Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Boróka Park

Kecskemét

Az építkezés elkezdődött!

Ajánlatot kérek

Telefonon +36 30 355 megnézem
Emailben
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Boróka Park

Átadás

2018. március

Ár

15.28-51.13 M Ft

Alapterület

37–120 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

59 db

Akció

NYÁRI AKCIÓ!

Kösse le új otthonát most akciós áron! Részletekért keressen bennünket!

3 szoba 29 990 000 HUF

2 szoba 20 990 000 HUF

Boróka Park - Akció

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Leírás

  Az épület

  Kecskemét nyugati részében valódi zöldövezetben kerül megépítésre a BORÓKA Park. Egyedi lakásaink 33nm-es egyszobástól a 110 nm-es tágas négyszobás családbarát otthonig többféle méretben választhatóak. A zöldre néző teraszok, a nagyméretű ablakfelületek és a lakások több irányból történő benapozottsága, az épületek által közrefogott játszótér és zöldterület, kellemes élhető teret biztosít mindenki számára. Az energetikai szabványokat szem előtt tartva már a 2018. évi előírásoknak megfelelve alakítottuk ki az épület gépészetét és szigetelését, ezzel a rezsiköltségeket is optimalizálva.

  A környék

  A lakópark környezete infrastrukturálisan jól ellátott, a közelben iskola, bevásárlóközpont (Auchan), rendelő (Bagoly utca), gyógyszertár, bank egyaránt található, a belvárosba való gyors és egyszerű bejutást az 1-es, valamint a 11A autóbuszjárat biztosítja. A benyújtott tervezetek és pályázatok alapján a homokbánya teljes területe rehabilitációra kerül a „zöld város mintaprojekt” keretein belül, ami egy új „nyugati városrész" kialakulását segíti.

  Előnyök

  Valódi zöldövezetben, a dinamikusan fejlődő Kecskeméten belül kiváló választás otthonnak vagy befektetésnek. Tőkeerős beruházó és kivitelező, magas minőségű kivitelezés, kedvező fizetési ütemezés, kulcsrakész lakások.

  Boróka Park

  Kapcsolat

  Immochan Magyarország

  Cím: Értékesítési iroda: 6000 Kecskemét, Dunaföldvári u. 2. (Auchan üzletsoron)

  Telefonszám: +36 30 355 megnézem

  Benedek Péter
  Benedek Péter

  Vezető értékesítő

  +36 30 355 megnézem

  Ajánlatot kérek

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Boróka Park

  A beruházó

  Bemutatkozás - Immochan Magyarország

  Az anyacégünk a francia Immochan egy több mint 40 éve működő Ingatlanfejlesztő, -beruházó és üzemeltető vállalat. 12 országban többezer négyzetméter kereskedelmi és lakó ingatlan beruházással, építéssel és üzemeltetéssel foglalkozik. Az Auchan áruházak partnereként azok kereskedelmi ingatlanait hazánkban is az Immochan kezeli. Franciaország, Luxemburg és Románia után, most hazánkban is elkezdi lakóingatlan projektjeinek beruházását. Első, egyben minta projektje a Boróka Park, amelyet saját tőkéből kerül finanszírozásra.