Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Admirál Házak

Balatonfüred

Szép házakat építünk

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 986 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Admirál Házak

Tervezett átadás

Átadva

Ár

42.1-44.75 M Ft

Alapterület

62–70 m2

Szobaszám

2–4 szoba

Összes lakás

42 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Almádi Center Kft.

  Cím: 8000 Székesfehérvár, Vörösmarty tér 1.

  Telefonszám: +36 30 986 megnézem

  Pálfy Sándor
  Pálfy Sándor

  Értékesítési vezető

  +36 30 986 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Az Admirál Házak Balatonfüred legfrekventáltabb részén, a Tamás-hegy által körülvéve, illetve annak szélvédett részén, Arács kertváros legszebb helyén helyezkedik el. Déli oldalon részben kilátással a Balatonra, az északi és keleti oldalon pedig csodálatos panoráma nyílik a fölötte lévő dombok lankáira. A terület kifejezetten zöld övezeti, kertes családi házakkal beépített, nyugodt, csendes környék. A környezetben ipari, esetlegesen a környezetet veszélyeztető, zavaró tevékenység nem folyik.

  A bekerített lakópark területén közel 3000 m2 zöldfelület kerül kialakításra. Az épületek alatt egy 42 férőhelyes mélygarázs épül, mely a lakások előtti előtérből lifttel közvetlenül megközelíthető. Így az autó télen fagymentes, nyáron hűvös helyen tárolható.

  A környék

  A lakópark központi helyen helyezkedik el, megközelíthetősége kiváló. A buszmegálló közvetlen a lakópark előtt található a Lóczy utcában (helyi és távolsági buszjárat egyaránt).
  A balatonarácsi vasútállomás mintegy 600 méterre található. 
  Távolsági buszmegállók (71-es főút) és a buszpályaudvar 800 méter, Balatonfüred egyik legszebb strandja, az Eszterházy Strand és Élményfürdő, gyalogosan 1400 méter. 20 perc gyalogosan, 5 perc autóval. 
  A most megnyílt (2016.06.) ALDI bevásárlóközpont gyalog 7, gépkocsival 3 perc alatt érhető el.

  A Szívkórház, a Tagore sétány, valamint a reformkori városrész városrész gyalogosan mindössze negyed óra alatt elérhető, de gépkocsival is könnyen megközelíthető. Óvoda és játszótér 2 perces sétára található az épületektől. 
  Szt. Benedek Gimnázium, Szakközép Iskola és Kollégium Balatonfüredi Széchényi F. Tagintézménye 300 méteren belül található, gyalogosan, 3 perc alatt érhető el. A legközelebbi általános iskola, a Radnóti Miklós Általános Iskola, 900 méterre helyezkedik el.

  Előnyök

  Az Admirál Házak lakópark változatos lakásai minden igényt kielégítenek, akár állandó lakásnak, akár pihenő üdülő ingatlannak is vásárolják, hiszen kellően közel fekszik a központhoz, mégis távol a mindennapi életet a zajától. Jó szívvel ajánljuk a nyugalomra, biztonságra, kényelemre vágyóknak, hiszen biztonságos, értékét megőrző befektetést kapnak pénzükért.

  A beruházó

  Bemutatkozás - Almádi Center Kft.

  A Nelson cégcsoport több mint húsz éve működik a finanszírozás, mezőgazdaság, valamint az ingatlanfejlesztés, -hasznosítás területén. A három fő szakmai területet tizennégy saját gazdasági vállalkozás, valamint további tíz stratégiai partner társaság fedi le. A tisztán hazai magánszemélyek tulajdonában lévő csoportosulás büszke arra, hogy alapítása óta mind a szállítóinak, mind a bankoknak, mind pedig a költségvetésnek mindig időben teljesíti a kötelezettségeit, akár a többségi tulajdonú vállalkozásairól, akár a kisebbségben tulajdonolt stratégiai partnereiről van szó.