Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Attila13 Társasház

Szeged

Befektetési célú lakások Szeged belvárosában

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 900 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Attila13 Társasház

Tervezett átadás

2020. június

Ár

21.45-71.88 M Ft

Alapterület

25–108 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

11 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  P-Home Invest Kft.

  Cím: 3011 Heréd, Kökényesi út 8.

  Telefonszám: +36 30 900 megnézem

  Attila13 értékesítés
  Attila13 értékesítés

  értékesítési vezető

  +36 30 900 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A hangulatos belvárosi utcában található ATTILA13 lakóház kialakítását a kényelem és a funkcionalitás jellemzi. A penthouse-tól a garzonig kínálunk értékőrző lakásokat, amelyekben az első pillanattól otthon érezheti magát. Életvitelszerű használatra, vagy befektetési célra, kiadásra egyaránt ideális konstrukciók. Minigarzonok 15 és 50 nm, lakások 32 és 108 nm között elérhetők. A környezettudatosság és a design jegyében tervezett épület olyan minőségi otthonokat, magas színvonalú felszereltséget kínál, ahol az első pillanattól otthon érezheti magát. A legmodernebb hőszivattyús technológia energiatakarékos és környezetbarát üzemeltetést tesz lehetővé. Az utcaszinten található két üzlethelyiség praktikus funkciókat kínálhat – nem csak a lakók számára -, míg a pincegarázs a szokásos belvárosi parkolási gondoktól mentesít.

  Előnyök

  A lakókomplexum a városrész kedvelt, polgári hangulatú övezetében épül. A régen várt Attila utcai projekt tökéletes lokációját mi sem jelzi jobban, mint hogy rövid sétányi távolságra szinte minden megtalálható: Buszpályaudvar, az Árkád Üzletközpont, az Egyetemi Negyed, vagy a Sing Sing Music Hall.
  A közeli piac és a gyógyszertárak a mindennapi életet könnyítik meg, míg a Dóm tér és a közeli múzeumok a kultúrát kínálják. A kikapcsolódásra a szomszédos edzőterem, az Anna Fürdő és a számtalan kávézó, cukrászda nyújt nagyszerű lehetőséget.
   A Szeged belvárosában épülő Attila13 társasház kiváló elhelyezkedésének köszönhetően karnyújtásnyi távolságban található minden fontos helyszín, legyen szó ügyintézésről, vásárlásról, kikapcsolódásról, szórakozásról, vagy éppen művelődésről. Tökéletes lokációját mi sem jelzi jobban, mint hogy rövid sétányira található a Buszpályaudvar, az Árkád Üzletközpont, az Egyetemi Negyed, vagy a Sing Sing Music Hall. A közeli piac és a gyógyszertárak a mindennapi életet könnyítik meg, míg a Dóm tér a kultúrát kínálja.