Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Vörösmarty75

Budapest VI. kerület, Külső-Terézváros

Ahol az Okos otthon épül

Ajánlatot kérek

Telefonon +36 20 540 megnézem
Emailben
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Vörösmarty75

Átadás

2018. 1. NEGYEDÉV

Ár

20.8-79 M Ft

Alapterület

30–113 m2

Szobaszám

1–3 szoba

Összes lakás

11 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Leírás

  Az épület

  Okos otthon a belvárosban

  Minőségi, 21. századi otthon Budapest szívében, a VI. kerület dinamikusan fejlődő részén, a Vörösmarty utca 75-ben.

  Kiváló műszaki paraméterek jellemzik az ingatlanokat. A lakásokban a szabványelőírást meghaladó hangszigetelést alkalmazunk, az ideális hőmérsékletről szellőztető rendszer, cirkó kazán és rendelhető klíma gondoskodik. A leendő lakó kényelmét és biztonságát támogatja a smart home rendszer, melynek segítségével vezérelheti a hőmérsékletet, ellenőrizheti, ki, mikor lép be az ajtón, vagy éppen be tudja programozni, mikor készüljön el a reggeli kávé.

  Hazai befektetői és ingatlanfejlesztő csoport beruházásában épül az új lakás a belváros szívében, kiváló közlekedési feltételek mellett. Közelben Budapest világöröksége, az Andrássy út, az Operaház, és számtalan kulturális és szórakozóhely. Pár lépés a WestEnd bevásárló központ és a Nyugati pályaudvar. Néhány megálló a Margitsziget, vagy a Széchenyi Fürdő és a megújuló Városliget. E városi miliő fölé emelkedve valósul meg emeletráépítéssel a Domus Optimus Vörösmarty75. A projekt, részeként teljeskörű felújításra kerül maga a társasház is. Okos otthonunkkal minőséget és kiváló, értékálló befektetési lehetőséget kínálunk Önnek. Jelen szakaszban lehetősége van kiválasztani az olasz és spanyol burkolatokat, fürdőszoba berendezést, vagy belsőépítészünk segítségével megtervezni a prémium kategóriás gépesített német NOLTE konyhabútort.

  Kulcsrakész lakását legkésőbb 2017. december 31-ig veheti birtokba.
   

  A környék

  Költözzön Budapest szívébe, a VI. kerületbe! Élvezze a belvárosi életet egy valódi innovációt nyújtó modern környezetben, amit a Domus Optimus biztosít Önnek a Skyedge okos otthon csomagnak köszönhetően. Élje meg Budapestet testközelből! Egy kis sétával könnyen elérheti a közeli frekventált helyeket, mint például a Bazilika, az Operaház, Szabadság-tér, Margit sziget vagy a legfelkapottabb kávézókat, klubokat, bárokat, parkokat. A bulizni vágyóknak sem kell messze menni, hiszen a trendi helyek is karnyújtásnyira vannak. A kiváló lokációnak köszönhetően szintén pár percre található a tömegközlekedésben kiemelt szerepet játszó Nyugati pályaudvar és a város legnépszerűbb bevásárlóközpontja a Westend City Center.

  Számtalan tömegközlekedési eszköz a közelben. M1 és M3 metró, 4-6-os villamos, buszok (105), trolibuszok 73, 76).

  Előnyök

  Belvárosban kivitelezés alatt álló, prémium minőségű lakások, elérhető áron. Okos otthonok épülnek a Vörösmarty utca 75-ben, jól megközelíthető helyen, megújuló épületben, dinamikusan fejlődő városrészben. Biztos befektetési lehetőég, kényelmes belvárosi otthon a garzontól a nagy teraszos lakásokig. A kivitelezés már folyik, idei átadással leköthetők a lakások. Még lehetőség van a burkolatok és szanitterek kiválasztására!
   

  Vörösmarty75

  Kapcsolat

  Domus Optimus Kft.

  Cím: 1072 Budapest, Nagydiófa u. 30-32.

  Telefonszám: +36 20 540 megnézem

  Kováts Vivien
  Kováts Vivien

  Projekt asszisztens

  +36 20 540 megnézem

  Ajánlatot kérek

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Vörösmarty75

  A beruházó

  Bemutatkozás - Domus Optimus Kft.

  Társaságunk magyar tulajdonú vállalkozás, mely a hazai ingatlanfejlesztésben teljes körű tapasztalattal rendelkező szakembereket és kivitelezőket tömöríti magába, a korszerű otthonok megteremtéséért. A Domus Optimus minőségi, belvárosi ingatlanfejlesztésekkel foglalkozik, mely tevékenység keretein belül olyan otthonok megépítését tűzte ki célul, melyek a jövő igényeit hivatottak kiszolgálni. Vállalatunk figyel a technológiák uralta világunkban kialakulóban lévő trendekre is, ezért a beruházásainkon keresztül megvalósuló lakásokat kérheti Skyedge okos-otthon csomagjainkkal, hogy Ön a jövő otthonába léphessen be.