Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Csalogány 43

Budapest II. kerület, Víziváros

Prémium lakások Buda szívében

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 457 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Csalogány 43

Tervezett átadás

2019. december

Ár

61.23-61.23 M Ft

Alapterület

49–49 m2

Szobaszám

2–5 szoba

Összes lakás

99 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  OTP Ingatlan Zrt.

  Cím: 1051 Budapest, Nádor utca 21.

  Telefonszám: +36 70 457 megnézem

  Nagy László
  Nagy László

  projekt értékesítő

  +36 70 457 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Magas műszaki tartalom, 99 egyedi luxuslakás


  A gondos tervezői munka által a többfunkciós épület különleges homlokzata meghatározó lesz a környéken. Az elkészült tervek alapján 99 db lakás kerül megépítésre. A lakók kényelmének érdekében az épület földszintjén egy nagy LIDL áruház, e fölött, az első emelet egészén, illetve a második emelet egy részén - a lakásoktól függetlenül megközelíthető - irodák kerülnek kialakításra.
  Az „U” alakú épületben 44-142 m2 közötti, nagy erkélyes, változatos alaprajzi elrendezésű, kényelmes lakások várják lakóikat.
  A kulcsrakész állapotban megvalósuló, hatékony alaprajzi elrendezésű lakások nagy része két- és három szobás, 50-80 m2 közötti alapterületű lesz, de annak érdekében, hogy minden vevői igényt kielégíthessünk, választhatóak lesznek tekintélyes alapterületű négy- és ötszobás lakások is.
  A legfelső emeleten nagy tetőteraszos penthouse lakások épülnek. Az épületben két lépcsőház kerül kialakításra, melyekben gyorsliftek szállítják az utasokat az emeletek között.
  A gépkocsik elhelyezése mélygarázsban lesz biztosított, illetve ugyanitt kerülnek kialakításra az átlagosan 3 m2 közötti területű tárolók is.

   

   

  Jövőbe mutató műszaki megoldások


  •különleges, egyedi külső megjelenés
  •tágas, élhető terek: a lakásokat úgy terveztük meg, hogy a kialakított helyiségek tudatos kialakításával, optimális tájolásával ideális otthont teremtsenek a leendő lakóknak.
  •nincs szükség klímára: a lakásokban padlófűtés- és mennyezet hűtés-fűtés kerül kiépítésre, biztosítva ezzel az otthonok téli-nyári temperálását.
  •a lakásokban lévő szobák többségének hőmérséklete egyedileg temperálható
  •megújuló energia: A fűtés-hűtés-melegvíz ellátásról modern és gazdaságos hőszivattyúk gondoskodnak.
  •alacsony fenntartási költség: az épület kiváló hőtechnikai értékkel bír, így a fenntartási költségek alacsonyan tarthatóak.

  A környék

  Kiváló elhelyezkedés, egyszerű és gyors megközelíthetőség


  A Csalogány 43 projektünk Budapest I. és II. kerületének határán, a Széna tér szomszédságában, a Csalogány utca és Erőd utca sarkán épül. A környék magas presztízse és az egyedülállóan jó tömegközlekedés igazi gyöngyszemmé teszi a társasházat.
  Amellett, hogy a többfunkciós épület Buda egyik legnagyobb és legfrekventáltabb terének, a Széll Kálmán térnek a közvetlen közelében épül, mind a történelmi városrészek, mind Pest belvárosa könnyen és gyorsan megközelíthető, emellett számos bevásárlási lehetőség és szolgáltatás helyben is megtalálható.
  A gyalogosan pár perc alatt elérhető Mammut bevásárlóközpont, a Fény utca piac, vagy a Batthyány téri vásárcsarnok közelsége teljes körűen kielégíti minden itt lakó vásárlási és szórakozási igényeit, de ha ez nem lenne elég, a társasház földszintjén egy egyedi megjelenésű LIDL élelmiszerboltot is építünk.
  A kisgyermekesek számára a közelben megtalálható bölcsőde, óvoda és általános iskola biztosítja a tanulási lehetőséget, a gyermek- és felnőtt orvosi rendelő is pár perc sétával elérhető.
  A projekt közvetlen közelében található Széna térről, illetve kb. 5 perc sétával elérhető Széll Kálmán térről a város számos pontja pillanatok alatt elérhető, ahonnan akár felszíni akár felszín alatti tömegközlekedési eszközök garmadája áll a rendelkezésre. A gyalog mintegy 10 percre található Batthyány térről a HÉV-en kívül szintén számos a várost átszelő busz- és villamosjárat megállója található.

