Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

DARUHÁZ

Budapest II. kerület, Szemlőhegy

Exkluzív otthonok a II. kerület zöldövezetében

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 20 466 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

109-109 M Ft

Alapterület

65–65 m2

Szobaszám

2–8 szoba

Összes lakás

11 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Rózsadomb Investment Kft.

  Cím: 8640 Fonyód, Rózsadomb u. 2.

  Telefonszám: +36 20 466 megnézem

  Dr. Kollmann Gergely
  Dr. Kollmann Gergely

  Ügyvezető

  +36 20 466 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Budán lakni élmény, és itt otthonra találni valódi kiváltság. Amennyiben modern formatervezést, valamint innovatív stílust keres, most megtalálta. Az épület modernépítészeti stílusban, exkluzív külső megjelenéssel emeli majd a környék hangulatát.

  A DARU HÁZ a Duna parttól 300 méterre található. Az épület az utca végén van, egy csendes erdős park szomszédságában. A tömegközlekedés néhány perc gyaloglással elérhető. Az utcában átmenő forgalom nincs.

  MŰSZAKI FELSZERELTSÉG

  Az épület árnyékolását passzív módon a konzolos erkély-és tetőlemezek, valamint a lakások homlokzati nyílászárói fölé beépített rejtett, fémlamellás rendszerrel oldjuk meg– motorosan, belső térből működtethető, távirányítható kivitelben készülnek. Az épület környezettudatos energetikai rendszerének és a gazdaságos üzemeltetéssel szemben támasztott igényeknek megfelelően, a külső-belső határoló falszerkezetek 20 cm vastag grafit EPS hőszigetelést kapnak.

  A homlokzati nyílászárók hőhídmentes alumínium tokszerkezet (15 cm vtg.), szögletes megjelenésű profillal sötétbronz színben eloxálás felületképzéssel egyedileg készülnek 3 rétegű üvegezéssel.

  A fűtési rendszer levegő-víz hőszivattyút használ. A levegőben jelen lévő energiát használja. Biztosítja a fűtést, a hűtést, és a háztartási meleg vizet az otthonában. A hőenergiát ki lehet vonni a kinti levegőből akkor is, ha a hőmérséklet fagypont alatt van. Ez egy megújuló energiaforrás. A villamos energiát napelemek biztosítják. Az épületben mennyezet és padló hűtés-fűtés kerül kiépítésre.

  Beruházásunkhoz tartozó több mint 700 m2-es zöldfelület parkosítva lesz. A földszinti lakásokhoz saját területrész tartozik. A szomszédos déli terület be nem építhető több hektáros erdős közpark.

  A környék

  Kiváló elhelyezkedés

  A II. és III. kerület határán, a Szemlőhegy lábánál, a Belvárostól pár percre zöld környezetben a Margit-sziget szomszédságában.

  Frekventált orientáció - Számtalan lehetőség várja: a közeli Daubner cukrászda édes kikapcsolódást nyújt, a Margit-sziget és a Komjádi uszoda közelsége színes sportos lehetőségeket kínál.

  Előnyök

  NAPFÉNYES TERASZOK, EXKLUZÍV OTTHONOK

  Terasz minden lakáshoz - Egyedi építészeti megoldások. Panorámás, tetőteraszos és erkélyes otthonok 33-145 m2-ig.

  Hatalmas üvegfelület - Igényes és letisztult megjelenés modern technológiákkal.

  KEDVEZŐ FIZETÉSI ÜTEMEZÉS

  Már 20% előleggel és 10% foglalóval lefoglalhatja álmai otthonát. A teljes vételár egyösszegű meg- fizetése esetén 5% kedvezményt biztosítunk. A beruházás 2018 második félévében indult, tervezett átadás ideje 2019 második félév.

  Belsőépítész tervezőink a vásárlóinknak segítenek meg-tervezni álmaik otthonát.

  A beruházó

  Bemutatkozás - Rózsadomb Investment Kft.

  A Rózsadomb Investment Beruházó és Ingatlanforgalmazó Kft. Magyar magántulajdonú építőipari kivitelező, ingatlanfejlesztő társaság, közel 20 éve a hazai piac szereplője. Tevékenysége fő küldetésének tekinti, hogy az általa megvalósuló beruházások minden tekintetben maximálisan megfeleljenek minden ügyfelének.