Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

BudaPart

Budapest XI. kerület, Kelenföld

Élet a Parton

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 1 241 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
BudaPart

Tervezett átadás

2021. június

Ár

33.01-154.28 M Ft

Alapterület

29–115 m2

Szobaszám

1–5 szoba

Összes lakás

182 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Property Market Kft.

  Cím: 1117 Budapest, Kopaszi gát (értékesítési iroda )

  Telefonszám: +36 1 241 megnézem

  Braun Veronika
  Braun Veronika

  Vezető értékesítő

  +36 30 306 megnézem

  Katona Zsuzsa
  Katona Zsuzsa

  Vezető értékesítő

  +36 30 308 megnézem

  Sajtós Gyöngyi
  Sajtós Gyöngyi

  Vezető értékesítő

  +36 30 306 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A BudaPart egy unikális beruházás Magyarországon mind elhelyezkedésének, mind a zöld- és vízterület magas arányának köszönhetően. Az 54 hektárnyi területből 11 hektárnyi vízfelület biztosítja a beruházás épületeinek átszellőzését. Kiemelt célunk, hogy Budapest új városnegyede izgalmas színfoltot jelentsen majd az ide költözőknek, a munkába járóknak, valamint a kikapcsolódási céllal érkező városlakóknak is.

  Az új városnegyedet határoló utak mentén irodaházak ölelik majd körbe a leendő lakóépületeket. A két funkció között csökkentett gépjárműforgalmú bevásárlóutca számos vendéglátóegységgel kerül kialakításra. A tervek szerint több sportpálya, hotel, óvoda, fitness/spa  létesítmények is hozzájárulnak az itt lakók és dolgozók feltöltődéséhez ebben a kényelmes, nyugodt, mégis élettel teli új városrészben.

  A környék

  Budapest belvárosának déli kapujánál helyezkedik el a terület, számos közlekedési módot és útvonalat kínálva a megközelítésre. A BudaPart az M1-M7, valamint az M6 autópályák bevezető szakaszánál, vagyis a nyugatról és délről a fővárosba tartó közlekedési folyosó közelében helyezkedik el, valamint a Rákóczi-hídnak, a Könyves Kálmán/Hungária körútnak és az alsó rakpartoknak köszönhetően a város vérkeringésébe könnyen be lehet kapcsolódni.

  A tömegközlekedést tekintve Budapest legújabb, 4-es metróvonala is a BudaPart vonzáskörzetébe esik, illetve még közvetlenebb elérést biztosítanak a kibővített 1-es villamos, valamint a buszjáratok (153, 154, 33, 133, 103). A közlekedési kapcsolatok bővítése várható: BKK hajóállomás, Fonódó II. villamosvonal és BUBI (közbringa rendszer) állomás szerepel a tervek között.

  Előnyök

  Egyedülálló helyszín: Újbudán, a Duna mellett, Kopaszi gátként ismert és közkedvelt szabadtéri pihenő, rekreációs és szabadidős központtal szemben, a Lágymányosi-öböl másik oldalán egy új városnegyedben kínálunk modern életteret, amely inspiráló környezetet nyújt az itt élők, valamint az itt dolgozók számára. A folyamatos fejlesztés alatt lévő közpark továbbra is várja a kikapcsolódásra, minőségi időtöltésre vágyó látogatóit. A közel 15 hektár területen elhelyezkedő közvilágítással rendelkező parkban séta- és futóút, színvonalas vendéglátóhelyek, padok, valamint parkoló találhatók. A Kopaszi gát megszokott hangulata továbbra is várja az érdeklődőket, sőt mindez a hangulat tovább gyűrűzik az épülő városnegyed felé.

  Mindegyik lakás rendelkezik erkéllyel vagy terasszal.

  ’A’ épületünk kiváló ár-érték arányú lakásokat tartalmaz, az általuk határolt terület egy belső kertet ölel át. A beépített redőnyök automatizálása opcionálisan választható. A hűtési rendszer alapszerelését, valamint a gépesített konyhabútort is tartalmazza a vételár.

  A BudaPart ’C’ épülete a projekt első ütemének exkluzív épülete, melyet közvetlen vízparti fekvésének és kiemelkedő műszaki felszereltségének köszönhetően a projekt egyik gyöngyszeme. Az otthonokat távirányítható és programozható redőnyökkel adjuk át leendő lakóink részére. A hűtési rendszer berendezését, valamint a gépesített konyhabútort is tartalmazza a vételár.

  Vevőink számára kedvező fizetési ütemezést kínálunk. A regisztrációs díjat előszerződéskor a lakás vételárának 20 %-ára kell kiegészíteni. A fennmaradó 80 %-ot a műszaki átadáskor kell kiegyenlíteni. A felértékelődési potenciállal együtt ez kimagasló befektetést is jelent.

  A Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. menedzsment tagjai eddig közel 1,5 millió négyzetméter épített területtel majdnem ötven projektet zártak sikeresen, ezzel több, mint 300 ezer nm kereskedelmi ingatlan bérbeadását és többezer adásvételi szerződést tudhatnak maguk mögött.

  Kivitelezőnk, a Market Építő Zrt. hazánk egyik vezető építő és magasépítő vállalata. A teljes mértékben magyar tulajdonban lévő cég 20 év tapasztalattal, valamint számos kiváló referenciával rendelkezik. Évi közel 50 beruházást valósít meg, 8000 megbízható együttműködő partnerrel dolgoznak együtt. A piacon kiemelkedő kivitelezési kapacitás biztosítja a határidők és az ütemtervek betartását, valamint garanciát nyújt a minőségi munkára.

  A koppenhágai Adept készítette el a városnegyed koncepcióját, akik nemzetközi díjat is nyertek a stockholmi Royal Seaport terveivel. A budapesti környezetbe álmodott terv központi eleme egy hatalmas zöld park, amely köré közel harminc épületet álmodtak meg.

  A beruházó

  Bemutatkozás - Property Market Kft.

  A Market Építő Zrt. ingatlanfejlesztésre szakosodott leányvállalatának célja olyan magas minőségű ingatlanprojektek létrehozása, amelyek az ingatlantulajdonosok számára fenntartható értéknövekedést hoznak létre, és hozzájárulnak az épített környezet színvonalának növeléséhez. A cég első beruházása a Lágymányosi-öbölben 52 hektáron megvalósuló vegyes funkciójú és SMART CITY megoldásokkal kiegészített ingatlanfejlesztés, a BudaPart projekt, melynek része a Kopaszi gát, a fővárosiak kedvelt rekreációs helyszíne. A cég szakértő munkatársainak tapasztalata a garancia az inspiráló és minőségi élettér létrehozására, míg az anyacég a minőségi kivitelezésre és a vállalt határidőben történő átadásra.