2 szoba kertkapcsolattal,
D72 Residence

Széchenyihegy
Várható átadás: 2024. IV. negyedév

Tervezett átadás

2024. IV. negyedév

Ár

559,69 M Ft

Alapterület

125 m²

Szobaszám

2

Lakás adatai

típus tégla
szobák száma 2 szoba
ár 559,69 M Ft
alapterület 125 m²
zöld otthon igen
energetikai besorolás AA++
kertkapcsolat igen
tetőtér nem tetőtéri
erkély 114,34 m²
tájolás dél-kelet
kilátás panorámás
fürdőszoba és wc külön
belső két szintes nem
légkondícionáló igen
komfort luxus
hirdetés belső azonosító C

Épület adatai

lift van
fűtés típusa mennyezeti hűtés-fűtés, hőszivattyú
akadálymentesített igen

Parkolóhelyek

parkolóhely típusa teremgarázs hely
parkolóhely használata megvásárolható
parkolóhely ára 8.00M Ft
parkolóhely típusa udvari beálló
parkolóhely használata megvásárolható
parkolóhely ára 4.00M Ft

Hirdetés leírás

Páratlan, egyedi új koncepció a budai ingatlanpiacon: Saját használatú kertrészek, saját lépcsőházak, saját villa a lakásban, saját lakás a villában.
Szeretne közvetlenül az erdő mellett /természethez közel, de mégis karnyújtásinyra a városhoz élni? Szeretné megőrizni a privátszféráját/ egy bizalmas életterrét? Szeretne a kiválasztottak közé tartozni, ahol mindezt lehető legmagasabb minőségben, a legapróbb részletekig kidolgozva/mindenre gondolva megteheti?
Egy új szint a luxusban: Exkluzív otthonok, privát budai környezetben a XII. kerületben
Egy tökéletes otthon, tökéletes terekkel: 7db exkluzív, 69 – 218 négyzetméteres villalakás épül egyedülálló zöld környezetben: csendes zsákutcában közvetlenül az erdő mellett, mégis közel a budai városközponthoz. A helyszín egyike az utolsó ilyen telkeknek.
A privát szféra védelme és az intimitás megtartása az egyik legfontosabb vezérelv volt a tervezés során, miközben a luxuslakásokban lenyűgöző, ikonikus élettereket alakítottunk ki az örök elegancia jegyében. A teljes mértékben személyre szabható belső terek és a kiemelkedő műszaki adottságok harmonikus, háborítatlan békéjű otthont teremtenek a természet csendjében, olyan helyszínen és olyan kivételes adottságok közepette, ami ma már rendkívül kevesek számára elérhető.
Lenyűgöző, egyedi koncepció és páratlan lokáció: Csend és nyugalom. A természetközeli luxusotthonok az örök elegancia és a privátszféra jegyében kerültek megtervezésre, amit a meghittség és a harmónia jellemez.

Elérhető villalakások lakások:

C épület
5-ös lakás (belső kétszintes lakás, teljesen különálló épület)
alapterület: 125 nm
terasz: 114 nm
saját kertrész: 298 nm

Legyen részese ennek az álomnak, ne maradjon le az egyedi lehetőségről.
Az előregisztráció elkezdődött, regisztráljon és értesüljön az elsők között a további részletekről.
Tudjon meg többet a projektről, regisztráljon
A vásárlás regisztrációhoz kötött, az előregisztráció elindult
Előregisztrációs időszak: 2022.04.01-től.
Kösse le álmai lakását időben, amíg lehet.
A tervezés során nem kötöttünk kompromisszumot
Az építészeti tervezést a STOA Studio -ra bíztuk, a belső építészeti munkákat pedig a neves Este’r Partners látja el.

Tulajdonosként a beépítendő anyagot és a lakás pontos beosztását is lehetősége lesz kiválasztani, ha az építkezés adott szakasza lehetőséget nyújt rá,.
Szolgáltatások:
- videós kaputelefon és kamera rendszer,
- biztonsági ajtó, biztonsági kártyás beléptető rendszer,
- fűtött mélygarázs lehajtó, fűtött járda, fűtött kültéri terasz
- parkosított kert, öntöző rendszer
- hőszivattyú, szellőztető rendeszer
- privát lift
- levegőszellőztető rendszer
- E- autó töltés
- akadálymentesített közlekedés

7 db villalakás (69 -218m2) 4 épület belső kétszintes, duplex lakások

A Tervezők hosszas előkészítés és gondos mérlegelés után alkották meg az egyedi, ikonikus épületegység tömegét. Az eredmény nem csupán a XII. kerület egyik legkülönlegesebb projektje lett, hanem a luxus egy új kategóriája, amely nem csupán a csillogásról szól, hanem valódi, időtálló értékekről. Nem egyszerűen felsőkategóriás ingatlanokat értékesítünk, hanem életérzést, stílust, védett privát teret, otthont, sőt időt kínálunk vevőinknek. Azt a pótolhatatlan időt, amit egy valódi otthonban tölthetnek el. Egy olyan helyen, ahol visszatalálnak önmagukhoz, és ahhoz, ami számukra a legfontosabb. Itt egyensúlyba hozhatják, újrakeretezhetik életüket.

