Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Mélytó Lakópark

Budapest X. kerület, Kőbánya – Újhegy

CSOK-ra alkalmas lakások elérhető áron, a Mélytó szomszédságában.

Ajánlatot kérek

Telefonon +36 1 380 megnézem
Emailben
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Átadás

2018. 4. negyedév

Ár

17.8-61.8 M Ft

Alapterület

43–92 m2

Szobaszám

2–4 szoba

Összes lakás

38 db

Tekintsd meg lakástípusainkat!

Elhelyezkedés

Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

Leírás

Az épület

3199 nm-en elterülő 5 szintes liftes épület számos lakást biztosít vásárlói számára. Kínálatunkban Vevőink válogathatnak a 43 nm-es 2 szobás lakásoktól a  92 nm-es 4 szobás nagyteraszos lakásokig. A telek adta kitűnő adottsága miatt, kiváló fekvésű, tóra néző ingatlanok kerülnek kialakításra, jó elosztású,  élhető, bútorozható terekkel.

A környék

Az épülő társasház Kőbánya méltán közkedvelt területén, az Újhegyi úton, parkosított környezetben elterülő Mély-tó közvetlen közelében fekszik.

A Lakóparktól pár percre található a Köki Terminál,  iskola, óvoda, Újhegyi uszoda, bölcsőde, valamint több nagyobb élelmiszerüzlet, zöldséges, posta, bank, és benzinkút egyaránt.

Előnyök

A Mélytó Lakópark, Kőbánya nyugodt, családias környezetben épül. A belváros könnyen megközelíthető,  Kőbánya -Kispest metrómegállótól csupán 5 percre található, ugyanakkor az Örs Vezér Tér a 85-ös busszal mindössze 15 perc alatt elérhető.Az épület a Mély-tó melletti Újhegyi úton helyezkedik el, aminek a közvetlen közelében található a Gyömrői gyorsforgalmi út, így könnyedén megközelíthető a Határ út, a Népliget, és a Ferihegyi út is. Az MO, M5 autóút mindössze 10 perc alatt elérhető Kőbánya-Kispest felé haladva.

Kapcsolat

Audit Alfa Kft

Cím: 1108 Budapest, Újhegyi út 14.

Telefonszám: +36 1 380 megnézem

Bogdán Csilla Hanna

értékesítő

+36 70 941 megnézem

Ajánlatot kérek

Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

A beruházó

Bemutatkozás - Audit Alfa Kft

Cégcsoportunk 15 éve beruház Kőbányán, több mint 1000 lakás készült el a különböző projektjeiben. Cégünk mindig törekedett arra, hogy a legmagasabb minőségben építse meg az ingatlanokat, elérhető áron.