   


  Egyedülálló környezet, megújuló városrész


  A környéken sem az elmúlt években, sem manapság nem jellemzőek a lakóingatlan fejlesztések, amelynek az az oka, hogy kevés a rendelkezésre álló építési telek. Éppen ez teszi egyedivé a projektet, amely mintegy hiánypótló termékként a város egyik legjobb lokációjában, egy átalakuló, megújuló, fejlődő környezetben örök értékűvé teszi az itt megépülő lakásokat.
  2016-ban befejeződött Buda legforgalmasabb csomópontjának, a Széll Kálmán tér rekonstrukciója, amely megújult modern arculatával letisztulttá, átláthatóvá, tömegközlekedését tekintve pedig egyszerűbbé tette több évtizede magára hagyott teret.
  A közvetlen közelben lévő Millenáris Budapest és Európa jelentős kulturális és életmódbeli értékeit bemutató – közérdekű és üzleti rendezvényekre is alkalmas – kulturális központja a családosok, fiatalok és idősek közkedvelt pihenőhelye.
  2016-ban megkezdődött a Millenáris Park bővítése a lebontott Ganz gyár területén, melynek keretében egy 500 férőhelyes kétszintes mélygarázs és egy 2,5 hektáros, több száz lombos fával, dús zöld növényzettel, padokkal, játszótérrel és jelentős vízfelülettel telepített pihenőpark épül meg várhatóan 2017 második felére.

  Előnyök

   - A város legjobb lokációja
   - Megújuló és folyamatosan fejlődő környezet
   - Buda csomópontja
   - Kulturális központ és pihenőhely
   - Magas presztízsű környék
   - Minden szolgáltatás karnyújtásnyira
   - Kitűnő közlekedés
   - 99 budai luxuslakás
   - Változatos alaprajzú presztízs otthonok
   - Korszerű építészeti megoldások
   - Saját parkoló
   - Alacsony fenntartási költségek

  A beruházó

  Bemutatkozás - OTP Ingatlan Zrt.

  Az OTP Ingatlan Zrt-t az Országos Takarékpénztár (ma OTP Bank Nyrt.) alapította 1990 decemberében.
   Társaságunk üzletpolitikájában a legnagyobb hangsúlyt a saját kockázatra, értékesítés céljára történő ingatlanfejlesztés – elsősorban lakás funkciójú épületek létrehozása kapja, de a megvalósított fejlesztéseink között irodaház, parkolóház, bevásárlóközpont, üzemcsarnok és logisztikai ingatlan egyaránt megtalálható.
   A fennállásunk közel három évtizede alatt felhalmozódott szellemi tőke és a lakásépítésben való folyamatos részvétel eredményeként - amit a számos megvalósított sikeres és értékálló ingatlanfejlesztés fémjelez - az OTP Ingatlan Zrt. mára a magyar ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője lett és a hazai piac legmegbízhatóbb ingatlanfejlesztői között említik.
   A Társaságunk 1990-es alapítása óta évente átlagosan megépített 400-500 lakás mára közel 8000 db piaci alapon megépített lakást eredményez, amely után célkitűzéseink között szerepel, hogy évente átlagosan 500 db kiváló minőségű, élhető új otthont teremtsünk.