3 szoba erkéllyel 1. emelet,
Budai Walzer I. ütem

Budapest XI. kerület, Kelenföld
Várható átadás: 2021. szeptember

Tervezett átadás

2021. szeptember

Ár

77,05 M Ft

Alapterület

64 m²

Szobaszám

3

Emelet

1. emelet

Kapcsolat

Lakás adatai

típus tégla
szobák száma 3 szoba
ár 77,05 M Ft
alapterület 64 m²
emelet 1
zöld otthon igen
energetikai besorolás BB
kertkapcsolat nem
tetőtér nem tetőtéri
erkély 17,07 m²
tájolás kelet
kilátás kertre néző
fürdőszoba és wc külön
belső két szintes nem
légkondícionáló igen
komfort összkomfortos
lakás belső azonosító C-1-3

Épület adatai

lift van
fűtés típusa házközponti egyedi méréssel
akadálymentesített igen

Parkolóhelyek

parkolóhely típusa teremgarázs hely
parkolóhely használata megvásárolható
parkolóhely ára 4.20M Ft

Leírás

A Budai Walzer egyik lakását Neked/Nektek építjük!

A pénzügyi teljesítés ütemezésének függvényében egyedi árért keresd kollégáinkat!

Olyan otthonról álmodsz, mely végre nem a kompromisszumokról szól? Ahonnan jó érzés reggelente útnak indulni és ahová boldogító hazatérni? Amelyben hosszú távon is fantáziát látsz? A nappali plusz két hálószobás megoldás számtalan lehetőséget rejt, attól függően, hogyan alakul az életed. Ami az egyik pillanatban dolgozószoba, az a másikban nyugodtan lehet gardrób-, vendég-, játszó- vagy gyerekszoba. Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb elrendezést, tájolást, emeletet, és kezdj el képzeletben berendezkedni. Az erkélyt, tetőteraszt vagy - földszinti lakás esetén - a kertkapcsolatot se hagyd figyelmen kívül!

Élvezd a város lüktetését ‒ nyugodt körülmények között!
A parkosított környezetű Budai Walzer alatt teremgarázs húzódik, extra tárolóhelyiségekkel, hogy minden, számodra fontos és értékes felszerelést (szerszámokat, kerékpárokat, sporteszközöket) biztonságban elhelyezhess. Ha útnak indulnál, mert a város kínálta szórakozási lehetőségeknek se szeri, se száma, megteheted autóval, kerékpárral vagy gyalogszerrel is, hisz közel a busz, a villamos, a 4-es metró. Ha a városon kívül töltenéd a szabadidődet, akkor a sztrádák (M0, M1, M7) vagy a Kelenföldi vasútállomás és buszpályaudvar felé vedd az irányt!

Mindent a gyerekekért!
Az épületek egy gépjárműforgalom elől elzárt, sétautakkal és közösségi terekkel tarkított parkban kapnak helyet, ahol a gyerekek szórakozásáról játszóterekkel és sportpályákkal, az anyukák pihenéséről árnyas padokkal gondoskodunk. Ez a nyugodt, biztonságos környezet ideális ahhoz, hogy mozogjunk egyet a friss levegőn vagy a kicsik kerékpárra, rollerre pattanjanak. A környék hosszú sétákra csábít, nem beszélve a hangulatos Duna-partról.
Az itt cseperedő gyerekeket a kerület jó nevű óvodái, állami-, alternatív- és szakiskolái várják, ez a tény, valamint az egyetemek közelsége (ELTE, BME, Corvinus, SOTE, Ludovika Campus stb.) hosszú távon biztosítja a családok nyugalmát, hiszen így sem a fiataloknak, sem a szülőknek nem kell több órás utazásokat vagy kitérőket belekalkulálniuk a hétköznapjaikba.

Tervezz hosszú távra!
A főváros legvonzóbb kerületében épülő Budai Walzer Lakóparkban az oktatási intézmények, bevásárlási lehetőségek, kulturális és sportközpontok, szórakozási lehetőségek, valamint a közlekedési és egészségügyi infrastruktúra rohamos fejlődése következtében egy élményekkel teli, nyugodt életre rendezkedhetsz be, és megtalálod azt a harmóniát, amiről a városban nem is álmodtál.

További részletekért látogass el a honlapra vagy hívd értékesítő kollégáinkat!


Budai Walzer. Mestermű, melyet a természet komponált tökéletesre.
További adatok a projektről

Kérdésed van? Érdeklődj!

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnel többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban!

+36 1 203 +36 1 203 7876

Az ÁSZF-et megismertem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
Feliratkozom a Lakóparkfigyelőre

Elhelyezkedés

Budapest 11. kerület Budafoki út 215.