Kapcsolat

Aqua Residence lakópark

Hajdúszoboszló Szurmai utca 4-6.

Tervezett átadás

2023. IV. negyedév

Ár

50,98-67,98 M Ft

Alapterület

52-70 m²

Szobaszám

1-3 szoba

Összes lakás

30 db

Találd meg a neked való lakástípust!

-
millió Ft
-
m2
-
szoba
-
emelet
Csak az elérhető lakásokat szeretném látni
Találatok száma: 30 db lakás
Keresési feltételek törlése
Rendezés
 

Találatok betöltése...

Hajdúszoboszló Szurmai utca 4-6.

Ismerd meg jobban
a lakóparkot

Project Leírás

Kérdésed van?
Érdeklődj!

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnel többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban!

Kovács Nikoletta
+36 20 531 +36 20 531 7571
Az ÁSZF-et megismertem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
Feliratkozom a Lakóparkfigyelőre

A beruházó

Mester Generál KFt.

Cégünk, a Mester Generál Kft. 2019 óta töretlenül halad előre és fejleszt a hazai ingatlan piacon. Vállalkozásunk létrehozásakor azt a célt tűztük ki, hogy Ügyfeleink elégedettségéért mindent megteszünk és munkánkra valós garanciát vállalunk. Minden épület, ami a kezeink között születik, ügyfeleink igényeire szabott, funkcionalitásuk mellett esztétikusak, környezetbe illőek és minőségben magas színvonalúak. Ez a hitvallás már a kezdetekben megalapozta cégünk jövőjét, és ezzel a küldetéssel létezünk és dolgozunk a mai napig. Célunk máig töretlen: az Ügyfeleink 100%-ban elégedettek legyenek.

Történetünk
Kezdetben a Mester Generál Kft. építőipari munkák kivitelezésére jött létre. Az alapokkal kezdtük, majd fokozatosan nőttük ki magunkat, stílusosan, ahogy egy új épület is stabil alapokra épülve emelkedik ki a földből. Ehhez nagy számban hozzájárult az is, hogy Ügyfeleink elégedettsége vonzotta a többi Ügyfelet is.
Saját állománylétszámmal és válogatott, korrekt alvállalkozó partnerekkel számos családi ház kivitelezését vállaltuk el, majd érkeztek a kisebb-nagyobb felújítások, különböző építések és átalakítások, amiket a legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel valósítottunk meg.
Napjainkban pedig leendő otthontulajdonosok és befektetők álmait valósítjuk meg, ingatlanberuházóként főként társasházi projektek tervezésében és megvalósításában veszünk részt.
Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a Mester Generál Kft. stabil pénzügyi és szakmai alapokon nyugszik, 100%-ban magyar tulajdonosi körrel rendelkezik, és ez, illetve számtalan referenciánk garanciát jelent új partnereink számára is.
Reméljük, hogy Önnek is megvalósíthatjuk álomotthonát!

Üzenet a hirdetőnek Telefonszám