Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Allure Residence Budapest

Budapest IX. kerület, Középső-Ferencváros

CSÁBÍTÓAN OTTHONOS

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 215 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Allure Residence Budapest

Tervezett átadás

Átadva

Ár

37.6-187 M Ft

Alapterület

42–142 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

520 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  ARB Invest Kft.

  Cím: 1095 Budapest Soroksári 58.

  Telefonszám: +36 30 215 megnézem

  Eteley Gábor
  Eteley Gábor

  Értékesítési igazgató

  +36 30 860 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  520 új, napfényes, otthonos lakást kínálunk a IX. kerületi Allure Residence Budapest lakóparkban, egy sarokra a Dunától, a Művészetek Palotájától és a Nemzeti Színháztól. Igényeinek megfelelően 34-134 m2-es lakások közül választhat, melyek mindegyike napfényes, világos, kellemes környezetet biztosít Önnek és családjának. Az átgondolt alaprajzok alapján megépülő lakásokat praktikus szempontokat figyelembe véve alakítjuk ki, hogy élhető, barátságos, igazi otthonra találjon. Az Ön kényelmét szolgálja a mélygarázs, az új üzlethelyiségek és a tágas közösségi terek. A parkosított közösségi tereken több játszótér is kialakításra kerül a gyermekek számára, valamint kortárs művészeti alkotások színesítik majd az életteret. A belső zárt udvarra csak a portaszolgálaton keresztül lehet bejutni, így növelve a biztonságot és nyugalmat.

  A környék

  A lakópark elhelyezkedésének egyik legfőbb előnye a környék kiváló infrastruktúrája. A rohamosan fejlődő IX. kerületben számtalan kulturális intézmény, üzlet, bevásárlóközpont, ideális sportolási helyszín található. A közelben található a 2-es, 24-es, 51-es villamosok, valamint a 23-as, 54-es és 55-ös buszok megállója. A belváros néhány perc alatt könnyedén elérhető autóval, tömegközlekedéssel, vagy akár gyalog.

  A lakópark frekventált helyen, a Duna-parttól és a Művészetek Palotájától egy sarokra épül. A nyugati tájolású lakások Vágóhíd utcára néznek, a teraszukból látható a MÜPA és a Nemzeti Színház is. A keleti tájolású lakások a 0-24 órás portaszolgálattal őrzött, zárt belső kertre néznek.

  Előnyök

  Van 9 csábító érvünk a IX. kerület mellett.

  1.         Kiváló infrastruktúrájú, vonzó, folyamatosan fejlődő környék

  2.         Csábítóan napfényes, praktikus könnyen berendezhető otthonok

  3.         A gyermekek számára biztonságos játszóterek a zöldövezetben

  4.         Minden lakás saját erkéllyel rendelkezik

  5.         Képzőművészek által tervezett közös térrészletek színesítik az életteret

  6.         Néhány perc sétára a Duna-parttól és a Művészetek Palotájától

  7.         Kimondottan alacsony rezsijű lakások

  8.         24 órás portaszolgálat

  9.         Számos lakás örökpanoráma

  A beruházó

  Bemutatkozás - ARB Invest Kft.

  Magyar családi tulajdonban lévő cégcsoportunk tagja, az ARB Invest Kft. beruházásában épül a Soroksári út és a Vágóhíd utca által határolt területen az Allure Residence Budapest lakópark. Cégcsoportunk tevékenysége igen szerteágazó, Budapesten ingatlan bérbeadással és hasznosítással, valamint bor nagykereskedelemmel foglalkozunk; vidéken, Hajdúszoboszlón pedig szálloda és vendéglátó egységek üzemeltetésével. A Hotel Aurum**** és a Hotel Aurum Family**** saját fejlesztésű szállodáink, tehát mind a beruházást, mind a kivitelezés bonyolítását cégcsoporton belül valósítottuk meg. Az elmúlt 8 évben az építési beruházásaink Hajdúszoboszlón meghaladták a 3 milliárd forintot. Fejlesztéseink között szerepelt borászatunk, az Angyal Borászat és Szőlőbirtok 1 km-es pincéjének, feldolgozójának és panziójának kialakítása 500 millió forint értékben.

  A szállodaépítésben szerzett több éves tapasztalatunkat felhasználva kezdjük meg 2016-ban az Allure Residence Budapest társasházi lakásfejlesztésünket, melyhez komoly szakmai háttérrel és referenciákkal rendelkező partnereket kerestünk, akiket több fordulós pályáztatás során választottunk ki. Így a generál tervezési feladatokkal a Bord Építész Stúdiót, a szervezési és bonyolítási feladatokkal pedig a Spányi Partners Zrt-t bíztuk meg. Az Allure Residence Budapest lakóparkot úgy álmodtuk meg az Ön kényelméért, hogy otthonos, napfényes, barátságos lakásba költözhessen be családjával. A tervezés során praktikus szempontokat is figyelembe vettünk, illetve kiemelt hangsúlyt fektettünk a kényelmes belső terek kialakítására. Így a 35-110 m2-es lakások mindegyike átgondolt, élhető és szerethető alaprajzzal kerül a tervezőasztalról a háromdimenziós valóságba. A IX. kerület remek infrastruktúrája, a közelben található kulturális-, bevásárló- és sportközpontok mind-mind hozzáadnak az Allure Residence Budapest lakópark értékéhez. A családbarát épületegyüttes tökéletes otthon fiatalok, kisgyermekes családok és az idősebb generációk számára is.