Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Mediterrán Udvar

Balatonboglár

A DÉLI PART LEGDINAMIKUSABBAN FEJLŐDŐ ÜDÜLŐVÁROSA!

Ajánlatot kérek

Telefonon +36 20 510 megnézem
Emailben
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mediterrán Udvar

Átadás

2017. 3. negyedév

Ár

20-25.9 M Ft

Alapterület

43–55 m2

Szobaszám

2–3 szoba

Összes lakás

12 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Leírás

  Az épület

  Balatonboglár Városközpontjában a már 2002-ben  cégünk által  megvalósult Golden Társasház közvetlen szomszédságában folytatjuk társasházi építkezésünket. Így ez az új építkezésünk szervesen illeszkedik a már meglévőhöz. Kis lakásszámú társasház, mediterrán életstílust sugalló, viszonylag nagy térrel. A 21 férőhelyes parkolót a telken kívül helyezzük el. Épületeink a Dózsa Gy. utca – Alkotás utca és a Klapka utca által határolt parkosított területen épül. Első ütemben a 2 db 3 szintes, 6 lakásos épületet fogjuk átadni. Egy épület földszintjén 2 db lakás, emeleten 2 db lakás, majd a második emeleten szintén 2 db lakás. Minden lakáshoz loggia tartozik, amely kényelmesebb a terasznál.  A loggia a nappali része, tető van a „terasz” felett. Így akár esőben, szélben is kényelmes tartózkodást biztosít.

  Különös gondot fordítunk a lakások belső esztétikai megjelenésére.  Korszerű és divatos, hideg-melegburkolatokat helyezünk el a lakásokba. 

  Minden lakás külön víz-villany-gázórával rendelkezik, a fűtés külön gázkazánnal, egyedileg lakásonkét lesz megoldva.

  A környék

   Centrumban, de mégis csendes helyen, közel a Balatonparthoz, kikötőhöz, strandhoz. Centrumi elhelyezkedésénél fogva lakásaink egyaránt alkalmasak állandó lakás céljára, illetve nyaralónak is. Balatonboglár strandja tőlünk 5 perc sétával érhető el.

  Előnyök

  JÓ BEFEKTETÉS! Lakások árát úgy határoztuk meg, hogy azok a vevőink, akik befektetés céljából vásárolnak lakást, az ingatlan elkészülése utáni, tovább értékesítés hozza meg a befektetett összeg elvárt kamatát! Ez a tapasztalat a korábban elkészült és értékesített lakásainknál is Balatonbogláron.

  Országos viszonylatban is kedvező lakásáraink, akár továbbértékesítésre is alkalmasak lesznek.

   Várjuk vásárlóinkat, fektessen be nálunk ingatlanainkba!

  Mediterrán Udvar

  Kapcsolat

  Arizzo Bt.

  Cím: 8630 Balatonboglár, Klapka u. 16.

  Telefonszám: +36 20 510 megnézem

  Váradi Aranka
  Váradi Aranka

  értékesítő

  +36 20 510 megnézem

  Ajánlatot kérek

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mediterrán Udvar

  A beruházó

  Bemutatkozás - Arizzo Bt.

  Balatonboglár Városközpontjában a már 2002-ben  cégünk által  megvalósult Golden Társasház közvetlen szomszédságában folytatjuk társasházi építkezésünket. Így ez az új építkezésünk szervesen illeszkedik a már meglévőhöz.

  Referenciáink közé tartozik Balatonboglár néhány épülete, mint például a Golden Társasház (36 lakás), Silver Társasház (földszinten üzletek, emeleten lakások), Pillangó Társasház (25 lakás a Balatonparton).