Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Sun Hill Residence

Budapest I. kerület, Krisztinaváros – Naphegy

Nívó az elegancia köntösében!

Ajánlatot kérek

Telefonon +36 1 808 megnézem
Emailben
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Sun Hill Residence

Átadás

2018. 3. negyedév

Ár

38-340 M Ft

Alapterület

38–250 m2

Szobaszám

1–6 szoba

Összes lakás

51 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Leírás

  Az épület

  Az impozáns, mészkő homlokzatú épületek közös tereinek és a lakásainak elegáns, modern stílusát világszínvonalú nemzetközi tervezőiroda dolgozta ki, természetes anyagok felhasználásával.növeli a komfortérzetet. Egyes lakásokhoz saját használatú tetőkert is kapcsolódik. A lakások magas minőségű burkolóanyagokkal, felső kategóriás szaniterekkel készülnek. A szobákban mennyezetfűtés- és hűtés, a hidegburkolatú helyiségekben padlófűtés.

  A 24 órás recepciós szolgálat, a bejáratnál és a garázskapuknál felszerelt beléptető rendszer, kamerarendszer és videós kaputelefon gondoskodik a Lakók nyugalmáról. Ha relaxálni vagy edzeni szeretne, a Wellness és Fitnesz Centernek köszönhetően ki sem kell tennie a lábát az épületből.

  A környék

  Bár a városi élethez szükséges összes kellék szinte karnyújtásnyira van, az épületet csendes, átmenő forgalmat nemigen bonyolító csendes utcácskák közé épült. Ha itt él az ember, szinte nem is érzékeli, hogy alig tízpernyi autóútra van a nyüzsgő pesti Belváros, amelyet a Lánchídon és az Erzsébet hídon keresztül is könnyen elérhet. Emellett kiválóan megközelíthetőek innen a főbb budai közlekedési csomópontok, valamint az M1 és M7 autópályák is.

  Előnyök

  Panoráma:Lakásából akár a történelmi Budai Várban is gyönyörködhet, vagy a fantasztikus kilátást nyújtó, közös használatú, 130 m2-es tetőteraszról és a 125 m2-es zöldtetőről is megcsodálhatja az elvehetetlen örökpanorámát. Design: A Sun Hill Residence tervezői munkáit az FBIS Architects építésziroda végezte, míg a világszínvonalú belsőépítészeti megoldásait a bangkoki székhelyű Soho Hospitality nemzetközi tervezőiroda alakította ki. Biztonság:24 órás recepciós szolgálat, a bejáratnál és a garázskapuknál felszerelt beléptető rendszer, kamerarendszer és videós kaputelefon gondoskodik az Ön nyugalmáról. Wellness: Ha relaxálni vagy edzeni szeretne, a Wellness és Fitnesz Centernek köszönhetően ki sem kell tennie a lábát az épületből.

  Sun Hill Residence

  Kapcsolat

  Voltana Hungary Kft

  Cím: 1148 Budapest, Hermina út 17. 8. emelet

  Telefonszám: +36 1 808 megnézem

  Kozma Leonóra
  Kozma Leonóra

  Értékesítési Vezető

  +36 30 234 megnézem

  Ajánlatot kérek

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Sun Hill Residence