Külső nyílászárók
A külső nyílászárók a homlokzati színekbe beilleszkedő színű, külső alu borítású háromrétegű üvegezéssel ellátott, belül alu, fahatású műanyag vagy fa szerkezettel kerülnek kialakításra. Toló szerkezetek típusa: emelő-toló. Nyílászáró U rendszerértéke a legfrissebb szabványoknak megfelelően uw=< 0,8 W/m2K.
A nyílászárókra, homlokzatba süllyesztett, távirányítással működtethető, programozható alumínium árnyékoló rendszer, zsaluzia kerül beépítésre, valamint igény szerinti nyílászárók szúnyoghálókkal kerülnek kialakításra.
A kivitelezés korábbi fázisában minden nyílászáróhoz beépítésre került a hőszigetelt redőnyszekrény illetve az elektromos vezérelhetőséget biztosító csövezés és elektromos kábelezés.

Belső nyílászárók
I.osztályú minőségben kivitelezett, előzetesen egyeztetett formájú és felületkezeléssel ellátott tölgyfa/ bükkfa faajtók, klasszikus, egyrészes rézkilincsekkel kerülnek felszerelésre.
A lakásbejárati ajtók, hőszigetelt acéltokos kialakításúak, porszórt acéllemez borítással. Az ajtók 6 ponton záródó biztonsági vasalattal ellátottak, kitekintővel felszereltek. MABISZ minősítéssel ellátott szerkezetek. A lakásokon belüli ajtók, utólag szerelhető HPL vagy CPL felületképzésű szerkezetek, fém színű kilincsekkel. Helyenként a falba becsúsztatható ajtólapok biztosítják a jobb térkihasználás lehetőségét. Külső lakatos és üvegkorlát szerkezetek: Az erkélyekre és teraszokra horganyzott acél tartószerkezetre kerülő alumínium sínbe beépített két rétegű biztonsági üveglapok kerülnek, alsósínes rögzítéssel. Angolakna rácsok és zsalus szellőzők horganyzott acélszerkezetek. A lépcsőházban kóracél kapaszkodók kapnak helyet.

Szellőztetés-intelligens szellőzőrendszer
A lakás folyamatos szellőztetését WOLF típusú hővisszanyerős légkezelő biztosítja, valamint ezen felül szagelszívó berendezések kerülnek a fürdő- és azokba a WC és kamra helyiségekbe, amelyek természetes szellőzéssel nem rendelkeznek. A konyhai szagelszívók számára szellőző csövek kerülnek kialakításra.

Gépészeti kialakítás: mennyezet hűtés-fűtés, padlófűtés, rendszervezérlés harmatpont érzékelővel, hővisszanyerős frisslevegő biztosítás a tervek szerinti anyaghasználattal). A 2022-ben életbe lépett energetikai szabályok szerint felülvizsgáljuk a terveket, hogy az új szabványoknak megfeleljen.

Burkolatok, felületképzések
Beltéri burkolatok természetes anyagok használatával kerülnek kialakításra. Míg a lakószobák burkolata csaphornyos tömörfa parketta/svédpadló. Vizes helyiség burkolata prémium kategóriás csempével történik, falakon mennyezetig burkolva.
Az elektromos kapcsolótérben és a gépészeti helyiségben kerámia burkolat készül. Az épület közösségi terei, úgymint: lépcsőházi pihenők, lépcsőkarok, ragasztott egységes kerámia burkolatot kapnak, anyagában színezett lapokból. Lábazat képzése az alaplapok anyagából vágott kivitelben fog megvalósításra kerülni. A lift padozati burkolata is ragasztott kivitelű kerámia burkolatot kap. A teraszokon és erkélyeken kő - őrleménybe ágyazott fagyálló anyagában színezett 60x60cm-es járólapok kerülnek fektetésre. A pincei területen minden szerkezeti elemen és a mennyezeten is mészhidrát festés készül. A lépcsőház falfelületei a vakolást követően festéselőkészítő gletteléseket és alapozási munkákat követően fehér diszperzit alapú festékkel lesznek kifestve. A garázs teljes területe és a tárolók padozata is egységesen műgyanta bevonattal lesz ellátva a könnyebb tisztíthatóság érdekében.

