Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Balatonföldvár Apartmanok

Balatonföldvár

Kényelem és minőség a Balaton mellett

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 538 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

53.9-53.9 M Ft

Alapterület

56–56 m2

Szobaszám

2–3 szoba

Összes lakás

28 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  BALATON House

  Cím: 1081 Budapest

  Telefonszám: +36 30 538 megnézem +36 30 664 megnézem

  Juhász István
  Juhász István

  Projektmanager

  +36 30 538 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Balatonföldváron, a Balaton-parttól körülbelül 100 m-re, sarki telken épülő 28 lakásos társasház gondos és alapos tervezői munka eredményeként kerül megvalósításra. Az itt megépülő lakások tulajdonosai akár egész évben élvezhetik a korszerű apartmanok kényelmét. Az igényes tervezés és minőségi kivitelezés az apartmanok remek kihasználhatóságát és értékállóságát biztosítják.

  A befektetői kör olyan épületegyüttes megalkotását tűzte ki célul, ahol minden lakó meleg otthonra és csodálatos nyaralási lehetőségre lelhet. A három emeletes épülettömbben elhelyezkedő panorámás lakásokban mindenki megtalálhatja a kényelmet, a nyugalmat és a csodálatos időtöltési lehetőséget.

  A Balaton közvetlen közelsége, illetve a medencével ellátott hatalmas kert lehetővé teszi a családoknak és elvonulni vágyóknak azt a minőségi környezetet, ahol pihenhetnek és kikapcsolódhatnak. A medence (10x4x1,2m) vizének melegítését levegő-víz hőszivattyúval oldjuk meg, annak érdekében, hogy elő- és utószezonban is ki lehessen használni. Az épület déli részén elhelyezkedő parkolók sorszámozott felirattal lesznek hozzárendelve az üdülőegységekhez. A lakások egész évi használhatóságát az energiatakarékos, hőszivattyús fűtő-hűtő rendszer biztosítja, lakásokon belüli beltéri egységekkel.

  A környék

  Balatonföldvár - és talán a Balaton - legszebb és leghangulatosabb részén - a Nyugati Strand szomszédságában található a társasház. A településközpont kb. 600 méterre, a Balaton-part az ingatlantól körülbelül 100 méteren belül elérhető. Két határoló vonala észak felől a település egyik legszebb és legváltozatosabb villanegyede, déli irányban pedig egy csendes utca, mely a szomszédos park területén kanyarog. A telekkel szembeni szomszédos villaépületek között kilátás nyílik a Balatonra. Ezen villaépületek előtt már csak egy vízparti sétány található, mely szabad elérésű bárki számára.

  A lakások műszaki átadása 2020 júliusára várható.

  Keressen bizalommal a még elérhető lakásokkal kapcsolatban!