Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Béke Liget

Budapest XIII. kerület, Angyalföld

A minőségre alapozunk

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 244 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Béke Liget

Tervezett átadás

2018. december

Ár

48.9-50.9 M Ft

Alapterület

69–77 m2

Szobaszám

3–4 szoba

Összes lakás

20 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Axill Kft.

  Cím: 1102 Budapest, Kőrösi Csoma Sándor út 6/c

  Telefonszám: +36 70 244 megnézem

  Bodzsár Marianna
  Bodzsár Marianna

  értékesítő

  +36 70 244 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A 20 lakásos társasház földszint + 6 emelet magas lesz, a lakások mérete 60-90 nm között változik. Lehetőség van lakások összevonására, összenyitására is. Lakásaink nagy része amerikai konyha + nappali + 2 háló vagy 3 hálós, loggiás vagy erkélyes. A földszinten az utcafronton 1 üzlet kerül kialakításra. Itt kapnak helyet a bejárati előtérből nyíló elszeparált, zárható tárolók és a hulladéktároló helyiség is. Az I-III.  emeleten 4-4db, a II-IV. emeleten is 4-4db lakás nyílik, melyek alaprajza szintenként megegyezik. Az V. emeleten is az előzőektől eltérő alaprajzú 4db lakás épül, kettőhöz a visszahúzott épülettömegeknek köszönhetően tetőteraszok tartoznak. A VI. emeleten 2db nagyobb lakás kerül kialakításra, tetőterasszal. Az épület megtervezésénél gondoltunk az élhető környezet kialakítására mind a terek funkcionalitásánál, mind a benapozottság tekintetében.

  A lakások nagy része K–NY-i tájolású, így mindenki megtalálja a maga számára ideális fekvésű ingatlant.
  A pinceszinti teremgarázs szabályos lehajtó rámpán közelíthető meg, itt a 20 darab gépkocsi beálló a lakók kényelmes parkolását szolgálja.
  A több mint 1000 nm-es telken az utcától elzártan, hangulatos belső kertet alakítunk ki, ahol a tulajdonosok kedvükre élvezhetik szabadidejüket.

  A környék

  A telek a XIII. kerület Jász utca 47. szám alatt fekszik, Angyalföld frekventált pontján, rálátással a Béke tér ligetére. A központi fekvés és a remek közlekedés mellett csendes, családias környezetben található. A szomszédos telken a tervek szerint közeli határidőn belüli fejlesztések eredményeként szintén modern társasházak épülnek. Nagy előnye, hogy gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető helyen van. A gyalog 1 percre lévő Béke téren a 14-es villamosra, valamint a 32-es és 105-ös buszokra lehet felszállni, de 5 perc sétával az 1-es villamost is könnyedén elérjük, amely szinte keresztül szeli a várost. Az M3-as metróvonal megállója is csupán két villamosmegállóra található, amivel 25 perc alatt akár a város másik végébe is eljuthatunk. Gépkocsival percek alatt elérhető a Váci út, a Róbert Károly körút, a Lehel tér és az M3 autópálya egyaránt.

  Néhány percnyi távolságra találjuk a Polgármesteri Hivatalt, a Honvéd Kórházat, a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, bölcsödét, óvodát, iskolát, piacot, egészségügy intézményt, Lidl-t, Rossmann-t és számos más szolgáltatót, amely nagyon megkönnyíti a napi ügyintézést. A kikapcsolódást pedig a közeli Városliget, Állatkert, Margit-sziget, Palatinus Strand, József Attila Színház, Széchenyi Fürdő, plázák (Westend, Duna Pláza), fitnesz termek szolgálják.

  Előnyök

  Béke Liget társasház a Béke téren épül közvetlen rálátással a templom mögötti ligetre.

  A központi fekvés és a remek közlekedés mellett csendes, családias környezetben található.

  Az épület kimagasló műszaki tartalommal kerül átadásra, HŐSZIVATTYÚS DAIKIN ALTHERMA MENNYEZET HŰTÉS-FŰTÉSSEL.

  Célunk változatlanul az, hogy olyan otthont építsünk Önnek, ahova öröm megérkezni, mellyel a vásárlást követő években is maradéktalanul elégedett lesz.

  Célkitűzésünk a modern kor stílusának megfelelő házak megépítése, lehetőség szerint figyelembe véve a vevők egyedi igényeit. A minőségre alapozunk!

  A beruházó

  Bemutatkozás - Axill Kft.

  A 2008. február 26. napján alapított vállalkozás jelenlegi tulajdonosai magasépítő mérnöki végzettséggel, felelős műszaki vezetői és műszaki ellenőri képesítéssel rendelkező magánszemélyek, 30 éves szakmai tapasztalattal. A társaság évről évre egyenletesen fejlődő tendenciával működik.

  Fő tevékenysége saját tulajdonú ingatlan fejlesztés és beruházás, építőipari tervezés és kivitelezés, energetikai felújítás az építőipar teljes körét felölelően.

  A cég az elmúlt években sikeresen pályázott közbeszerzési eljárásokon, ugyanakkor munkái között egyéni megrendelések is szép számmal szerepelnek.

  A működés egyik hangsúlyos területe az elmúlt pár évben a piac igényeihez igazodva társasházak tervezése és kivitelezése. Szegeden három társasház építése 2016 során befejeződött. Egy további társasház kivitelezése Szegeden már folyamatban van. Budapesten a XI. kerületben 2017. augusztusi átadással elindult egy 4-lakásos társasházi beruházás. 2018 őszére egy 20 lakásos társasház megvalósítása a cél, mely a XIII. kerületben a Jász utcában valósul meg. A következő beruházás III. kerület Pacsirtamező részén kezdődik egy 24 lakásos társasház építésével.

  Továbbra is részt veszünk közbeszerzési eljárásokban, amelyek helyi vagy országos szintűek is lehetnek. 2016-ban sikeresen megnyertük a Piliscsaba Önkormányzata által kiírt orvosi rendelő és általános iskola felújítására vonatkozó közbeszerzési pályázatot.