3 szoba Erkéllyel 1. emelet, Borostyán Lakópark

Home and Home
Zalaegerszeg

Borostyán Lakópark

Zalaegerszeg
Home and Home

Tervezett átadás

2023. IV. negyedév

Ár

78,40 M Ft

Alapterület

80 m²

Szobaszám

3

Emelet

1. emelet

Lakás adatai

típus tégla
szobák száma 3 szoba
ár 78,40 M Ft
alapterület 80 m²
emelet 1
energetikai besorolás AA
kertkapcsolat nem
tetőtér nem tetőtéri
erkély 13,66 m²
tájolás dél
kilátás utcai
fürdőszoba és wc külön
belső két szintes nem
légkondícionáló igen
komfort duplakomfortos
akadálymentesített igen
hirdetés belső azonosító 2

Épület adatai

lift nincs
fűtés típusa padlófűtés, hőszivattyú
akadálymentesített igen

Parkolóhelyek

parkolóhely típusa udvari beálló
parkolóhely használata megvásárolható
parkolóhely típusa teremgarázs hely
parkolóhely használata megvásárolható

Hirdetés leírás

Ritka lehetőség a Zalaegerszegi ingatlan piacon!

A társasház egy modern villa képére lett megalkotva, ami a látványterveken is jól látható. Az épület minden pontja jelentőséggel bír akár funkcionálisan, akár esztétikailag. A lakásoknak minimális energiaszükséglete van mind télen, mind pedig nyáron a kellemes hőmérséklet megteremtéséhez, amihez a tájolás, üvegfelületek mellett a modern gépészeti megoldásoknak is köszönhető. Fűtést és hűtést az egyik legkorszerűbb hőszivattyús technológia biztosítja. A beépített anyagok és a kivitelezés magas minőséget képviselnek. Az ingatlanok elrendezésénél és belső designjánál alapvető szempont volt az, hogy jól átgondolt legyen, minimalista és funkció szempontjából tökéletes legyen.
Beleillik a Zöld otthon kategóriába, köszönhetően az „AA” energetikai besorolásnak!

Három szintből tevődik össze az épület:

Földszint – Gyakorlatilag ezen a szinten kerül kialakításra a teremgarázs, tárolók, gépház illetve egy lépcsőház, ahonnan elérhető az első és a második emelet is.
A Flórián utca felől lehet behajtani az átjáróba, a teremgarázsba, majd az épület keleti oldalán a kültéri beállók is megközelíthetőek.

Első emelet – Ide felérve egy 81,41 és egy 80,29 m2 hasznos alapterülettel rendelkező lakás kerül kialakításra. Tervezéskor fontos szempont volt, hogy élhető és kényelmes terek kerüljenek kialakításra a leendő lakók igényeinek megfelelően!

Második emelet – Ezen a szinten szintén 2 lakás, egy 64,33 m2 és egy 69,345 m2 alapterületű teljes értékű tetőtér nélküli ingatlan kap helyet.

A hirdetésben szereplő 80,29 m2-es lakás az első emeleten található, ahova belépve egy közlekedőn találjuk magunkat, ahonnan megközelíthető a két hálószoba, fürdőszoba külön WC-vel és az amerikai konyhás nappali egy tágas 13,66 m2-es terasszal! Az alaprajzon jól látható, hogy minden helyiség ideális méretűre lett tervezve, ezzel elkerülve feleslegesen nagy, vagy túl kicsit tereket.

Miért Zalaegerszeg?

Zalaegerszeg a megye Fővárosa, így nem csoda, hogy egyfajta központi településként köti össze a környező falvakat és városokat. Fekvése kiváló, rövid idő alatt elérhető a Horvát, Szlovén és az Ausztriai határ is. Folyamatosan épül az új autóút, amely összeköti Zalaegerszeget az M7-es autópályával, így még könnyebben lesz megközelíthető a Balaton és Budapest is!

Folyamatosan fejlődő városrész:

A projekt a Rákóczi Ferenc utcától alig pár lépésre található a Flórián utca és a Kerámia utca sarkán. A belváros ezen részén a szolgáltatási szektorok széles palettája megtalálható, többek között éttermek, üzletek, boltok, kikapcsolódási és szórakozási lehetőségek is. Infrastrukturális szempontból kiváló helyen található.

Ugyan az ingatlanok Zalaegerszeg belvárosában épülnek, mégis egy forgalomtól elzárt, csendes, nyugodt környezetben fekszik a társasház. Azok is otthonra lelhetnek, aki nem kedvelik a hétköznapi nyüzsgést. Elhelyezkedése révén befektetésnek is kiváló.

Tömegközlekedés:
A városban összesen 48 vonalon közlekednek buszok, így a település minden pontja és az agglomerációk is könnyen megközelíthetőek.

Oktatás:
Óvodák és bölcsődék, általános és középiskolák, Felsőoktatási intézmények egyaránt megtalálhatóak, aminek köszönhetően a gyermekeknek, diákoknak is számos opció létezik a jövő megalapozása érdekében.

Sport:
A településen egyes hagyományoknak megfelelően jelentős a sportélet. Lehetőség van labdarúgás, kosár, úszás, tenisz, atlétika és számos más sportot választani minden korosztály részére!

További információért hívjon bizalommal!
(E-mailben további képeket, videókat, információkat tudunk küldeni a társasházról és az ingatlanokról.)

Kérdésed van?
Érdeklődj!

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnel többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban!

Merle Dávid

Értékesítő

+36 30 323 +36 30 323 7985
Az ÁSZF-et megismertem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
Feliratkozom a Lakóparkfigyelőre
Zalaegerszeg Flórián utca 22.