Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Tisza Part Napfény Luxus

Szeged

Ajánlatot kérek

Telefonon +36 62 638 megnézem
Emailben
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Átadás

2008. 1. negyedév

Ár

11.55-51.03 M Ft

Alapterület

36–127 m2

Szobaszám

1–5 szoba

Összes lakás

276 db

Tekintsd meg lakástípusainkat!

Elhelyezkedés

Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

Leírás

Az épület

Az Épület 2008 ban épült qutinor techonológiával, összesen 276 darab lakást alakítottak ki benne egytől öt szobás kialakításig, 12 darab lépcsőházzal. Az ingatlanok jellemzően erkélyesek , illetve teraszosok, és kisebb részében erkély nélküliek, vagy franciaerkélyesek. Tájolásában déli fekvéstől, a délnyugati fekvésen keresztül nyugati fekvésig találhatunk benne ingatlanokat. A társasházban házközponti fűtésredszer garantálja fűtési időszakban a meleget az ingatlanokban, és minden egyes ingatlan klímával van felszerelve. A megvásárolható mélygarázsi helyeken kívül, vannak ingyesen parkolóhelyek is az épület körül.

A környék

Szeged egyik legkedveltebb részén fekszik, jó tömegközlekedés, és a közelben több bevásárlási lehetőséggel. A városrész előnye még, hogy jelenleg is több beruházás folyik a város részéről ezen a területrészen, ami növelheti ezen ingatlanok értékét is, és a beváros is jól megközelíthető akár gyalog is pár percen belül.

Előnyök

Rendezett udvarral rendelkezik. Az összes lépcsőház liftes. Jól kialakított ingatlanok, élhető terekkel. Őrzött társasház, portaszolgálattal. Az épületben kamerarendszer működik, kívülről, és belülről is. Kódos, és kártyás beléptetőrendszerrel utcai bejárati, illetve lépcsőházi ajtókon. Rendezett lépcsőházak, Rendkívül kicsi rezsiköltésggel fenntartható ingatlanok. CSOK és illetékkedvezmény elérhető az ingatlanokra.

Kapcsolat

Openhouse Szeged Ingatlaniroda

Cím: 6729 Szeged, József Attila sugárút 2.

Telefonszám: +36 62 638 megnézem

Kókai Ferenc

Ingatlan értékesítő

+36 70 670 megnézem

Ajánlatot kérek

Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!