Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

LEO 50

Budapest VIII. kerület, Józsefváros – Corvinnegyed

Ajánlatot kérek

Telefonon +36 30 392 megnézem
Emailben
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Átadás

2018. 3. NEGYEDÉV

Ár

23.8-140 M Ft

Alapterület

32–160 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

86 db

Tekintsd meg lakástípusainkat!

Elhelyezkedés

Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

Leírás

Az épület

ENERGIATAKARÉKOS  FELÜLETHŰTÉS OKOSTERMOSZTÁTTAL.

A nyolc emelet magas társasházunk a Corvin sétány, valamint az új Nokia székház közvetlen szomszédságában fog megépülni. A magas műszaki tartalommal ellátott lakások mellett a földszinten összesen 30 férőhelyes teremgarázs (4 parkolóhely elektromos autók töltésére alkalmas) épül.

A társasház két lépcsőházzal és két (mozgáskorlátozottak számára is használható) lifttel rendelkezik. A társasházban az egyszobás garzontól kezdve a nyolcadikon található, nagy alapterületű, változatos alaprajzi elrendezésű és méretű (30-160 m2) lakások épülnek. Összesen 86 lakás.

A környék

A Leo50 Budapest egyik legnagyobb volumenű városnegyed-fejlesztése, a Corvin sétány közvetlen szomszédságában található. A közelben lévő tömegközlekedési eszközök: M3-as metró: Corvin negyed megálló (melynek aluljárója felújításra került), 4-es és 6-os villamos Üllői úti megállója, az M4-es metró Rákóczi téri megállója 2 villamos megállónyira van a társasháztól. Mind a belváros, mind a külsőbb kerületek autóval 10-15 perc alatt megközelíthetőek, köszönhetően a kitűnő közlekedésnek. Gyalogosan, vagy a tömegközlekedést használva nagyon rövid idő alatt szinte minden elérhető: 5 percre van a Deák tér, vagy a Blaha Lujza tér, de 10 perc alatt a Nyugati pályaudvarra is kiérünk. A Leo50 lakóinak érdemes lesz a tömegközlekedést választaniuk, így könnyen és egyszerűen eljuthatnak a város sok más pontjára kényelmetlenség és a csúcsforgalomban való várakozás nélkül.

Előnyök

Gyalogosan, vagy a tömegközlekedést használva nagyon rövid idő alatt szinte minden elérhető: 5 percre van a Deák tér, vagy a Blaha Lujza tér, de 10 perc alatt a Nyugati pályaudvarra is kiérünk. A Leo50 lakóinak érdemes lesz a tömegközlekedést választaniuk, így könnyen és egyszerűen eljuthatnak a város sok más pontjára kényelmetlenség és a csúcsforgalomban való várakozás nélkül.

Kapcsolat

LEO 50 Ingatlanbefektető Korlátolt Felelősségű Társaság

Cím: 1106 Budapest, Gyakorló utca 4/G.

Telefonszám: +36 30 392 megnézem

Sinyi-Viga Zsuzsanna

Senior sales partner

+36 30 392 megnézem

Ajánlatot kérek

Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!