák akadályozzák meg a függőleges irányú hangterjedést. A lakások nappalijából és hálószobáiból a korlátlan panoráma élvezetét rozsdamentes szálcsiszolt oszlopokkal, kapaszkodókkal, ragasztott biztonsági üvegtáblákkal biztosítjuk.
Az emeletek kényelmes megközelítését 2 db 8 és egy 13 személyes lift szolgálja ki. Nyílászáróink 3 rétegű üvegezéssel készülnek, külső oldalon antracit színben. A közös területeket, folyosókat, teraszokat I. osztályú szürke, fagyálló kőporcelán lapokkal burkoljuk. A lakások fűtését és hűtését központi LG Multi V-5 hőszivattyús rendszer látja el a 2024-es év energia szabványainak megfelelően, mely kivételesen energiahatékony üzemeltetést tesz lehetővé. A szobákba, nappalikba felszerelt beltéri egységek léghűtést és légfűtést biztosítanak, melynek köszönhetően rendkívül gyorsan hűtik le vagy fűtik fel a helyiségeket.
A telken található újépítésű társasház lakói kizárólagos kerthasználatot kapnak a helyszínrajzon megjelölt területre, ahol a több generációs családok kikapcsolódása érdekében, a beruházás keretein belül gyermekjátszóteret és kültéri medencét biztosítunk ezen társasház tulajdonosai számára.
Az ingatlan előtt húzódó több mint 3 km hosszú szabadstrand, gondozott zöldterületekkel, parti sétányokkal, sportolási lehetőséget kínáló kölcsönző helyekkel, valamint igényesen kialakított büfékkel szolgálja ki az itt nyaralók igényeit.
A lakópark területére a biztonság érdekében egyedi azonosítás után lehet csak belépni.

Kérdésed van?
Érdeklődj!

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban!

Kókai Katalin
+36 30 408 +36 30 408 5875
Az ÁSZF-et megismertem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
Feliratkozom a Lakóparkfigyelőre
Siófok Liszt Ferenc sétány 16.