Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Budai Bolero II

Budapest XI. kerület, Kelenföld

Ahová az életöröm is beköltözik

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 1 203 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Budai Bolero II

Tervezett átadás

2019. augusztus

Ár

69.9-69.9 M Ft

Alapterület

91–91 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

467 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  SISKIN Cégcsoport

  Cím: 1116 Fehérvári út 168-178

  Telefonszám: +36 1 203 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A Budai Bolero Lakóparkban öt ütemben, összesen 904 lakást alakítunk ki a legjobb tudásunk szerint. A társasházak lakásainak mérete  25-95 nm között változik. A méretbeli variációk, a tájolás, az elrendezés, a kertkapcsolat, az erkély, illetve a tetőterasz lehetősége számos élethelyzetre kínál megoldást. Ami minden lakásban közös, az a minőségi kivitelezés ‒ az alapoktól kezdve. Mennyit kell várni minderre?

  A 2016 tavaszától ‒ saját finanszírozásban ‒ épülő társasház hamarosan átadásra kész állapota inspirálta a Budai Bolero II. munkálatainak 2017. augusztusi elkezdését.

  A lakások értékesítése, illetve lefoglalása folyamatos. 

  A környék

  A környék ‒ közlekedését és infrastruktúráját tekintve ‒ olyan nagyszabású fejlesztéseken ment és megy keresztül, melyek a legélhetőbb városrészek közé emelik a budai oldal Duna-part mellett nyújtózó szakaszát. Mindent megtalálsz helyben, ami egy kényelmes és sportos (a kettő nem zárja ki egymást), minőségi élethez kell! A kényelem alatt a bevásárlási lehetőségek, az oktatási és egészségügyi intézmények, valamint a szórakozási lehetőségek közelségét és a jó tömegközlekedést értjük. A sport alatt pedig értsd, amit akarsz, hiszen a környéken gyakorlatilag minden sportág képviselteti magát. Talán csak a síugró sánc hiányzik...

  Előnyök

  A Budai Bolero Lakópark olyan helyzeti előnnyel bír, mellyel kevés lakópark büszkélkedhet. Gyakorlatilag saját bevásárlóközponttal rendelkezik, a tömegközlekedése kiváló, és számos, jó nevű oktatási intézmény várja a cseperedő gyerekeket, az óvodától kezdve ‒ az alapítványi iskolákon át ‒ az egyetemekig. A sportolási és szórakozási lehetőségek (MÜPA, Nemzeti Színház, Tüskecsarnok stb.) tárházáról nem is beszélve. Ha elég a nyüzsgésből, akkor pedig irány a Kopaszi-gát vagy valamelyik csónakház, és pár percen belül már szelheted is a habokat a Dunán.

  Felejtsd el a kompromisszumokat és költözz oda, ahol mindaz adott, ami miatt ragaszkodsz a városi élethez! Az otthonodban pedig megtalálod azt a nyugalmat, biztonságot és kényelmet, amely a dolgos hétköznapokat szerethetővé, a hétvégéket pedig felüdüléssé teszi.