Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Westhomecity

Budapest XIII. kerület, Angyalföld – Lőportárdűlő

Otthon a Nyugatinál!

Ajánlatot kérek

Telefonon +36 30 230 megnézem
Emailben
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Átadás

2018. 3. negyedév

Ár

18.4-59.8 M Ft

Alapterület

34–109 m2

Szobaszám

1–5 szoba

Összes lakás

161 db

Tekintsd meg lakástípusainkat!

Elhelyezkedés

Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

Leírás

Az épület

A West Home City lakóprojekt a belvárosban, a XIII. kerületi Bulcsú utcában épül, a WestEnd City Center bevásárlóközpont és a Nyugati pályaudvar szomszédságában. A 8 szintes, „F” alakú lakóépület közel 3 600 m2 alapterületű telken kerül kialakításra, amelyhez egy parkosított belső udvar is tartozik. Az épületben összesen 161 izgalmas elrendezésű lakás várja a leendő lakókat – a földszinti lakások terasszal, az emeletiek pedig erkéllyel. Ezen felül még a lakóprojekt része a 161 parkolóhelyből álló, kétszintes mélygarázs, illetve a 93 darab tárolóhelyiség. Minden lakás esetében lehetőség nyílik a belső alaprajzi kialakítás módosítására, illetve az egyes felszerelések személyre szabására, mint pl. a kerámia járólapok és falicsempék színe, a parketta és vinyl padlóburkolat színe, illetve a beltéri ajtók és szaniterek kiválasztása.

A környék

A lakóprojekt hatalmas előnye a kedvező elhelyezkedése – a XIII. kerület a város egyik leggyorsabban fejlődő kerülete, amelyet ingatlanfejlesztési díjak is alátámasztanak. Szinte karnyújtásnyira található bármilyen szolgáltatás, legyen szó bevásárlóközpontról, postahivatalról, bankfiókról, kórházról vagy akár gyógyszertárról és a szórakozási és kikapcsolódási lehetőség száma is bőséges. A közlekedést tekintve is rendkívül előnyös az épület elhelyezkedése, ugyanis a fontos közlekedési csomópontoktól – az M3-as metró Lehel téri állomása, a 14-es villamos és a 76-os trolibusz megállója, a Margit-híd és az Árpád-híd, illetve a Nyugati pályaudvar – mindössze néhány percre található.

Előnyök

Igényelhető családi otthonteremtési kedvezmény.

Nagyszerű befektetési lehetőség – a belváros drágulása miatt nagy számban költöznek a kerületbe fiatal munkavállalók, valamint egyetemisták.

Különböző méretben kialakított lakások – a 30 m2-től egészen a 110 m2 alapterületig.

Nagymértékű személyre szabhatóság a felszereltség terén.

Kiváló elhelyezkedés – minden szolgáltatás megtalálható a közelben, az épület viszont a forgalom zajától távol, csendes környezetben várja lakóit.

Kapcsolat

Shikun&Binui R.E.D. Bulcsú Zrt.

Cím: 1134 Budapest, Visegrádi utca 54. értékesítési iroda

Telefonszám: +36 30 230 megnézem

Friedmann Tamás

Vezető Tanácsadó

+36 30 230 megnézem

Ajánlatot kérek

Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

A beruházó

Bemutatkozás - Shikun&Binui R.E.D. Bulcsú Zrt.

 Projektirodánk a XIII. kerületben, Újlipótvárosban, a Visegrádi utca 54. szám alatt várja az érdeklődőket – munkatársunkkal előre egyeztetett időpontban - hétfőtől péntekig 9 és 18 óra valamint szombaton, előre egyeztetett időpontban.