Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Corvin Sarok Residence

Budapest VIII. kerület, Józsefváros

A Corvin sétány közvetlen szomszédságában

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 509 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Corvin Sarok Residence

Tervezett átadás

Átadva

Ár

39-39 M Ft

Alapterület

44–44 m2

Szobaszám

1–3 szoba

Összes lakás

55 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Corvin Sarok Kft.

  Cím: 1065 Budapest, Révay utca 10.

  Telefonszám: +36 30 509 megnézem

  Sinyi-Viga Zsuzsanna
  Sinyi-Viga Zsuzsanna

  Senior Sales Partner

  +36 30 509 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A hét emelet magas társasház a Corvin Udvar közvetlen szomszédságában fog megépülni, mely társaságunk előző sikeres projektje. A pince -2 és -1 szintjén összesen 46 férőhelyes teremgarázs, valamint tárolók épülnek. A földszinten üzlet/iroda létesül. A társasház egy lépcsőházzal és két (mozgássérültek számára is használható) lifttel rendelkezik.

  A társasházban az egyszobás garzontól kezdve a tetőtérben található, állógalériás lakásokig változatos alaprajzi elrendezésű és méretű (33-120 m2) lakások épülnek. Összesen 55 lakás. A lakások átlagos mérete nettó 59 nm. Ez alapján elmondható, hogy ez a méret a vásárlói igényeket figyelembe véve a legoptimálisabban értékesíthető.

  A környék

  A Corvin Sarok Budapest egyik legnagyobb volumenű városnegyed-fejlesztése, a Corvin sétány közvetlen szomszédságában található. A rehabilitációs program keretében 2016-ig 220.000 m2 közterület újul meg. Az átépítés négy ütemben történik, amelyben üzletek, irodák, lakások és úgynevezett tudásközpont is épül. A fejlesztés kiterjed a szolgáltató-szórakoztató létesítmények, valamint az oktatási intézmények bővítésére, felújítására. A terület teljes átalakulása nem a távoli jövő ígérete. A CORVIN bevásárlóközpont több mint hét éve átadásra került, látogatottsága folyamatosan nő. Számos szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget rejt a környék, gondolunk itt az országszerte ismert mozira, az újonnan épült wellnes központra és uszodára, mely az érintett beruházás 100 méteres körzetében található. A városnegyed fejlesztései a szomszédos ingatlanok felértékelődésére is kihatnak, így az épületben található lakások befektetésnek is alkalmasak.

  A közelben lévő tömegközlekedési eszközök: M3-as metró: Ferenc körúti megálló (melynek aluljárója felújításra került), 4-es és 6-os villamos Üllői úti megállója, az M4-es metró Rákóczi téri megállója 2 villamos megállónyira van a társasháztól. Mind a belváros, mind a külsőbb kerületek autóval 10-15 perc alatt megközelíthetőek, köszönhetően a kitűnő közlekedésnek. Gyalogosan, vagy a tömegközlekedést használva nagyon rövid idő alatt szinte minden elérhető: 5 percre van a Deák tér, vagy a Blaha Lujza tér, de 10 perc alatt a Nyugati pályaudvarra is kiérünk. A Corvin Sarok lakóinak érdemes lesz a tömegközlekedést választaniuk, így könnyen és egyszerűen eljuthatnak a város sok más pontjára kényelmetlenség és a csúcsforgalomban való várakozás nélkül.

   

  Mind a Práter, mind a Kisfaludy utca egyirányú, így nem lehet számítani túlzottan nagy forgalomra. A Ferenc körúton közlekedő villamosok és buszok megállói ugyan csak néhány perc sétára találhatóak, mégis elég távol vannak az épülettől ahhoz, hogy a megálló és induló járművek zaja, illetve az utasok állandó jelenléte és közlekedése nem zavarja a házban lakókat.