Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Amadé Házak

Győr

Amadé házak: élhető terek, lakóbarát környezet, innovatív megoldások.

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 216 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

28.5-72.9 M Ft

Alapterület

31–80 m2

Szobaszám

1–5 szoba

Összes lakás

86 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Amadé Projekt Kft

  Cím: 9021 Győr, Amadé László utca 6.

  Telefonszám: +36 30 216 megnézem

  Bodor Gergő
  Bodor Gergő

  Ügyvezető

  +36 30 216 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Innovatív műszaki megoldások

  Az épületkomplexum műszaki kialakításánál nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a beépített anyagok megfeleljenek a modern kor elvárásainak, korszerűek, energiatakarékosak legyenek. A győri Amadé lakóparkot élhetőnek és költséghatékonynak terveztük, ezért kiváló hő- és hangszigetelési tulajdonságokkal építjük. A beépített hővisszanyerős légcserélő rendszer ablaknyitás nélkül biztosítja a tiszta, friss levegőt, gondoskodik a legoptimálisabb páratartalomról, klimatizál és fűtés rásegítésként is szolgál, így csökkentve a fenntartási költségeket.
  Élhető terek, lakóbarát környezet
  Az Amadé házak Győr nyugati kapujában épülnek, ezért különösen fontosnak éreztük, hogy az épületkomplexum méltó módon képviselje városunkat. Az Amadé lakópark külső megjelenése izgalmas és eredeti. A városi forgatagot egy látványos, Győrben egyedülálló, élő zöld hangzáró fallal rejtjük el és valódi kőburkolattal emeljük ki az épületek eleganciáját.
  Lakásainkat különböző méretekben és felosztásokban kínáljuk, de az élhető, praktikus kialakításban nem kötöttünk kompromisszumokat. Igény esetén teljes kulcsrakész átadást is kérhet, így a belső munkálatokkal járó stresszel és a szakemberhiánnyal sem kell terhelnie magát!
  Az Amadé házaknál a műszaki tartalmon felül, a kínált szolgáltatásainkkal is szeretnénk többet nyújtani a megszokottaktól. Kérésre leendő otthonának belsőépítészeti tervezésében is tudunk segíteni szakembereinkkel, továbbá a bútorválasztásban, a bútorok beszerzésében, a szállításában és a lakásban történő elhelyezésében számíthat ránk. Célunk, hogy az Amadé leendő lakóinak komfortját már a beköltözés előtt is szolgáljuk!

  A környék

  A Győr belvárosának szívében megvalósuló épületkomplexum közvetlen szomszédja, az impozáns Ítélőtábla díjnyertes épülete. Gyalogosan, autóval, tömegközlekedéssel perceken belül elérhető minden fontos közintézmény, a győri egyetemek, az Ipari Park, az autópálya, vagy a Belváros üzletei. A belvárosi élettel járó parkolási problémákat saját, a teljes komplexum alatt húzódó mélygarázzsal oldottuk meg. Az Amadé László utca szerves részét képezi Győr vibráló, élettel teli belvárosának. Mindaz, ami a kor elvárásainak fontos, testet ölt az Amadé ingatlanjaiban. Mindig tiszta, friss levegő ablaknyitás nélkül is. Kényelmes mélygarázs, hangulatos közösségi tér. Az Amadé ideális helyet ad magánéletének, a kialakított irodahelyiségekben pedig igényes körülmények között dolgozhat, fejlődhet.

  Előnyök

  Komplex megoldást kínálunk

  Az Amadé házakat élhető terekkel és kifogástalan műszaki tartalommal terveztük, de a beruházás minőségén felül, szolgáltatásainkkal is szeretnénk az itt lakók életét még komfortosabbá tenni. Egyik legerősebb érvünk az Amadé mellett az, hogy a műszaki beruházást követően sem hagyjuk magára az épületet. Az Amadé fog helyet adni saját irodánknak, ahonnan az épületegyüttes működését fogjuk felügyelni. Ellátjuk a közös képviseletet, megszervezzük a takarítást, a kertgondozást, a karbantartást, együtt élünk az épülettel és az Amadé lakóival. Az Amadé épületek állapota, tisztasága és pozitív légköre a saját érdekünk is. Várjuk az Amadé közösségében!