Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Mediterrán Udvar

Balatonboglár

A DÉLI PART LEGDINAMIKUSABBAN FEJLŐDŐ ÜDÜLŐVÁROSA!

Ajánlatot kérek

Telefonon +36 20 510 megnézem
Emailben
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Átadás

2017. 3. negyedév

Ár

20-25.9 M Ft

Alapterület

43–55 m2

Szobaszám

2–3 szoba

Összes lakás

12 db

Tekintsd meg lakástípusainkat!

Elhelyezkedés

Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

Leírás

Az épület

Balatonboglár Városközpontjában a már 2002-ben  cégünk által  megvalósult Golden Társasház közvetlen szomszédságában folytatjuk társasházi építkezésünket. Így ez az új építkezésünk szervesen illeszkedik a már meglévőhöz. Kis lakásszámú társasház, mediterrán életstílust sugalló, viszonylag nagy térrel. A 21 férőhelyes parkolót a telken kívül helyezzük el. Épületeink a Dózsa Gy. utca – Alkotás utca és a Klapka utca által határolt parkosított területen épül. Első ütemben a 2 db 3 szintes, 6 lakásos épületet fogjuk átadni. Egy épület földszintjén 2 db lakás, emeleten 2 db lakás, majd a második emeleten szintén 2 db lakás. Minden lakáshoz loggia tartozik, amely kényelmesebb a terasznál.  A loggia a nappali része, tető van a „terasz” felett. Így akár esőben, szélben is kényelmes tartózkodást biztosít.

Különös gondot fordítunk a lakások belső esztétikai megjelenésére.  Korszerű és divatos, hideg-melegburkolatokat helyezünk el a lakásokba. 

Minden lakás külön víz-villany-gázórával rendelkezik, a fűtés külön gázkazánnal, egyedileg lakásonkét lesz megoldva.

A környék

 Centrumban, de mégis csendes helyen, közel a Balatonparthoz, kikötőhöz, strandhoz. Centrumi elhelyezkedésénél fogva lakásaink egyaránt alkalmasak állandó lakás céljára, illetve nyaralónak is. Balatonboglár strandja tőlünk 5 perc sétával érhető el.

Előnyök

JÓ BEFEKTETÉS! Lakások árát úgy határoztuk meg, hogy azok a vevőink, akik befektetés céljából vásárolnak lakást, az ingatlan elkészülése utáni, tovább értékesítés hozza meg a befektetett összeg elvárt kamatát! Ez a tapasztalat a korábban elkészült és értékesített lakásainknál is Balatonbogláron.

Országos viszonylatban is kedvező lakásáraink, akár továbbértékesítésre is alkalmasak lesznek.

 Várjuk vásárlóinkat, fektessen be nálunk ingatlanainkba!

Kapcsolat

Arizzo Bt.

Cím: 8630 Balatonboglár, Klapka u. 16.

Telefonszám: +36 20 510 megnézem

Váradi Aranka

értékesítő

+36 20 510 megnézem

Ajánlatot kérek

Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

A beruházó

Bemutatkozás - Arizzo Bt.

Balatonboglár Városközpontjában a már 2002-ben  cégünk által  megvalósult Golden Társasház közvetlen szomszédságában folytatjuk társasházi építkezésünket. Így ez az új építkezésünk szervesen illeszkedik a már meglévőhöz.

Referenciáink közé tartozik Balatonboglár néhány épülete, mint például a Golden Társasház (36 lakás), Silver Társasház (földszinten üzletek, emeleten lakások), Pillangó Társasház (25 lakás a Balatonparton).