Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Pannónia Ház

Budapest XIII. kerület, Újlipótváros

ÚJ HÁZ, ÚJ OTTHONOK, ÚJLIPÓTVÁROSBAN

Ajánlatot kérek

Telefonon +36 70 675 megnézem
Emailben
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Átadás

2018. 4. negyedév

Ár

30.3-119.6 M Ft

Alapterület

40–100 m2

Szobaszám

2–5 szoba

Összes lakás

231 db

Tekintsd meg lakástípusainkat!

Elhelyezkedés

Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

Leírás

Az épület

A Budapest XIII. kerületében, Újlipótvárosban, a Pannónia utcában, exkluzív környezetben épül a Pannónia Ház. Most Pest egyik legértékesebb részén megtalálhatja újépítésű, minden mai elvárást kielégítő, korszerű ingatlanát. Az épület magas építészeti színvonalát garantálja a mögötte álló, tőkeerős, hazai tulajdonú ingatlanfejlesztő csoport, mely a kerületben található Pozsonyi és Ipoly utca sarkán található Pozsonyi Ház építtetőjeként már bizonyított.

A KICSITŐL A NAGYIG
A közel 6 ezer négyzetméteres telken épülő Pannónia Házban 231 lakás kap helyet, melyekhez a házhoz tartozó teremgarázsban beállóhely választható. A napfényes, tágas, praktikus kialakítású lakások mérete 40 és 100 négyzetméter között lesz, így mindenki megtalálhatja az elvárásainak, igényeinek és élethelyzetének leginkább megfelelő otthont.

 

A környék

PÁRATLAN HELYEN
Budapest XIII. kerületében, Újlipótvárosban, a Pannónia utcában, exkluzív környezetben épül a Pannónia Ház. A belvároshoz közeli elhelyezkedésnek köszönhetően a környéken a legmagasabb szintű szolgáltatások érhetők el, legyen szó akár vásárlásról, szórakozásról, kultúráról, oktatásról vagy egészségügyi intézményekről.

A VÁROS SZÍVÉBEN
A ház utca- és pinceszintjén teremgarázs várja autóját, biciklijét őrzött tárolóban teheti le, ha pedig tömegközlekedéssel indulna el, néhány perc sétával troli- és metrómegálló is elérhető, így ideális választás azok számára, akiknek egyaránt fontos a belváros közelsége és Újlipótváros páratlan varázsa, és az a kényelem és praktikum, amit csak egy modern tervezésű, újépítésű otthon kínálhat.

Előnyök

KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG
Új lakásában korszerű hűtő-fűtő rendszer és gépészet biztosítja a kor elvárásainak megfelelő komfortot, a házon belüli közlekedést pedig három lépcsőház és dupla liftek szolgálják. A Pannónia Házban nyugalmát és biztonságát a nap 24 órájában működő biztonsági szolgálat és kamerarendszer őrzi.

REMEK KILÁTÁS
Az exkluzív, 8 emeletes épület nagy üvegfelületein keresztül csodálatos panoráma nyílik a budai hegyekre, a parkosított belső udvar nyugalmas zöld szigetet varázsol a lüktető nagyvárosba.

BIZTOS HÁTTÉR
Az épület minőségét a mögötte álló nagymúltú hazai tulajdonú befeketőcsoport garantálja, mely többek között a szintén a XIII. kerületben álló Pozsonyi Házat is építette.

Kapcsolat

BHG Zrt.

Cím: 1133 Budapest, Pannónia u. 77-79.

Telefonszám: +36 70 675 megnézem

Pannónia Ház

Értékesítő

+36 70 675 megnézem

Ajánlatot kérek

Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

A beruházó

Bemutatkozás - BHG Zrt.

A Korall-Invest 2006 Ingatlanfejlesztési és Ingatlanforgalmazási Kft. a nagymúltú BHG csoporthoz tartozó ingatlanfejlesztő cég, amely kizárólagos tevékenységként a Pannónia Ház beruházás előkészítését és lebonyolítását végzi.

 

A BHG-csoport jelentős referenciákkal bíró ingatlanfejlesztő és üzemeltető társaság, ismertebb fejlesztéseink közé tartozik

a Hattyúház (I. ker, Hattyú utca),

a McDonald’s Gyáli úti központja,

a BHG irodaházak a XI. kerület Hauszmann utcában,

ahogyan a cégcsoport portfoliójába tartoznak vidéki Penny Market, áruházak, logisztikai ingatlanok is.

 

A BHG-csoport egyik projektcége 2002-2005 évben a Gyermek- Ifjúsági és Sportminisztériummal összefogva valósította meg a mintegy 13 000 m2 alapterületű, az olimpiai mozgalom testületeinek is helyet adó Magyar Sport Háza beruházást.