Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Berko Home

Budapest XIII. kerület, Angyalföld

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 676 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Berko Home

Tervezett átadás

Átadva

Ár

40.9-56.32 M Ft

Alapterület

50–87 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

32 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  BERKO HOME Kft

  Cím: 1135 Budapest, Szent László utca 9.

  Telefonszám: +36 70 676 megnézem

  Kovács-Pányi Tímea
  Kovács-Pányi Tímea

  Értékesítési vezető

  +36 70 676 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A teljes mértékben magántőkéből megvalósuló beruházásunk fő célja hogy igényes és nyugodt otthonokat hozzunk létre azok számára, akik kerülnék a belváros forgatagát, mégis szeretnének annak közelében maradni. A városrészben jellemző soros beépítési módnak köszönhetően a belső udvar igazi nyugalom szigete lesz a leendő lakóknak. A mindössze 32 lakásos társasház ritkaság a 13. kerületre oly jellemző óriás lakóparkok rengetegében. Ha tehát kedveli az egyszerű élhető, könnyed, kialakítást bizonyára megtalálja elképzelését széles lakáskínálatunkban. Precíz tervezőmunkánk eredményeként a 33 nm-es garzontól kezdve a két-három szobás lakásokon át a nagyobb családoknak is kedvező nappali plusz három hálószobás lakásainkból válogathat. Természetesen valamennyi lakáshoz biztosítunk zárt parkolóhelyet és tárolót is vásárolhat különböző méretekben.

  A környék

  A 13. kerület egyik rendkívül forgalmas részétől alig pár utcányira talál minket. Percek alatt a csatlakozhat akár a Hungária körút Reitter Ferenc utca vagy a Lehel utca forgalmához. Egy kilométeren belül található mind a kerület központjaként működő Béke tér, a Városliget vagy a sportolni vágyóknak a BVSC sportközpont!

  Előnyök

  - Kevés lakás szám

  - Jó infrastruktúra

  - MAGÁNTŐKÉBŐL megvalósuló beruházás

  - Minőségi anyagfelhasználás

  - Színvonalas tervezés

  - Rugalmas fizetési ütemezés

  - Saját ízlésre szabható lakások

  - Belső kert kialakítása

  A beruházó

  Bemutatkozás - BERKO HOME Kft

  A cég alapítója közel 30 éve van jelen az építőipari piacon. Számos befektetése és kivitelezési munkái mellett, jelenleg a Berko Home beruházás megvalósítását kezdte meg a 13 kerületben. A cég működésének egyik alapgondolata hogy az anyagi biztonság bármely beruházás alappillére kell legyen! Célunk hogy példája legyünk a valós értékek képviseletének! Ennek köszönhetően a beruházás irányelve, hogy a mi és leendő ügyfeleink együttműködésének eredményeként egy minőségi, biztonságos, fenntartható otthont teremtsünk.

  Kivitelező

  Az SL-Ép. Építőipari Kft. 2008. áprilisában alakult. Az építőipari kivitelezési területén már 2000 januárjától folyamatosan dolgoznak, 2008 áprilisa előtt az S&L Bt. keretein belül működtek. Az SL-Ép. Kft. már a megalakulása óta minden évben nyereségesen működik. A cég többségi tulajdonosa és ügyvezetője 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a generálkivitelezés és a szerkezetépítés területén. Műszaki csapatuk több évtizedes tapasztalattal rendelkező okleveles építőmérnökökből áll, akik felelős műszaki vezetői, műszaki ellenőri jogosultságokkal is rendelkeznek.