Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Újpesti Baross ház

Budapest IV. kerület, Újpest

Újpest városközpontban lakások egyedi igények szerint!

Ajánlatot kérek

Telefonon +36 20 264 megnézem
Emailben
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Újpesti Baross ház

Átadás

2017. 4. negyedév

Ár

28.26-44.21 M Ft

Alapterület

58–96 m2

Szobaszám

3–4 szoba

Összes lakás

14 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Leírás

  Az épület

  Újpesten a Károlyi István utca és Baross utca sarkán, kertvárosias környezetben 14 lakásos társasház épül. A kitűnő elrendezésű lakások között megtalálhatóak 2, 3, 4 szobás és a III. emeleten belső kétszintes otthonok egyaránt. A parkolás a földszinti fedett parkolókban és az udvaron megoldott. A lakások akadálymentes megközelíthetősége lifttel biztosított. A lakók pihenéséről az udvarban található kert gondoskodik.

  A környék

  A lakópark Újpest központhoz és a Dunához közel épül. A környéken óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, kormányablak, megújult piac és bevásárlóközpont található. Kiváló tömegközlekedés, az újpesti metróállomás pár perc sétára, a 147-es busz megállója a ház mellett található. A Váci út közelsége végett a társasház autóval is könnyen megközelíthető.

  Előnyök

  - lift

  - nyitott – és fedett parkolók

  - közelben (iskola, óvoda, gyógyszertár, közintézmények, megújult piac, városközpont, tömegközlekedés, park)

  - lakásonként kondenzációs kombi kazán

  - jó közlekedés

  - Duna közelsége

  - rugalmas fizetési ütemezés

  - CSOK igényelhető

  Újpesti Baross ház

  Kapcsolat

  Schilling & Társai Építőipari és Kereskedelmi Kft.

  Cím: 1118 Budapest, Kelenhegyi út 49.

  Telefonszám: +36 20 264 megnézem

  Vaszari Viktor
  Vaszari Viktor

  projektvezető

  +36 20 264 megnézem

  Ajánlatot kérek

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Újpesti Baross ház

  A beruházó

  Bemutatkozás - Schilling & Társai Építőipari és Kereskedelmi Kft.

  A Schilling & Társai Építőipari és Kereskedelmi Kft.1991. februárjában, magyar természetes személyek által alapított cég. Célkitűzésünk, hogy az építőipar ágazatában teljeskörű szolgáltatással tudjunk Megrendelőink rendelkezésére állni.

  Az elmúlt több mint 20 év során tudatosan fejlesztettük személyi állományunkat, eszközeinket, partneri kapcsolatainkat annak érdekében, hogy az egyre fokozottabb piaci elvárásoknak a lehető legjobban meg tudjunk felelni.

  A fejlesztés során - a klasszikus vállalatépítési modell helyett - a hangsúlyt arra fektettük, hogy cégünk vezetőségének irányítása és szervezése mellett olyan magasfokú szakmai felkészültségű kivitelezői bázis jöjjön létre, mely az adott feladatot a leghatékonyabb és leggazdaságosabb formában tudja megvalósítani. Ezen folyamat eredménye, hogy cégünk a magasépítés és szakipar területén összességében többszáz fős társvállalkozói kivitelezői kört képvisel, mely vállalkozások ugyan jogilag önállóak, valójában kapacitásuk döntő hányadát cégünk generálkivitelezései, illetve fővállalkozásai kötik le. Ezen konstrukció - az általunk történő központi anyagbiztosítás mellett - egyrészt kedvező vállalkozási árszintet, másrészt nagyfokú rugalmasságot tesz lehetővé. Konkrét kivitelezői tevékenységünk az évek során - részben a megbízások jellegéből adódóan - komplex mérnöki szolgáltatásokkal bővült, mely a megrendelői igények közös megfogalmazásától a megvalósításig, valamennyi fázisra kiterjed - előtanulmányok, beruházási program, megvalósíthatósági terv, cash-flow, engedélyezési és kivitelezési tervek, költségvetések, lebonyolítás, szakértések, műszaki felülvizsgálatok, stb.

  Az előzőekből következően személyi állományunk döntő részben szakirányú felső és középfokú végzettségű szakemberekből áll (létesítmény felelősök, építésvezetők, előkészítők stb.). Technikai felszereltségünk illetve eszközeink generál szerepünknek megfelelően egyrészt a felvonulási melléklétesítményeket (iroda-, öltöző- ill. raktárkonténerek, erőátviteli berendezések, építési gyorsfelvonók), homlokzati állványrendszert, másrészt a szokásos kisgépparkot jelentik. Valamennyi műszaki ill. gazdasági adminisztrációs tevékenységet számítógépes programok felhasználásával végezzük.

  Az adott szakmák szerinti technikai ismertetés meghaladná ezen bemutatkozás terjedelmét, azonban általánosságban elmondható, hogy minden esetben törekszünk a korszerű építési-szerelési technológiák alkalmazására, a szavatolt, minősített anyagok és termékek beépítésére.