Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Dagály Park 1. ütem

Budapest XIII. kerület, Vizafogó

„Prémium lakások a Duna Aréna szomszédságában”.

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 535 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

73.34-79 M Ft

Alapterület

79–89 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

120 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  OTP Ingatlan Zrt.

  Cím: 1038 Budapest, Jakab József utca 19.

  Telefonszám: +36 30 535 megnézem

  Todorovics Attila
  Todorovics Attila

  projekt értékesítő

  +36 30 535 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Magas műszaki tartam, formabontó épület együttes


  Az OTP Ingatlan Zrt, a többütemes Dagály Park fejlesztés keretében, egy megközelítőleg 450 lakásból álló formabontó kialakítású épületegyüttest valósít meg modern műszaki megoldások alkalmazásával.
  A közvetlenül a megújított Dagály sétány mellett megvalósuló első ütem keretében 120 hatékony elrendezésű, 32 m2 és 96 m2 közti alapterülettel rendelkező lakás épül. A lakások nagyrésze két- és háromszobás, de annak érdekében, hogy minden vevői igényt kielégíthessünk, választhatóak lesznek garzonlakások és nagyobb alapterületű négyszobás lakások is.
  A gépkocsik elhelyezése a mélygarázsban és a földszinten lesz biztosított, illetve ugyanitt kerülnek kialakításra az átlagosan 3 m2 közti területű tárolók is.

  Modern otthonok, alacsony fenntartási költségek


  A változatos méretű és alaprajzú lakástípusok között az első lakást kereső fiatalok, a CSOK nyújtotta lehetőségeket kihasználni szándékozó családosok, vagy akár a befektetési céllal vásárlók is megtalálhatják álmaik otthonát.
  A lakópark lakásainak tervezésénél egyik legfőbb szempont az élhető, jó elosztású, funkcionálisan hatékony alaprajzok kialakítása volt. Az átgondolt alaprajzi kialakításon túl a felhasznált anyagok minősége és az ízlésesen összeállított burkolatok növelik a komfortérzetet.
  A tervezés során kiemelt figyelmet kapott a természetes megvilágítás, ezért a lakások többségében a nagyméretű nyílászárók kellemes benapozottságot biztosítanak.
  A korszerű építési technológiáknak köszönhetően a lakások energiatakarékosak, gazdaságosan üzemeltethetőek lesznek. A lakások fűtés- és melegvíz ellátását a ma legmodernebbnek számító központi hőszivattyús rendszer biztosítja, az energiafogyasztás mérése lakásonként egyedi mérőórákkal történik. Mindennek megfelelően radiátorok nem kerülnek beépítésre, a hőleadók a mennyezetbe épített (szabad szemmel nem látható) hűtő-fűtő rendszerek lesznek, melyekkel a helysiégek hőmérséklete egyedileg szabályozható.
  A lakásokban csillagpontos vagyonvédelmi hálózat előkészítés kerül kiépítésre. Minden szobában TV-csatlakozó aljzat és telefoncsatlakozó aljzat kerül elhelyezésre.
  Az épület teremgarázsaiban - korlátozott számban, térítés ellenében - lehetőséget biztosítunk saját elektromosautó-töltő aljzat kiépítésére is.

  A környék

  Kitűnő lokáció, fejlődő környezet


  A Dagály Park, az OTP Ingatlan többütemes beruházása, a közkedvelt XIII. kerület, talán legdinamikusabban fejlődő részén, a megújult Dagály Sétány mellett valósul meg.
  A beruházás környezete budapesti és kerületi viszonylatban nagyon intenzíven fejlődik, a közvetlen környezetében újépítésű lakóházak és irodaépületek találhatók.
  A beruházástól, a Dagály Sétányon keresztül, pár perces sétával elérhető a Duna-part és megújult Dagály Strandfürdő és Duna Aréna, de a tágabb környezetében megtalálható a mindig nyüzsgő Váci út irodafolyosó, és a kellemes kikapcsolódást és számos sportolási lehetőséget biztosító Margit-sziget is.
   

  Előnyök

   - Kiváló kerületen belüli elhelyezkedés
   - Dinamikusan fejlődő környezet
   - Kitűnő közlekedés
   - Változatos, hatékony alaprajzi elrendezésű lakások
   - Kiemelkedő műszaki tartalom
   - Panorámás penthouse lakások
   - Korszerű építészeti megoldások
   - Saját parkoló
   - Alacsony fenntartási költségek

  A beruházó

  Bemutatkozás - OTP Ingatlan Zrt.

  Az OTP Ingatlan Zrt-t az Országos Takarékpénztár (ma OTP Bank Nyrt.) alapította 1990 decemberében.
  Társaságunk üzletpolitikájában a legnagyobb hangsúlyt a saját kockázatra, értékesítés céljára történő ingatlanfejlesztés – elsősorban lakás funkciójú épületek létrehozása kapja, de a megvalósított fejlesztéseink között irodaház, parkolóház, bevásárlóközpont, üzemcsarnok és logisztikai ingatlan egyaránt megtalálható.
  A fennállásunk közel három évtizede alatt felhalmozódott szellemi tőke és a lakásépítésben való folyamatos részvétel eredményeként - amit a számos megvalósított sikeres és értékálló ingatlanfejlesztés fémjelez - az OTP Ingatlan Zrt. mára a magyar ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője lett és a hazai piac legmegbízhatóbb ingatlanfejlesztői között említik.
  A Társaságunk 1990-es alapítása óta évente átlagosan megépített 400-500 lakás mára közel 8000 db piaci alapon megépített lakást eredményez, amely után célkitűzéseink között szerepel, hogy évente átlagosan 500 db kiváló minőségű, élhető új otthont teremtsünk.