Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Benedek9 Lakópark

Budapest XVIII. kerület, Liptáktelep

Benedek9 - zöldben, otthonosan

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 383 megnézem
Üzenet a hirdetőnek
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Benedek9 Lakópark

Tervezett átadás

2019. december

Ár

20.5-37.2 M Ft

Alapterület

39–90 m2

Szobaszám

1–3 szoba

Összes lakás

36 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Benedictus Projekt Kft.

  Cím: 1053 Budapest, Veres Pálné u. 9. I. em 2.

  Telefonszám: +36 70 383 megnézem

  Rácz Gyula László
  Rácz Gyula László

  Balla Ingatlan kizárólagos forgalmazó, értékesítési vezető

  +36 70 383 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A társasház egy 3000 m2-es telekterületen kerül megépítésre földszint + 4 emelet kialakításban, összesen 36 lakóingatlan tekintetében. A lakások mérete változatos, a legkisebbek 33 m2-es egyszobás garzonok, a legszélesebb otthonkínálatot a nappali + hálós kialakítású 40-50 m2-es lakások képezik, míg a legnagyobb ingatlanokban a nappali mellet 2 további szoba is megtalálható lesz, alapterület szempontjából ezek 65-80 m2-esek. Már a tervezés során fontos szempont volt, hogy minden lakásból “ki lehessen jönni”, így az összes emeleti lakóingatlan erkélyes kialakítású, a földszintiek pedig a terasz mellett saját, a lakástulajdonos által kizárólagosan használható kerttel is rendelkezni fognak. Fontos szempont egy lakás esetében a tájolás, az ebből adódó benapozás. A Benedek 9 lakásaiban található nappali-konyha-étkező helyiségek jellemzően DNy-i tájolással bírnak, míg a hálók K-i vagy Ny-i tájolásúak. A négy szintet egy lépcsőház és a benne található lift köti össze. A biztonságos parkolást a telken belül, közvetlen a ház alatt-mellett megépítésre kerülő 36 udvari beállóhely biztosítja, míg az épület földszintjének részeként kerül kialakításra az összesen 18 darab tároló helyiség.

  A környék

  A társasház a kerület csendes, kis forgalmú, kertvárosi hangulatú utcájában kerül megépítésre, mely ugyanakkor egy saroknyira van a belvárosba való gyors bejutást biztosító főútvonaltól. De miért a Benedek9? Adódhat a kérdés. A válasz egyszerű: mindenki szereti, ha egy fárasztó nap után hazaérve a város zaja már nem szűrődik be az otthonába , ahol lehetőség van egy kis természet közelségre – akár saját kert révén -, ahonnan könnyen elérhetőek a pénzügyi, kereskedelmi és szórakozási lehetőségek, mindezt egy nyugodt, kertvárosi otthon keretei között megélve. Minden nap. Ez a Benedek9.

  Előnyök

  Akár saját részre akár befektetésnek vesz ingatlant a Benedek9 egy jó döntés, értékálló befektetés, köszönhetően a lokáció jellegének: kertvárosias környezet, magas kereskedelmi, pénzügyi és szolgáltatási ellátottság a lokációban, melyet a kiváló infrastruktúra egészít ki.

  A beruházó

  Bemutatkozás - Benedictus Projekt Kft.

  A Benedictus Projekt Kft. a beruházója a XVIII. ker. Benedek u. 9. szám alatt megépítésre kerülő 36 lakásos társasháznak