Okos Otthon
A lakások opcionálisan okos eszközről irányítható otthon-automatizálási rendszerrel ellátottak. A fűtés, klíma, árnyékolástechnika és a biztonsági rendszer távoli vezérlése válik ezzel lehetővé. Az extra felszereltséggel az otthonok kényelmesebbek, biztonságosabbak és energia hatékonyabbak, mint egy hagyományos lakás:
A fűtési-hűtési rendszer alkalmazkodik a lakók igényeihez, mobileszközön keresztül irányítható, programozható a lakáshőmérséklet.

Lakások belső kialakítása
A maximális Vevői elégedettségért a lakások belső kivitelezése minden esetben a Vevői igényekhez alkalmazkodva, lakberendezői tervek alapján kerül megvalósításra, a következő árszintekig a vásárló szabadon válogathat a beépítendő anyagok tekintetében:

Beruházói javaslat Nettó
Hidegburkolatok (60x60cm lapméretig) 20eFt/nm
Melegburkolatok 15eFt/nm
Mosdók csapteleppel és szerelvényeivel 150eFT/db
Kád csapteleppel és szerelvényeivel 250eFT/db
Zuhanyzó csapteleppel és szerelvényeivel 250eFT/db
Wc szerelvényeivel 250eFT/db
Bide szerelvényeivel 150eFT/db
Beltéri ajtó szerelvényeivel 300eFT/db
Amennyiben lakberendezői segítséget igényel, erre is van megoldásunk! A vételár nem tartalmazza a beépített bútorokat és lámpákat, a redőnydobozok és lefutósínek telepítésre kerültek, vevői igény esetén a palástok és az elektromos motor beruházói hatáskörben kiépíthető.

Fizetési ütemezés
10% - foglaló
20% - vételárelőleg:
25% - vételárelőleg
20% - vételárelőleg
15% - vételárelőleg
10% - vételárelőleg

ENGLISH BELOW

The designers have realized the unique, iconic buildings of our project D27 Residence following a period of careful preparations and accurate consideration. As a result we have today not merely one of the most extraordinary projects in the 12th district of Budapest, but we show you the new dimensions of what luxury means. It gives you not only glimmering, but provides real timeless values.
Our project is not only about selling high category villa-apartments. We offer real values of lifestyle, protected private space,- we offer a HOME, and we offer time to our clients, time that can be spent in a real home, where you can be yourself and deal with only those issues that are really important for you. In these homes you can recreate your harmony and find new perspectives of life. Nothing can compare to this.
Would you like to live near the woods, close to nature and at the same time to be at arm’s length to the city?
Would you like to keep your private sphere, have your own place for living? Would you like to be part of a unique area where you can enjoy all these in an environment built with the highest care for the best quality in all details?Exclusive homes in private surrounding in the 12th district of Budapest a new level of luxury.
Perfect home- with perfect space: the 7 exclusive villa-apartments between 69-218 squermeters are located in a unique green surrounding, in a blind path just near the wood but close to the city-center of Buda. Actually this area is one of the last ones of this kind. While dreaming of the plans our architects always kept in mind the protection of your private sphere and intimacy as well as the construction of overwhelming, iconic space for living reflecting everlasting elegance.The internal spaces can be suited to your individual requests, and the villa-apartments are equipped with outstanding technical facilities. These harmonic, peaceful homes near the nature possess such qualities that are accessible only for a few.
Grandiose, unique concept and fascinating location: silence and quietness. The luxury homes near the nature are designed keeping in mind your privacy and the desire for ageless elegance. In these homes intimacy and peacefulness harmonize with family life.

C1: Separate villa-apartment
floorspace: 125 sqm
terrace: 114 sqm
own garden: 298 sqm

Realize your dream, do not miss this unique opportunity!
The pre-registration has already started: register and be among the first ones to receive detailed most recent information.
If you want to know more about our project, register!
If you are interested in buying a home you need to register.
Pre-registration has started: 04. April 2022.
Do not miss the opportunity to live in the home of your dreams!

Kérdésed van? Érdeklődj!

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnel többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban!

+36 30 545 +36 30 545 7692

Az ÁSZF-et megismertem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
Feliratkozom a Lakóparkfigyelőre

Elhelyezkedés

Budapest 12. kerület Denevér út 72.